Отговори на често задавани въпроси (ЧЗВ)

Въпроси за акаунта

Бих искал да получавам най-новите специални оферти по имейл. Как да се абонирам?

За да получавате бюлетини, съдържащи най-новите специални оферти на любимите си магазини, е необходимо да създадете свой Kimbino акаунт и да изберете магазините, за които искате да бъдете информирани.

Как да се регистрирам?

Регистрацията е много проста и бърза:

  • Просто кликнете върху "Регистрация" (горния десен ъгъл)
  • Въведете Вашия имейл адрес и паролата си
  • Ако искате да получавате информация за най-новите специални оферти, кликнете върху "Искам да получавам бюлетина и специалните оферти"
  • Кликнете върху "Създаване на акаунт" и готово :)

Можете също така да попълните някои допълнителни данни, за да можем да персонализираме предлаганата брошура и отстъпките за Вашите нужди. Можете да се регистрирате с Вашия Facebook акаунт след като кликнете върху "Регистриране с Facebook".

Безплатна ли е регистрацията?

Да, и регистрацията, и бюлетините, изпратени на Вашия имейл, са безплатни.

Създадох акаунт, но не получавам брошури на имейла си.

Моля, проверете дали сте избрали магазините, за които искате да се абонирате - трябва да добавите магазина(ите) в МОИТЕ ЛЮБИМИ (символ сърце). Също така е възможно в момента да няма нови брошури на любимия(те) Ви магазин(и). Проверете папки “spam” или "promotions", брошурите и специалните оферти може да са в тези папки.

Какво трябва да направя, ако съм загубил или забравил паролата си?

Ако сте забравили или изгубили паролата си, просто кликнете върху "Забравена парола" (под иконата ”Влизане с Facebook”). На Вашия имейл адрес ще Ви бъде изпратен имейл за възстановяване на паролата. Проверете имейла си за бъдещи инструкции.

Мога ли по време на регистрацията да променя имейл адреса си?

Не, не е възможно да промените имейл адреса си. Ако искате да използвате нов имейл адрес, необходимо е отново да създадете нов акаунт.

Как мога да изляза или да прекратя регистрацията си за получаване на бюлетини?

За да излезете, кликнете върху "Моя акаунт" и след това върху "Излизане".

Можете да прекратите регистрацията си за получаване на бюлетини като кликнете върху линка в долната част на всеки бюлетин.

Брошури, отстъпки и специални оферти

Как мога да получа повече подробности за отстъпките, специалните оферти и продуктите в брошурите?

Kimbino не носи отговорност за съдържанието на брошурите и нямаме допълнителна информация за продуктите и отстъпките, с които разполагаме. За повече информация се препоръчва да посетите официалната страница на магазина.

Възможно ли е да пазарувам през Kimbino?

Не, не е възможно да закупите нищо от нашите уеб сайтове. Kimbino основно служи като браузър на най-новите брошури на различни магазини, като вдъхновение преди да пазарувате и като инструмент за проследяване на най-новите отстъпки на магазините.

Възможно ли е да изтегля брошури от Kimbino в PDF формат?

Не, брошурите, достъпни на Kimbino, не могат да бъдат изтегляни и разглеждани в PDF формат.

Мога ли чрез Kimbino да получавам печатна брошура в пощенската си кутия?

Не, Kimbino не носи отговорност за отпечатването и разпространението на брошури. Тази услуга се предоставя от самите магазини. Kimbino се опитва да опазва околната среда и следователно осигурява по-зелен, по-бърз и по-удобен начин за разглеждане на брошури - онлайн брошури, достъпни по всяко време и навсякъде.