KimbinoKimbino
Лого МебелМаг
3/5

МебелМаг брошура (28.06.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

МЕБЕЛМАГ

Вземете новата МебелМаг брошура сега

3/5
Actual brochure

Ако сте клиент на МебелМаг, вероятно сте запознати с това, че магазинът издава периодично издание – МебелМаг брошура, в която се включват специални оферти, чрез които намаленията на продуктите понякога достигат дори до 60%. Сами разбирате, че това е доста изгодно, особено в случай че имате ограничен бюджет или ако възникнат неочаквани разходи. МебелМаг магазини могат да ви предложат винаги точно това, от което се нуждаете!

Търсите топ предложения на топ цена? В такъв случай няма нищо по-лесно. Още сега можете да прегледате предложенията на Mebel Mag – вижте тук. Всички оферти в брошурата са валидни от 28.06.2022, а вие трябва да съобразите това, както и периода на офертите (28.06.2022 - 28.07.2022), ако сте решили да пазарувате. Лесно ще си набавите всичко необходимо на чудесна цена, в случай че сте абонирани за периодичния бюлетин или ако следите предложенията в МебелМаг - Брошура. Опитайте и няма да съжалявате!

МебелМаг е магазин за всеки вкус

Shop

МебелМаг е магазин за мебели в София. Същият попада в категорията Мебели. Магазинът има много добре подредена и удобна за ползване онлайн платформа, от която всеки може да направи поръчка за избраните стоки. Клиентите на Мебели Маг могат да се възползват от допълнителни услуги като доставка и качване, както и от предложението за професионален монтаж на закупените продукти. Всички стоки, които се предлагат в магазина, имат 24 месечна гаранция. Можете да посетите МебелМаг в София.

Ако искате да научите допълнителна информация за магазина, можете по всяко време да посетите официалната уеб страница тук: mebelmag.bg. Между другото, практиката показва, че доста потребители бъркат имената, когато се опитват да открият даден магазин в интернет. Вероятността да попаднете на страницата на Mebel Mag все пак е голяма, ако прилагате търсене на непълни или често погрешни изписвания на името, като например „Мебел маг“, „мебелимаг“ или „mebeli mag“. При всички положения – струва си да посетите този магазин. Разгледайте, изберете, а ако имате колебания – вижте предложенията на подобни магазини - Мебели ЗОНА, JYSK, Mömax, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур и Мебели Мондо!

Всичко за всеки вкус в МебелМаг

Assortment

Разнообразието в асортимента на МебелМаг е доста голямо. Всъщност, вероятността да не откриете там това, което търсите, е сравнително малка. На сайта на магазина можете да разгледате лесно и удобно какво се предлага, като продуктите са категоризирани в следните секции: дневна, спалня, кухня, антре, офис. 

Потребителите могат да изберат измежду различните видове мека мебел, холни маси, секции, спални, матраци, скринове, гардероби, шкафчета, обзавеждане за детска стая, стандартни кухни, трапезни маси и столове, портманта, шкафове за обувки, закачалки, офис бюра, офис мебели и други. Фирмата предлага и допълнителни услуги, като доставка, качване и професионален монтаж. На сайта има специални секции за разпродажби и намаления, но не пропускайте да прегледате и МебелМаг - Брошура, където са включени невероятни оферти!

Новата брошура на МебелМаг е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на МебелМаг бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Спален комплект
Диван
Канапе
Гланц

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого МебелМаг
    Лого МебелМаг