false
Kimbino
Kimbino
Лого Lilly drogerie
3/5

Брошура ЛИЛИ дрогерия от 1.12.2023 | LILLY каталог Декември

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Lilly drogerie брошура

Брошура Лили – незабравимо преживяване

3/5
Actual brochure

 

Както повечето големи дрогерии, Lilly има периодично издание със специални предложения (Lilly drogerie Black Friday объявление), която има валидност един месец. Ако искаш да прегледаш и да се убедиш, че цените в тази lilly брошура са просто перфектни, може да го направиш тук

Предложенията в този Лили каталог са валидни от 30.11.2023, съответно все още имаш време да избереш нещо от lilly брошура Декември 2023 и да си го вземеш! Просто не е необходимо да отделяш допълнително време, за да проверяваш и да се чудиш откъде да си набавиш основните козметични и хигиенични продукти – Lilly е мястото за вас! Това е нещо, в което може да бъдеш напълно сигурен.

Периодичното издание (lilly каталог) може да откриеш и чрез някоя от популярните търсачки в интернет, като за целта е напълно достатъчно да въведеш транслитерацията “lilly broshura” в полето за търсене. Резултатът ще бъде налице за броени секунди.

Дрогериите Лили са място с традиции

Shop

 

Веригата дрогерии Лили е компания, основана през 2003-а година в Република Сърбия. Тя попада в категорията Козметика. Още преди доста време, през 2010 година, Лили отваря първия си магазин на територията на България. Както често се случва, това става първоначално в столицата София.

В момента има вече над 80 магазина Лили, известни сред голяма част от населението в цялата страна със своите цени, качество и перфектно обслужване.

Клиентите трябва да са наясно, че мисията на веригата дрогерии Лили има три основни стълба - качественото обслужване, високата степен на удовлетвореност и комфорт на клиентите и разработването на собствени брандове с високо качество и достъпна цена. Само по себе си това би трябвало да означава, че в този магазин клиентите могат да разчитат на наистина качествено обслужване.

Лили предлага лоялна програма LILLY CLUB,  чрез която лоялните клиенти имат различни възможности за спестяване – при пазаруването на продукти от магазина, на картата се натрупват така наречените “цветчета” – виртуална сума, което може да се използва от потребителя по всяко време.

За повече информация, разгледай сайта на компанията: lillydrogerie.bg. Може да научиш нещо ново или да си избереш нов продукт, а ако не откриваш търсения в момента продукт, лесно може да разгледаш предложенията в асортимента на други магазини от същата категория - DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Oriflame, Ремедиум, Yves Rocher, Notino, Елитис, Be Fit и LR Health & Beauty.

 

 

Асортимент за вас в Lilly

Assortment

 

Често в Лили се предлагат отстъпки от порядъка на 40% от официалната цена на продуктите, а това означава, че Лили е място, което не е за пренебрегване при пазаруване на продукти за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Повечето артикули в асортимента на Лили попадат в категорията на козметиката за лице и тяло, средствата за лична хигиена, продуктите за деца и детски храни, бебешките продукти, хранителните добавки, парфюмите и битовата химия. Освен световните марки, които предлага, Lilly има и свои собствени марки – Велнеа, Mamma&Baby, Watte&Watte. Качеството на собствените марки не трябва да се поставя под съмнение – те са едновременно много хубави, качествени и евтини.

Освен във вече споменатия каталог Лили предоставя възможност на членовете на програмата за лоялност Mamma&Baby Club да се възползват от специални отстъпки и ежемесечни предложения. А в периодичното издание (Lilly drogerie Black Friday объявление) винаги можете да откриете още много оферти и намаления.

Не пропускайте офертите на Lilly drogerie, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Lilly drogerie, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Lilly drogerie

Регистрирай се и използвай всички изгоди