Kimbino
Kimbino

Нова Темакс брошура онлайн от 21.06.2024 || TEMAX Юни

РЕКЛАМА
ТеMакс
РЕКЛАМА

ТеMакс брошура

Вижте изготвената от ТеМакс брошура

3/5
Actual brochure

 

Както повечето магазини в днешно време, магазин TeMax също издава каталог със специални оферти и промоции – това е една прекрасна ТеМакс брошура, която се актуализира на всеки две седмици и в която намаленията могат да достигнат до 20 процента от първоначалната цена на продуктите. Ако сте клиенти на магазина, задължително трябва да проверявате информацията за намаленията, преди да пазарувате. По този начин ще имате възможност едновременно да се запознаете с най-новите продукти, тенденциите при строителните и мебелни магазини и най-актуалните промоции.

За да разгледате най-актуалната предоставена от Т Макс брошура, вижте тук. Валидността на този каталог е от ТеMакс брошура - Летни предложения, а в него се съдържат множество най-различни и изгодни предложения, които ще отговорят на всеки вкус. Може да потърсите ТеMакс брошура - Летни предложения и с помощта на популярните търсачки за интернет съдържание. Така например, може да опитате с Гугъл, като потърсите словосъчетанието „temax.bg брошура“, “темакс брошура” или „темакс промоции”. При търсенето всъщност няма значение дали ще напишете “ТеМакс брошура” с големи или с малки букви - със сигурност ще откриете необходимото!

Магазин ТеМакс е на ваше разположение

Shop

 

Вероятно всички клиенти, пазаруващи продукти от категорията Дом и градина, са запознати с магазин ТеMакс. Първият магазин от веригата е открит през 2007 г. в Добрич, а понастоящем можете да откриете магазини ТеМакс и в други градове, като например в София, Враца, Търговище. За всеки от своите клиенти, компанията се стреми да задоволява нуждите от стоки за дома и строителството, като същевременно осигурява максимална полза и качество при ниски цени. На ваше разположение в магазина е екип от истински професионалисти, които ще ви обърнат нужното внимание, съобразно вашите индивидуални нужди. Обектите работят във всеки един ден от седмицата, но имайте предвид, че в неделя са отворени само до 18:30. Освен това на сайта на ТеМакс може да се пазарува и онлайн, с изключение на почивните дни, а цената на доставка се калкулира автоматично в крайната стойност на покупката.

В случай че имате нужда от още информация относно магазин TeMax, в това число и за периодичния Темакс каталог (брошурата на ТеМакс), предлаганите от Темакс мебели и други продукти, можете да посетите официалния сайт temax.bg. Ще научите дали и какво можете да поръчате от ТеМакс онлайн, а и какви допълнителни услуги се предлагат за клиентите на веригата. И, ако все пак искате да сравните цените на даден продукт, имате възможност да го направите още сега, като проверите предложенията на други подобни магазини: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и HomeMax.

Няколко думи за предлаганите в ТеМакс продукти

Assortment

 

Клиентите на магазин TeMax могат да открият разнообразни продукти за строителството, ремонта, обзавеждането, както и от категориите дом и градина. и декорирането на Вашият дом и градина. Артикулите са от български марки, но има и продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и Китай, сред които има фаянс, бои, лакове, настилки и облицовки, мебели, осветление, машини и инструменти. Предлагат се настилки, врати прозорци, крепежни елементи, предпазни облекла, обзавеждане за баня, етажерки, огледала, душ кабини, вани, обзавеждане за спалня, за детска стая, за коридор, за хол, готварско оборудване, спално бельо, кърпи, инструменти, машини, автооборудване, градинарство, барбекю, тапети, бои, ламперия и много, много други.


Както виждате, разнообразието от стоки в магазин TeMax е огромно, а ако искате да спечелите или по-точно да спестите, докато пазарувате оттам, обърнете внимание на издаваната от ТеМакс брошура. Задължително прегледайте ТеMакс брошура - Летни предложения, защото там винаги има множество продукти на промоционални цени. Заповядайте в ТеМакс!

 

Не пропускайте офертите на ТеMакс, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на ТеMакс, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Спален комплект
Шезлонг
Маса
Стол
Контакт
Шкаф
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Огледало
Саксия
Лампа
Зарядно
Кош

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА