Рейтинг на 2/5

Има много малко хора в България, които незнаят за ТеMакс. Въпреки това, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българският пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в ТеMакс . ТеMакс редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 09.02.2019 може да откриете тук. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за Мебели ЗОНА, Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, JYSK, MASTERHAUS, Mömax, Mr.Bricolage, Praktis?

Нямате късмет с откриването на търсеното от вас? Може да посетите официалната страница на магазина temax.bg.

Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на ТеMакс спестявате голямо количество хартия.

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Трудно ли е да не пропуснете най-добрите промоционални предложения на ТеMакс, когато трябва да отидете на работа или да се грижите за вашето семейство? Опитайте един различен начин: Регистрирайте се в нашия бюлетин или изтеглете приложението Kimbino Kimbino. По този начин ще сте сигурни, че ще следите всички специални оферти на ТеMакс.