Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Техномаркет
3/5

Техномаркет брошура от 21.09.2023 || Technomarket каталог

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Техномаркет брошура от 22.09.2023

Не пропускайте брошурата на Техномаркет

3/5
Actual brochure

Може би всеки в България знае, че магазин Техномаркет е мястото, където може да намерите какъвто уред за домакинството ви е необходим. В периодично издаваната от Техномаркет брошура можете да откриете редица чудесни и качествени продукти от света на техниката, на намалени промоционални цена. Този своеобразен каталог има валидност 20 дни от датата на издаването, като отстъпките вътре достигат до 30% от стандартната цена.

Ако искате да прегледате последните предложения в изготвената от Техномаркет нова брошура, с валидност от 22.09.2023, можете да го направите по лесен и удобен начин, в удобно за вас време - тук.

Търсите нов смартфон, смарт часовник или телевизор? Не пропускайте офертите в специално направения от Техномаркет каталог! Бройките често са ограничени, така че ако искате да вземете нещо, не се бавете!

Техномаркет е раят на техниката

Shop

Техномаркет е търговска верига от категорията Бяла и черна техника, първата верига за електроника в България и лидер в търговията с техника на българския пазар. Първият магазин на Техномаркет отваря врати през 1999 година, като така е поставено началото на най-успешната верига магазини, предлагащи битова електроника, малки и големи уреди, черна и бяла техника, офис оборудване и IT продукти. Това е нормално, защото като един от най-популярните магазини у нас, той е и един от най-успешните в страната. Техномаркет предлага всичко, от което се нуждаете, плюс това – на страхотни цени!

Веригата има най-много магазини в София, но освен това има Техномаркет в Бургас, Техномаркет във Варна, както и в много други градове (за повече информация - София, Варна, Гоце Делчев, Пловдив, Русе и Ловеч).

Като допълнителни услуги, от Техномаркет предлагат доставка, опция „вземи от магазин“, монтаж, професионални консултации, 60 дни право на връщане, удължена гаранция, купуване на изплащане.

Можете да посетите сайта на магазина тук - technomarket.bg. Ако случайно не откривате това, от което се нуждаете или ако искате да направите сравнение с продуктите от други магазини в същата категория, вижте тук: Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel и eMAG.

Хиляди продукти в асортимента на Техномаркет

Assortment

В Техномаркет на практика можете да откриете всякаква техника и продукти за вашия дом или офис - електроника, малки и големи уреди, черна и бяла техника, офис оборудване и IT продукти, лаптопи, компютри, периферия, фото и видео, хоби и спорт, малки домакински уреди, телефони, таблети, климатици, ТВ, аудио, електроника, автоаксесоари и автоозвучаване, медийни носители и безброй други неща. Всъщност, просто не е възможно да се изброи дори по основни категории целият асортимент на магазина.

Освен възможността да избирате от хилядите продукти, може да се възползвате и от предлаганите от Техномаркет промоции, като освен на сайта, имате възможност да ги разгледате и в актуалната листовка Техномаркет брошура.

Не пропускайте офертите на Техномаркет, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Техномаркет, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Пералня
Съдомиялна
Хляб
Вода
Компютър
Тв
Сушилня
Климатик
Тегло
Кафемашина
Фритюрник
Зарядно
Ютия
Плот
Прахосмукачка робот
Мултикукър
Фенер
Компресор
Мотор

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Техномаркет

Регистрирай се и използвай всички изгоди