KimbinoKimbino
Лого ИКЕА
3/5

ИКЕА (IKEA) каталог 2021 - брошура, актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Не пропускайте брошурата на Икеа

3/5
Actual brochure

Ако сте клиент на ИКЕА, вероятно сте виждали периодичното издание с оферти и актуални предложения. Само по себе си то е истинско произведение на изкуството – не просто чудесна издадена от ИКЕА брошура, а страхотен дебел каталог с гланцирани страници, който дава възможност на всеки да намери това, което му е необходимо, за всяка стая и за всеки тип декорация. Вътре ще се натъкнете на най-различни предлагани от ИКЕА промоции, които са така съчетани, че без затруднения можете да обзаведете изцяло вашия дом или просто да го освежите с нови попълнения.

Всеки, който има нужда от обзавеждане на каквито и да било стаи – спални, холове, куни, ИКЕА каталог 2021 е на разположение тук, като същият е валиден от 31.08.2021, а предложенията вътре ще бъдат актуални до 31.08.2021 - 31.01.2022. Никога не е било толкова лесно да намерите на едно място всичко необходимо, при това – със завидно качество и конкурентни цени. С ИКЕА - Кухни 2022 ремонтите и обзавеждането излизат по-изгодно, а крайният резултат и удовлетворението са невероятни!

За всеки вкус и обзавеждане - магазин Икеа ви очаква

Shop

ИКЕА е мултинационална фирма, която попада в категорията Мебели. Основно е специализирана в сферата на търговията с домашно обзавеждане. Компанията е създадена през 1943 г. в Швеция от Ингвар Кампрад, а се контролира се от нидерландската фондация Stichting Ingka Foundation. IKEA разполага с над 330 магазина в близо 40 страни, а ежегодно оборотите й достигат до няколко десетки милиарда долара. През 2011 г. шведската верига отваря врати в България и скоро става един от най-уважаваните и любими магазини. Можете да посетите ИКЕА в София всеки ден без изключение от 10:00 до 19:00 ч. – подготвените от ИКЕА оферти ви очакват!

В случай че ви е необходима допълнителна информация и подробности за продуктите и услугите на IKEA, можете да посетите сайта на магазина тук - www.ikea.bg. А пък ако все още не сте взели окончателно решение за покупка, ако се колебаете или искате да направите по-щателно проучване на пазара и цените, можете лесно да проверите предложенията на сходни магазини: Мебели ЗОНА, JYSK, Mömax, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо и МебелМаг.

В ИКЕА ще откриете всичко, което ви трябва

Assortment

Ако търсите каквито и да било мебели, ИКЕА брошура е мястото! А предлаганите от ИКЕА промоции са страхотни! Продуктите са много качествени, специално проектирани за спестяване на място в малките жилища. Така нареченият „скандинавски стил“ на мебелите съчетава модерна елегантност с рустик или индустриален вид. За този стил са характерни светлите цветове, светлите стени и подове, като това важи и за самата мебелировка. Предлаганите от ИКЕА гардероби се славят с голяма практичност, лесно сглобяване и здравина, а предлаганите от ИКЕА кухни са много красиви, функционални и също така лесни за сглобяване и много здрави. 

На сайта на магазина можете да разгледате всички продукти в категориите баня, бюра, гардероби, готвене, градина, декорация, дивани и кресла, електроника за дома, трапеза, инструменти, кухни и плотове, легла, маси, матраци, мебели за съхранение, осветление, почистване, столове, табуретки, пейки, килими. Непременно разгледайте ИКЕА - Кухни 2022, в случай че търсите мебели за спалнята, за детската стая, коридора, банята, дневната, офиса, кухнята или градината!

Новата брошура на ИКЕА е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на ИКЕА бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА
Kimbino
Затваряне
масломлякосиренеяйцакафевинобирадомати
Kimbino
Затваряне
Лого ИКЕА
  • Булевард Република
  • 216