Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого ИКЕА
3/5

ИКЕА (IKEA) каталог 2024 - брошура, актуални промоции

РЕКЛАМА
ИКЕА

ИКЕА

Не пропускайте брошурата на Икеа

3/5
Actual brochure

Ако си клиент на ИКЕА, вероятно си виждал периодичното издание с оферти и актуални предложения. Само по себе си то е истинско произведение на изкуството – не просто чудесна издадена от ИКЕА брошура, а страхотен дебел каталог с гланцирани страници, който дава възможност на всеки да намери това, което му е необходимо, за всяка стая и за всеки тип декорация. Вътре ще се натъкнеш на най-различни предлагани от ИКЕА промоции, които са така съчетани, че без затруднения може да обзаведеш изцяло своя дом или просто да го освежиш с нови попълнения.

Всеки, който има нужда от обзавеждане на каквито и да било стаи – спални, холове, куни, ИКЕА каталог 2024 е на разположение тук, като същият е валиден от 30.08.2022, а предложенията вътре ще бъдат актуални до от вторник от вторник 30.08.2022. Никога не е било толкова лесно да намериш на едно място всичко необходимо, при това – със завидно качество и конкурентни цени. С ИКЕА - Кухни ремонтите и обзавеждането излизат по-изгодно, а крайният резултат и удовлетворението са невероятни!

За всеки вкус и обзавеждане - магазин Икеа те очаква

Shop

ИКЕА е мултинационална фирма, която попада в категорията Мебели. Основно е специализирана в сферата на търговията с домашно обзавеждане. Компанията е създадена през 1943 г. в Швеция от Ингвар Кампрад, а се контролира се от нидерландската фондация Stichting Ingka Foundation. IKEA разполага с над 330 магазина в близо 40 страни, а ежегодно оборотите й достигат до няколко десетки милиарда долара. През 2011 г. шведската верига отваря врати в България и скоро става един от най-уважаваните и любими магазини. Може да посетиш %name% в София всеки ден без изключение от 10:00 до 19:00 ч. – подготвените от ИКЕА оферти те очакват!

В случай че ти е необходима допълнителна информация и подробности за продуктите и услугите на IKEA, може да посетиш сайта на магазина тук - ikea.bg. А пък ако все още не си взел окончателно решение за покупка, ако се колебаеш или искаш да направиш по-щателно проучване на пазара и цените, може лесно да провериш предложенията на сходни магазини: Мебели Мондо, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

В ИКЕА ще откриеш всичко, което ти трябва

Assortment

Ако търсиш каквито и да било мебели, ИКЕА брошура е мястото! А предлаганите от ИКЕА промоции са страхотни! Продуктите са много качествени, специално проектирани за спестяване на място в малките жилища. Така нареченият „скандинавски стил“ на мебелите съчетава модерна елегантност с рустик или индустриален вид. За този стил са характерни светлите цветове, светлите стени и подове, като това важи и за самата мебелировка. Предлаганите от ИКЕА гардероби се славят с голяма практичност, лесно сглобяване и здравина, а предлаганите от ИКЕА кухни са много красиви, функционални и също така лесни за сглобяване и много здрави.

На сайта на магазина може да разгледаш всички продукти в категориите баня, бюра, гардероби, готвене, градина, декорация, дивани и кресла, електроника за дома, трапеза, инструменти, кухни и плотове, легла, маси, матраци, мебели за съхранение, осветление, почистване, столове, табуретки, пейки, килими. Непременно разгледай ИКЕА - Кухни, в случай че търсиш мебели за спалнята, за детската стая, коридора, банята, дневната, офиса, кухнята или градината!

Новата брошура на ИКЕА е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на ИКЕА, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА