Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в София
Лого Лидл
3/5

Нова ЛИДЛ брошура София 02.10.2023 || Следваща седмица

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазини Лидл близо до София

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Източник: here.com

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Запознайте се с офертите на магазин Лидл в София

Лидл е верига хипермаркети, която отваря врати в България преди повече от 10 години. Естествено, първо започва дейността си в столицата София, където за този период са изградени и пуснати в действие над 60 търговски обекта. LIDL предоставя широка гама продукти, които имат строг качествен контрол.

За по-приятно пазаруване посетете магазините на Лидл в София

Веригата lidl.bg е гаранция за добро клиентско преживяване, удобство и качествено обслужване не само в столицата, но и в останалите магазини в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен и Перник.  Хипермаркети Лидъл в София предлагат винаги добър асортимент от стоки, съобразени с нуждите на клиентите според сезона и особеностите на времето. Хипермаркети предлага Лидл брошура за София нова, за да бъдат потребителите винаги подготвени за новите стоки, цени и отстъпки. След този текст ще откриете (над брошурите за останалите хипермаркети) работното време и точните адреси на клоновете в София.

Всичко за вас в онлайн брошура за месец Октомври 2023 г.

Столичани могат да се осведомят за всички бъдещи промени в цените с Лидл брошура София седмична. Хипермаркетът предоставя на потребителите не само хартиени брошури, но и каталог онлайн, който можете да разгледате от уюта на дома или офиса. Така няма нужда да ходите до магазина или пощенската кутия, за да знаете какво се продава в момента, има ли намаление на любимите ви продукти от фурната на Лидъл или хубав уред на промоция. Ето тук ще намерите Cедмична брошура на Лидл за месец Октомври година. Broshura LIDL Sofia е с валидност седем дни от 02.10..

Кимбино: полезна информация за българските потребители

Кимбино е компания, която ви предоставя възможност да разгледате онлайн лидл брошура за София. С тази брошура онлайн от Кимбино ще бъдете информирани за промените в цените на всички други METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в София, промоционални оферти и нови продукти. Онлайн брошурата на Kimbino не хаби хартия и дървесина и така дава добър пример в опазването на околната среда. Компанията предлага и добре разработено Kimbino, с което можете да разгледате онлайн брошурата на Хипермаркети Лидъл винаги и на всяко време от вашия телефон или преносимо устройство.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Лидл

Регистрирай се и използвай всички изгоди