Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого SIKO
3/5

SIKO брошура (следващата седмица) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
SIKO

SIKO брошура

3/5
Actual brochure
SIKO е един от най - популярните магазини на българския пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната.
Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за SIKO. В SIKO вие винаги намирате това, за което сте дошли.
SIKO редовно предлага нови страхотни оферти. Коя е най-новата сега, валидна от следващата седмица? Може да видите на нашия сайт.
Тези магазини Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс може също така да ви зарадват с промоционални цени.

Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина www.siko.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от SIKO са винаги налични, за да може да ги разгледате когато пожелаете.
Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на SIKO, но пък използвате онлайн такава!

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Следенето на последните промо оферти от SIKO може да отнеме много време. Но това не е истина. Направете го мъдро и се абонирайте за нашия бюлетин. Или свалете нашето мобилно приложение Kimbino. По този начин никога няма да изпуснете промоционална оферта от SIKO, плюс това – ще спестите много време от търсенето или гледането на различни хартиени брошури.

Не пропускайте офертите на SIKO, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на SIKO, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА