KimbinoKimbino
Лого Практикер
3/5

Практикер брошура, каталог, намаление, промоции Praktiker

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошурата на Практикер – всичко за вас

3/5
Actual brochure

Подобно при болшинството големи магазини, в издаваната от Практикер брошура можете да откриете множество продукти с намалени цени. Ако искате да получавате периодично информация за предлаганите от Практикер промоции, имате възможност да се регистрирате на сайта на магазина, в частта Практикер Онлайн. 

Въпросната брошура на Практикер излиза веднъж на всеки 20 дни, като последната такава можете да разгледате тук. Имайте предвид, че Практикер - Брошура е валидна от 03.12.2021, а офертине вътре важат до изчерпване на количествата или до издаването на следващото поредно издание на каталога.

 Разбира се, може да разгледате промоционалните предложения и онлайн, като просто потърсите словосъчетанието “praktiker broshura” или “брошура на Практикер” в търсачката Google.

Практикер – водещ магазин в категорията си

Shop

Практикер е голяма верига магазини от категорията Дом и градина, в който се предлагат продукти за дома и градината. Веригата е създадена в Германия. На българския пазар магазин Практикер навлиза през 2004 г. и си остава активен дори след фалита на компанията-майка в Германия. От момента на стъпването на българския пазар до сега, Практикер вече е изградил множество магазини в страната: освен в София, има и Практикер Плевен, Практикер Варна и др. (Търговище, Бяла, Бургас, София, Асеновград и Самоков). 

Повече подробности и информация за магазина можете да научите, ако посетите сайта му: www.praktiker.bg. А ако имате желание да разгледате предложенията и на други подобни магазини, можете да погледнете тук - Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Profimag.bg, Vivre и Алати

Посещавайки сайта на Практикер, вие ще научите как бихте могли да се възползвате от допълнителните услуги, които магазинът предлага - разкрояване и кантиране на плоскости, интериорен дизайн, проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупените продукти, безплатен паркинг, ключарско ателие, професионални консултации за различните категории продукти. Заповядайте в Практикер!

Изберете нещо от асортимента на Практикер

Assortment

Практикер предлага за своите клиенти огромно разнообразие от стоки за дома и градината. Потребителите имат възможност да избират от страхотен асортимент, включващ над 50 хиляди продукта на достъпни цени от едни от водещите международни и местни производители в различни категории: строителни материали, инструменти за ремонт, инструменти за градината, осветителни тела, бои, декорация, градина, автоаксесоари, санитария, фаянс и теракот, ламинирани паркети и други. 

Ако имате нужда от каквито и да било инструменти или материали за ремонт, можете да се възползвате от предложенията в брошурата на Практикер. Освен възможността да спестите средства, пазарувайки от промоционалните оферти, магазин Практикер ви помага с избора, предоставяйки възможността да поръчате и заплатите каквото пожелаете онлайн и впоследствие да го вземете от най-близкия до вас магазин от веригата, при това – когато ви е удобно.

Освен това получавате безплатен транспорт, ако общата стойност на покупките ви надвишава 200 лв. Практикер винаги има решение за вас, така че определено си заслужава да обърнете внимание на предложенията в промоционалното издание Практикер - Брошура. Практикер винаги поставя своите клиенти на първо място!

Не пропускайте офертите на Практикер, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Практикер, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Практикер
  • Улица Преслав
  • Улица Плиска 7Б
  • Улица Георги Данчов 11
  • Улица Иван Вазов 14
  • Улица Житна чаршия 27
  • 29
  • Улица Стефан Стамболов
  • Булевард Кукленско шосе 9
  • Улица Обелско шосе