Kimbino
Kimbino

Kolor брошура (следващата седмица) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Kolor
РЕКЛАМА

Kolor брошура

3/5
Actual brochure
Почти всеки знае Kolor. Магазинът е един от лидерите на българския пазар.
В Kolor е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари.
Магазин Kolor редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от следващата седмица може да откриете на нашия сайт.
За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайт на магазина www.kolor.bg.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Kolor, веднага с Kimbino.
Опазването на околната среда е наш приоритет. Ето защо горещо препоръчваме и се радваме, че вие предпочитате брошурата на Kolor в нейния електронен вариант пред този на хартия.

Как да спестим бързо и лесно? Благодарение на по - ниските цени!

Следенето на последните промо оферти от Kolor може да отнеме много време. Но това не е истина. Направете го мъдро и се абонирайте за нашия бюлетин. Или свалете нашето мобилно приложение Kimbino. По този начин никога няма да изпуснете промоционална оферта от Kolor, плюс това – ще спестите много време от търсенето или гледането на различни хартиени брошури.

Не пропускайте офертите на Kolor, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Kolor, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА