Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Нова Практикер брошура 19.07.2024 || Praktiker BG Юли

РЕКЛАМА
Практикер

Практикер брошура

Брошурата на Практикер – всичко за вас

3/5
Actual brochure

 

Подобно при болшинството големи магазини, в издаваната от Практикер брошура може да откриеш множество продукти с намалени цени. Ако искаш да получаваш периодично информация за предлаганите от Практикер промоции, има възможност да се регистрираш на сайта на магазина, в частта Практикер Онлайн. 

Въпросната брошура на Практикер излиза веднъж на всеки 20 дни, като последната такава може да разгледаш тук. Имай предвид, че Практикер брошура - Летни предложения е валидна от 05.07.2024, а офертите вътре важат до изчерпване на количествата или до издаването на следващото поредно издание на каталога.

Разбира се, може да разгледаш промоционалните предложения и онлайн, като просто потърсиш словосъчетанието “praktiker broshura” или “брошура на Практикер” в търсачката Google.

Практикер – водещ магазин в категорията си

Shop

Практикер е голяма верига магазини от категорията Дом и градина, в който се предлагат продукти за дома и градината. Веригата е създадена в Германия. На българския пазар магазин Практикер навлиза през 2004 г. и си остава активен дори след фалита на компанията-майка в Германия. От момента на стъпването на българския пазар до сега, Практикер вече е изградил множество магазини в страната: освен в София, има и Практикер Плевен, Практикер Варна и др. (София и Пловдив). 

Повече подробности и информация за магазина можете да научите, ако посетите сайта му: praktiker.bg. А ако имате желание да разгледате предложенията и на други подобни магазини, можете да погледнете тук - Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, ТеMакс и HomeMax

Посещавайки сайта на Практикер, вие ще научите как бихте могли да се възползвате от допълнителните услуги, които магазинът предлага - разкрояване и кантиране на плоскости, интериорен дизайн, проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупените продукти, безплатен паркинг, ключарско ателие, професионални консултации за различните категории продукти. Заповядайте в Практикер!

Изберете нещо от асортимента на Практикер

Assortment

Практикер предлага за своите клиенти огромно разнообразие от стоки за дома и градината. Потребителите имат възможност да избират от страхотен асортимент, включващ над 50 хиляди продукта на достъпни цени от едни от водещите международни и местни производители в различни категории: строителни материали, инструменти за ремонт, инструменти за градината, осветителни тела, бои, декорация, градина, автоаксесоари, санитария, фаянс и теракот, ламинирани паркети и други. 

Ако имате нужда от каквито и да било инструменти или материали за ремонт, можете да се възползвате от предложенията в брошурата на Практикер. Освен възможността да спестите средства, пазарувайки от промоционалните оферти, магазин Практикер ви помага с избора, предоставяйки възможността да поръчате и заплатите каквото пожелаете онлайн и впоследствие да го вземете от най-близкия до вас магазин от веригата, при това – когато ви е удобно.

Освен това получавате безплатен транспорт, ако общата стойност на покупките ви надвишава 200 лв. Практикер винаги има решение за вас, така че определено си заслужава да обърнете внимание на предложенията в промоционалното издание Практикер брошура - Летни предложения. Практикер винаги поставя своите клиенти на първо място!

 

Не пропускайте офертите на Практикер, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Практикер, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Шезлонг
Маса
Стол
Контакт
Шкаф
Градински мебели
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Кошница
Огледало
Килим
Изтривалка

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА