Рейтинг на 3/5

ИКЕА може да бъде определен като един от най - популярните магазини сред българските потребители. Това го прави един от лидерите на българският пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в ИКЕА . Редовни намаления и нови оферти от този магазин ИКЕА. тук вие може да намерите най - актуалните предложения, валидни от 01.09.2018. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с Мебели ЗОНА, JYSK, Mömax, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо, МебелМаг например.

ИКЕА има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например Бургас, Варна, Пловдив, София. Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин www.ikea.bg директно от тази страница.

Не е нужно да чакате пощальона да ви донесе последните брошури на ИКЕА. Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронните брошури на ИКЕА спестявате голямо количество хартия.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на ИКЕА и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на ИКЕА. Ваш Kimbino