Изберете град

И проверете брошурите от Вашия град

Отговори на често задавани въпроси (ЧЗВ)

Въпроси за акаунта

Бих искал да получавам най-новите специални оферти по имейл. Как да се абонирам?

За да получавате бюлетини, съдържащи най-новите специални оферти на любимите си магазини, е необходимо да създадете свой Kimbino акаунт и да изберете магазините, за които искате да бъдете информирани.

Как да се регистрирам?

Регистрацията е много проста и бърза:

  • Просто кликнете върху "Регистрация" (горния десен ъгъл)
  • Въведете Вашия имейл адрес и паролата си
  • Ако искате да получавате информация за най-новите специални оферти, кликнете върху "Искам да получавам бюлетина и специалните оферти"
  • Кликнете върху "Създаване на акаунт" и готово :)

Можете също така да попълните някои допълнителни данни, за да можем да персонализираме предлаганата брошура и отстъпките за Вашите нужди. Можете да се регистрирате с Вашия Facebook акаунт след като кликнете върху "Регистриране с Facebook".

Безплатна ли е регистрацията?

Да, и регистрацията, и бюлетините, изпратени на Вашия имейл, са безплатни.

Създадох акаунт, но не получавам брошури на имейла си.

Моля, проверете дали сте избрали магазините, за които искате да се абонирате - трябва да добавите магазина(ите) в МОИТЕ ЛЮБИМИ (символ сърце). Също така е възможно в момента да няма нови брошури на любимия(те) Ви магазин(и). Проверете папки “spam” или "promotions", брошурите и специалните оферти може да са в тези папки.

Какво трябва да направя, ако съм загубил или забравил паролата си?

Ако сте забравили или изгубили паролата си, просто кликнете върху "Забравена парола" (под иконата ”Влизане с Facebook”). На Вашия имейл адрес ще Ви бъде изпратен имейл за възстановяване на паролата. Проверете имейла си за бъдещи инструкции.

Мога ли по време на регистрацията да променя имейл адреса си?

Не, не е възможно да промените имейл адреса си. Ако искате да използвате нов имейл адрес, необходимо е отново да създадете нов акаунт.

Как мога да изляза или да прекратя регистрацията си за получаване на бюлетини?

За да излезете, кликнете върху "Моя акаунт" и след това върху "Излизане".

Можете да прекратите регистрацията си за получаване на бюлетини като кликнете върху линка в долната част на всеки бюлетин.

Брошури, отстъпки и специални оферти

Как мога да получа повече подробности за отстъпките, специалните оферти и продуктите в брошурите?

Kimbino не носи отговорност за съдържанието на брошурите и нямаме допълнителна информация за продуктите и отстъпките, с които разполагаме. За повече информация се препоръчва да посетите официалната страница на магазина.

Възможно ли е да пазарувам през Kimbino?

Не, не е възможно да закупите нищо от нашите уеб сайтове. Kimbino основно служи като браузър на най-новите брошури на различни магазини, като вдъхновение преди да пазарувате и като инструмент за проследяване на най-новите отстъпки на магазините.

Възможно ли е да изтегля брошури от Kimbino в PDF формат?

Не, брошурите, достъпни на Kimbino, не могат да бъдат изтегляни и разглеждани в PDF формат.

Мога ли чрез Kimbino да получавам печатна брошура в пощенската си кутия?

Не, Kimbino не носи отговорност за отпечатването и разпространението на брошури. Тази услуга се предоставя от самите магазини. Kimbino се опитва да опазва околната среда и следователно осигурява по-зелен, по-бърз и по-удобен начин за разглеждане на брошури - онлайн брошури, достъпни по всяко време и навсякъде.

Мобилно приложение

Как мога да изтегля приложението на Kimbino?

Приложението Kimbino може да бъде изтеглено от Google Play. Можете да го изтеглите като кликнете тук.

Пребивавам в страна, където приложението е на разположение, но не мога да го инсталирам. Защо?

Моля, проверете регионалните си настройки във Вашия Google акаунт. Ако приложението Kimbino не е разрешено в страната, която сте въвели при създаването на Google акаунта си, тя може да ограничи достъпа Ви до инсталацията, независимо от страната, в която в момента пребивавате.

Как мога да вляза в Kimbino?

След като инсталирате и отворите приложението Kimbino, кликнете върху "зъбното колело" (вдясно).

  • Ако Вашият e-mail адрес вече е регистриран в Kimbino (чрез уеб страницата на Kimbino или приложението на Kimbino), трябва само да кликнете върху „Вход“
  • Ако нямате акаунт в Kimbino, кликнете върху "Създаване на акаунт", въведете Вашия имейл адрес и паролата си и започнете да се наслаждавате на предимствата на нашата Kimbino мрежа :)

Валидно ли е влизането ми в приложението само в приложението?

По време на регистрацията в Kimbino през приложението можете да влезете във Вашия акаунт със същия имейл адрес и същата парола през нашата уеб страница на Kimbino. Няма нужда да се регистрирате отново, ако искате да влезете през нашата уеб страница на Kimbino. Данните Ви се синхронизират автоматично.

Бих искал да получавам информация за най-новите брошури в момента на тяхното качване. Възможно ли е да направя тази настройка?

Да, можете да включите известия и никога да не пропускате отстъпки на любимия си магазин.

Възможно ли е да разглеждам брошурите на други страни?

Да, кликнете върху "Информация" (зъбното колело - в горния десен ъгъл), "Локални настройки" и изберете страната, чиито брошури Ви интересуват.

Предлага ли се приложението и за iOS?

Понастоящем приложението е достъпно само за смарт телефони, които използват операционната система Android. За да разгледате брошурите без никакви ограничения относно операционната система, моля, посетете нашия уеб сайт www.kimbino.com.