Рейтинг на 3/5

Всеки е чувал за Практикер . Това са едни от най - успешните магазини на българският пазар. Продуктовата гама на Практикер е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Практикер редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 12.07.2019 може да откриете тук. За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов.

Практикер има много градове на територията на цялата страна. Може да пазарувате в тези магазини в различни градове като например Бургас, Варна, Велико Търново, Плевен, Пловдив, Русе. Нямате късмет с откриването на търсеното от вас? Може да посетите официалната страница на магазина www.praktiker.bg.

Забравете за хартиените брошури и започнете да ги гледате онлайн с Kimbino. Може да проверите офертата на Практикер онлайн удобно и по всяко време. Без повече отпадъци! Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на Практикер спестявате голямо количество хартия.

Никога не е било толкова лесно да се пестя пари благодарение на специалните оферти.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Практикер защото винаги ще сте в течение на промоциите на Практикер.