KimbinoKimbino
Лого Практикер
3/5

Практикер брошура, каталог, намаление, промоции Praktiker 06.05.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Практикер брошура

Брошурата на Практикер – всичко за вас

3/5
Actual brochure

Подобно при болшинството големи магазини, в издаваната от Практикер брошура можете да откриете множество продукти с намалени цени. Ако искате да получавате периодично информация за предлаганите от Практикер промоции, имате възможност да се регистрирате на сайта на магазина, в частта Практикер Онлайн. 

Въпросната брошура на Практикер излиза веднъж на всеки 20 дни, като последната такава можете да разгледате тук. Имайте предвид, че Практикер - Брошура е валидна от 06.05.2022, а офертине вътре важат до изчерпване на количествата или до издаването на следващото поредно издание на каталога.

 Разбира се, може да разгледате промоционалните предложения и онлайн, като просто потърсите словосъчетанието “praktiker broshura” или “брошура на Практикер” в търсачката Google.

Практикер – водещ магазин в категорията си

Shop

Практикер е голяма верига магазини от категорията Дом и градина, в който се предлагат продукти за дома и градината. Веригата е създадена в Германия. На българския пазар магазин Практикер навлиза през 2004 г. и си остава активен дори след фалита на компанията-майка в Германия. От момента на стъпването на българския пазар до сега, Практикер вече е изградил множество магазини в страната: освен в София, има и Практикер Плевен, Практикер Варна и др. (Търговище, Бяла, Бургас, София, Асеновград и Пловдив). 

Повече подробности и информация за магазина можете да научите, ако посетите сайта му: www.praktiker.bg. А ако имате желание да разгледате предложенията и на други подобни магазини, можете да погледнете тук - Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати и Баня Стил

Посещавайки сайта на Практикер, вие ще научите как бихте могли да се възползвате от допълнителните услуги, които магазинът предлага - разкрояване и кантиране на плоскости, интериорен дизайн, проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупените продукти, безплатен паркинг, ключарско ателие, професионални консултации за различните категории продукти. Заповядайте в Практикер!

Изберете нещо от асортимента на Практикер

Assortment

Практикер предлага за своите клиенти огромно разнообразие от стоки за дома и градината. Потребителите имат възможност да избират от страхотен асортимент, включващ над 50 хиляди продукта на достъпни цени от едни от водещите международни и местни производители в различни категории: строителни материали, инструменти за ремонт, инструменти за градината, осветителни тела, бои, декорация, градина, автоаксесоари, санитария, фаянс и теракот, ламинирани паркети и други. 

Ако имате нужда от каквито и да било инструменти или материали за ремонт, можете да се възползвате от предложенията в брошурата на Практикер. Освен възможността да спестите средства, пазарувайки от промоционалните оферти, магазин Практикер ви помага с избора, предоставяйки възможността да поръчате и заплатите каквото пожелаете онлайн и впоследствие да го вземете от най-близкия до вас магазин от веригата, при това – когато ви е удобно.

Освен това получавате безплатен транспорт, ако общата стойност на покупките ви надвишава 200 лв. Практикер винаги има решение за вас, така че определено си заслужава да обърнете внимание на предложенията в промоционалното издание Практикер - Брошура. Практикер винаги поставя своите клиенти на първо място!

Не пропускайте офертите на Практикер, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Практикер, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Кафе
Бира
Котлон
Салата
Вода
Зеленчуци
Сол
Пипер
Телефон
Смартфон
Радио
Камера
Кабел
Диск
Фреза
Тегло
Скара
Кафемашина
Прахосмукачка

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Дом и градина

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Практикер
  • Улица Преслав
  • Улица Плиска 7Б
  • Улица Георги Данчов 11
  • 29
  • Улица Стефан Стамболов
  • Булевард Кукленско шосе 9
  • Улица Обелско шосе