Рейтинг на 3/5

Брошурите ТеMакс скоро ще бъдат на разположение.

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин ТеMакс. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. ТеMакс предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов например.

Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина temax.bg.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от ТеMакс са винаги налични за да може да ги разгледате когато пожелаете. Разглеждането на най - новите оферти на ТеMакс онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на ТеMакс и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на ТеMакс. Ваш Kimbino