Kimbino
Kimbino

виваком брошура

РЕКЛАМА
VIVACOM
РЕКЛАМА

VIVACOM брошура

Не изпускайте офертите в брошурата на Виваком

3/5
Actual brochure

 

Ако си клиент на Виваком и все още не си проверил най-актуалната изготвена от Виваком брошура, валидна от 01.06.2024, трябва непременно да побързаш! Вътре винаги има много изгодни предложения за абонаментни планове и мобилни устройства, които определено ще са от полза.

Ако се затрудняваш да откриеш новите предложения, няма повод за притеснение – в интернет бързо може да намериш дори стари издания на листовките, които може да сравниш с актуалните такива. Така например, в издадената от Виваком брошура от 2019 може да има предложения, които липсват в актуалната листовка, което може да подскаже да изчакаш или пък обратното – ако сега плановете са по-изгодни в сравнение с миналата година, може би е време да действаш. А да откриеш този Виваком каталог в интернет е много лесно – може да потърсиш словосъчетанието “vivacom broshura” или пък за още по-лесно, може да провериш тук.

При всички положения, в най-новата подготвена от Виваком брошура от юни 2020 определено ще може да избереш нещо ново и страхотно.

Магазините на Виваком са на ваше разположение

Shop

 

Вероятно има много малко хора, които не са чували за магазините на VIVACOM. Виваком е един от лидерите на българския пазар. Според потребителите, VIVACOM е добре известен с широката си гама от продукти и услуги в категорията Бяла и черна техника. Ако искаш и ти да пазаруваш във VIVACOM, може да намериш магазини от веригата в следните градове: София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Русе и Плевен.

Като наследник на БТК, Виваком може да се похвали със 136 годишна история, като към момента е една от водещите фирми в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия.

За повече информация може да провериш на сайта на Виваком - vivacom.bg, но пък ако там не откриеш точно това, от което се нуждаеш, лесно можете да прегледаш какво предлагат и други магазини, опериращи в същия отрасъл - Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Какво се предлага в магазините на Виваком?

Assortment

Във Виваком всеки, който се интересува от мобилни телефони, таблети ,лаптопи или от различни абонаментни планове за телефония, интернет и цифрова телевизия, може да открие това, от което се нуждае. Освен това магазинът си партнира с редица други търговци, където, като абонати на Виваком, може да се възползвате от допълнителни отстъпки.

Когато става дума за отстъпки, винаги може да се възползвате и от предложенията в периодичното издание на Виваком - VIVACOM брошура - Мобилни услуги. В Тази Vivacom брошура няма начина да не попаднете на нещо интересно, точно като за вас. Подготвените от Виваком оферти ви очакват!

Не пропускайте офертите на VIVACOM, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на VIVACOM, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА