Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Техномаркет
3/5

Техномаркет брошура от 30.05.2024 || Technomarket каталог

РЕКЛАМА
Техномаркет

Техномаркет брошура от 16.05.2024

Не пропускайте брошурата на Техномаркет

3/5
Actual brochure

Може би всеки в България знае, че магазин Техномаркет е мястото, където може да намерите какъвто уред за домакинството ви е необходим. В периодично издаваната от Техномаркет брошура можете да откриете редица чудесни и качествени продукти от света на техниката, на намалени промоционални цена. Този своеобразен каталог има валидност 20 дни от датата на издаването, като отстъпките вътре достигат до 30% от стандартната цена.

Ако искате да прегледате последните предложения в изготвената от Техномаркет нова брошура, с валидност от 16.05.2024, можете да го направите по лесен и удобен начин, в удобно за вас време - тук.

Търсите нов смартфон, смарт часовник или телевизор? Не пропускайте офертите в специално направения от Техномаркет каталог! Бройките често са ограничени, така че ако искате да вземете нещо, не се бавете!

Техномаркет е раят на техниката

Shop

Техномаркет е търговска верига от категорията Бяла и черна техника, първата верига за електроника в България и лидер в търговията с техника на българския пазар. Първият магазин на Техномаркет отваря врати през 1999 година, като така е поставено началото на най-успешната верига магазини, предлагащи битова електроника, малки и големи уреди, черна и бяла техника, офис оборудване и IT продукти. Това е нормално, защото като един от най-популярните магазини у нас, той е и един от най-успешните в страната. Техномаркет предлага всичко, от което се нуждаете, плюс това – на страхотни цени!

Веригата има най-много магазини в София, но освен това има Техномаркет в Бургас, Техномаркет във Варна, както и в много други градове (за повече информация - София, Варна, Пловдив, Русе, Ловеч и Бургас).

Като допълнителни услуги, от Техномаркет предлагат доставка, опция „вземи от магазин“, монтаж, професионални консултации, 60 дни право на връщане, удължена гаранция, купуване на изплащане.

Можете да посетите сайта на магазина тук - technomarket.bg. Ако случайно не откривате това, от което се нуждаете или ако искате да направите сравнение с продуктите от други магазини в същата категория, вижте тук: Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Хиляди продукти в асортимента на Техномаркет

Assortment

В Техномаркет на практика можете да откриете всякаква техника и продукти за вашия дом или офис - електроника, малки и големи уреди, черна и бяла техника, офис оборудване и IT продукти, лаптопи, компютри, периферия, фото и видео, хоби и спорт, малки домакински уреди, телефони, таблети, климатици, ТВ, аудио, електроника, автоаксесоари и автоозвучаване, медийни носители и безброй други неща. Всъщност, просто не е възможно да се изброи дори по основни категории целият асортимент на магазина.

Освен възможността да избирате от хилядите продукти, може да се възползвате и от предлаганите от Техномаркет промоции, като освен на сайта, имате възможност да ги разгледате и в актуалната листовка Техномаркет брошура - Нови предложения.

Не пропускайте офертите на Техномаркет, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Техномаркет, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА