KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого ТеMакс
3/5

ТеMакс брошура (30.07.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ТеMакс брошура

Вижте изготвената от ТеМакс брошура

3/5
Actual brochure

Както повечето магазини в днешно време, магазин TeMax също издава каталог със специални оферти и промоции – това е една прекрасна ТеМакс брошура, която се актуализира на всеки две седмици и в която намаленията могат да достигнат до 20 процента от първоначалната цена на продуктите. Ако сте клиенти на магазина, задължително трябва да проверявате информацията за намаленията, преди да пазарувате. По този начин ще имате възможност едновременно да се запознаете с най-новите продукти, тенденциите при строителните и мебелни магазини и най-актуалните промоции.

Търсите нов килим, мебели или завеси?

За да разгледате най-актуалната предоставена от Т Макс брошура, вижте тук. Валидността на този каталог е от 30.07.2022, а в него се съдържат множество най-различни и изгодни предложения, които ще отговорят на всеки вкус. Може да потърсите ТеMакс | и с помощта на популярните търсачки за интернет съдържание. Така например, може да опитате с Гугъл, като потърсите словосъчетанието „temax.bg брошура“, “темакс брошура” или „темакс промоции”. При търсенето всъщност няма значение дали ще напишете “ТеМакс брошура” с големи или с малки букви - със сигурност ще откриете необходимото!

Магазин ТеМакс е на ваше разположение

Shop

Вероятно всички клиенти, пазаруващи продукти от категорията Дом и градина в България, са запознати с магазин ТеMакс. Първият магазин от веригата е открит през 2007 г. в Добрич, а понастоящем можете да откриете магазини ТеМакс и в други градове, като например в София, Враца, Търговище. За всеки от своите клиенти, компанията се стреми да задоволява нуждите от стоки за дома и строителството, като същевременно осигурява максимална полза и качество при ниски цени. На ваше разположение в магазина е екип от истински професионалисти, които ще ви обърнат нужното внимание, съобразно вашите индивидуални нужди. Обектите работят във всеки един ден от седмицата, но имайте предвид, че в неделя са отворени само до 18:30. Освен това на сайта на ТеМакс може да се пазарува и онлайн, с изключение на почивните дни, а цената на доставка се калкулира автоматично в крайната стойност на покупката.

В случай че имате нужда от още информация относно магазин TeMax, в това число и за периодичния Темакс каталог (брошурата на ТеМакс), предлаганите от Темакс мебели и други продукти, можете да посетите официалния сайт temax.bg. Ще научите дали и какво можете да поръчате от ТеМакс онлайн, а и какви допълнителни услуги се предлагат за клиентите на веригата. И, ако все пак искате да сравните цените на даден продукт, имате възможност да го направите още сега, като проверите предложенията на други подобни магазини: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати и Баня Стил.

Няколко думи за предлаганите в ТеМакс продукти

Assortment

Клиентите на магазин TeMax могат да открият разнообразни продукти за строителството, ремонта, обзавеждането, както и от категориите дом и градина. и декорирането на Вашият дом и градина. Артикулите са от български марки, но има и продукти от Италия, Испания, Полша, Турция и Китай, сред които има фаянс, бои, лакове, настилки и облицовки, мебели, осветление, машини и инструменти. Предлагат се настилки, врати прозорци, крепежни елементи, предпазни облекла, обзавеждане за баня, етажерки, огледала, душ кабини, вани, обзавеждане за спалня, за детска стая, за коридор, за хол, готварско оборудване, спално бельо, кърпи, инструменти, машини, автооборудване, градинарство, барбекю, тапети, бои, ламперия и много, много други.

Както виждате, разнообразието от стоки в магазин TeMax е огромно, а ако искате да спечелите или по-точно да спестите, докато пазарувате оттам, обърнете внимание на издаваната от ТеМакс брошура. Задължително прегледайте ТеMакс |, защото там винаги има множество продукти на промоционални цени. Заповядайте в ТеМакс!

Новата брошура на ТеMакс е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на ТеMакс бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Игра
Басейн
Покривало
Надуваема топка
Батут
Топка

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого ТеMакс
    Лого ТеMакс