KimbinoKimbino
Лого МебелМаг
3/5

МебелМаг брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА

Вземете новата МебелМаг брошура сега

3/5
Actual brochure

Ако сте клиент на МебелМаг, вероятно сте запознати с това, че магазинът издава периодично издание – МебелМаг брошура, в която се включват специални оферти, чрез които намаленията на продуктите понякога достигат дори до 60%. Сами разбирате, че това е доста изгодно, особено в случай че имате ограничен бюджет или ако възникнат неочаквани разходи. МебелМаг магазини могат да ви предложат винаги точно това, от което се нуждаете!

Търсите топ предложения на топ цена? В такъв случай няма нищо по-лесно. Още сега можете да прегледате предложенията на Mebel Mag – вижте на нашия сайт. Всички оферти в брошурата са валидни от следващата седмица, а вие трябва да съобразите това, както и периода на офертите (следващата седмица), ако сте решили да пазарувате. Лесно ще си набавите всичко необходимо на чудесна цена, в случай че сте абонирани за периодичния бюлетин или ако следите предложенията в Брошура МебелМаг. Опитайте и няма да съжалявате!

МебелМаг е магазин за всеки вкус

Shop

МебелМаг е магазин за мебели в София. Същият попада в категорията Мебели. Магазинът има много добре подредена и удобна за ползване онлайн платформа, от която всеки може да направи поръчка за избраните стоки. Клиентите на Мебели Маг могат да се възползват от допълнителни услуги като доставка и качване, както и от предложението за професионален монтаж на закупените продукти. Всички стоки, които се предлагат в магазина, имат 24 месечна гаранция. Можете да посетите МебелМаг в София.

Ако искате да научите допълнителна информация за магазина, можете по всяко време да посетите официалната уеб страница тук: mebelmag.bg. Между другото, практиката показва, че доста потребители бъркат имената, когато се опитват да открият даден магазин в интернет. Вероятността да попаднете на страницата на Mebel Mag все пак е голяма, ако прилагате търсене на непълни или често погрешни изписвания на името, като например „Мебел маг“, „мебелимаг“ или „mebeli mag“. При всички положения – струва си да посетите този магазин. Разгледайте, изберете, а ако имате колебания – вижте предложенията на подобни магазини - Мебели ЗОНА, JYSK, Mömax, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур и Мебели Мондо!

Всичко за всеки вкус в МебелМаг

Assortment

Разнообразието в асортимента на МебелМаг е доста голямо. Всъщност, вероятността да не откриете там това, което търсите, е сравнително малка. На сайта на магазина можете да разгледате лесно и удобно какво се предлага, като продуктите са категоризирани в следните секции: дневна, спалня, кухня, антре, офис. 

Потребителите могат да изберат измежду различните видове мека мебел, холни маси, секции, спални, матраци, скринове, гардероби, шкафчета, обзавеждане за детска стая, стандартни кухни, трапезни маси и столове, портманта, шкафове за обувки, закачалки, офис бюра, офис мебели и други. Фирмата предлага и допълнителни услуги, като доставка, качване и професионален монтаж. На сайта има специални секции за разпродажби и намаления, но не пропускайте да прегледате и Брошура МебелМаг, където са включени невероятни оферти!

Новата брошура на МебелМаг е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на МебелМаг бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого МебелМаг
  • Жк Дружба 2