KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого VIVACOM
3/5

виваком брошура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

VIVACOM брошура

Не изпускайте офертите в брошурата на Виваком

3/5
Actual brochure

Ако сте клиент на Виваком и все още не сте проверили най-актуалната изготвена от Виваком брошура, валидна от 01.09.2022, трябва непременно да побързате! Вътре винаги има много изгодни предложения за абонаментни планове и мобилни устройства, които определено ще са ви от полза.

Ако се затруднявате да откриете новите предложения, няма повод за притеснение – в интернет бързо може да намерите дори стари издания на листовките, които бихте могли да сравните с актуалните такива. Така например, в издадената от Виваком брошура от 2019 може да има предложения, които липсват в актуалната листовка, което може да ви подскаже да изчакате или пък обратното – ако сега плановете са по-изгодни в сравнение с миналата година, може би е време да действате. А да откриете този Виваком каталог в интернет е много лесно – може да потърсите словосъчетанието “vivacom broshura” или пък за още по-лесно ,може да проверите тук.

При всички положения, в най-новата подготвена от Виваком брошура от януари 2020 определено ще можете да подберете нещо ново и страхотно.

Магазините на Виваком са на ваше разположение

Shop

Вероятно има много малко хора, които не са чували за магазините на VIVACOM. Виваком е един от лидерите на българския пазар. Според потребителите, VIVACOM е добре известен с широката си гама от продукти и услуги в категорията Бяла и черна техника. Ако искате и вие да пазарувате във VIVACOM, може да намерите магазини от веригата в следните градове: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас и Стара Загора.

Като наследник на БТК, Виваком може да се похвали със 136 годишна история, като към момента е една от водещите фирми в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия.

За повече информация може да проверите на сайта на Виваком - www.vivacom.bg, но пък ако там не откриете точно това, от което се нуждаете, лесно можете да прегледате какво предлагат и други магазини, опериращи в същия отрасъл - A1, eMAG, Yettel, Денси, Зора, Интермаркет, Техномаркет и Технополис.

Какво се предлага в магазините на Виваком?

Assortment

Във Виваком всеки, който се интересува от мобилни телефони, таблети ,лаптопи или от различни абонаментни планове за телефония, интернет и цифрова телевизия, може да открие това, от което се нуждае. Освен това магазинът си партнира с редица други търговци, където, като абонати на Виваком, може да се възползвате от допълнителни отстъпки.

Когато става дума за отстъпки, винаги може да се възползвате и от предложенията в периодичното издание на Виваком - VIVACOM - Каталог 09/2022. В Тази Vivacom брошура няма начина да не попаднете на нещо интересно, точно като за вас. Подготвените от Виваком оферти ви очакват!

Не пропускайте офертите на VIVACOM, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на VIVACOM, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Бяла и черна техника

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого VIVACOM
Лого VIVACOM