Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Yettel
3/5

Yettel (теленор) брошура + каталог Септември 2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

теленор брошура

Yettel (Telenor) брошура с предложения

3/5
Actual brochure

Yettel е един от най-популярните магазини на българския пазар. И благодарение на това е и един от най-успешните в страната. Както в повечето сериозни магазини, можете да откриете множество подготвени от Yettel оферти за 2023 в специално съставената от Yettel брошура. Тази брошура представлява периодично издание, което магазинът пуска за своите клиенти – своеобразен Yettel каталог с промоции, от който можете да изберете абонаментни планове за разговори и 4G интернет достъп, различни телефони, смартфони, таблети, лаптопи и много, много други. 

Искате да изберете подарък за вашите близки? Искате да изненадата приятно любимия човек? Много лесно можете да го направите, като прегледате новия Yettel каталог от Септември 2023.

Най-актуалната разпространена от Yettel брошура може да видите тук (валидна е от 01.09.2023). 

 

Теленор в България

Shop

Yettel е една от най-известните телекомуникационни компании в страната. До неотдавна магазинът носеше името GLOBUL, но през 2013 година той стана част от Yettel Груп и година по-късно променя името си. Telenor Group е норвежка телекомуникационна компания, най-голямата в страната, един от водещите международни инвеститори в сектора на мобилните връзки. Седалището на фирмата е във Форнебу, близо до Осло. Общият брой на абонати на Yettel Груп в света надвишава 190 милиона. Служителите на компанията вече са дори повече от 33 000. В България офис мрежата на Yettel е много широка - можете да посетите един от 370-те магазина на Yettel (например в Варна, Стара Загора, Бургас, Русе, София и Шумен) и лесно да вземете абонаментен план или да изберете нов смартфон, таблет или лаптоп от последната издадена от Yettel брошура. 

Ако искате да научите повече за магазина, посетете сайта на фирмата: yettel.bg. А ако се интересувате от намаления, промоции и специални оферти в други магазини от същата категория, вижте предложенията: Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1 и eMAG

 

Какво може да си вземете в Yettel (Теленор)

Assortment

Е, отговорът на този въпрос е ясен. След като Yettel е мобилен оператор, значи оттам може да си вземете стартов пакет за мобилни услуги, смарт или обикновен мобилен телефон, таблет, лаптоп, разбира се сим-карти, предплатени планове и всичко, което обикновено човек очаква да открие в един подобен магазин.

Редовно компанията пуска най-различни пакетни предложения и оферти, така че най-добрият начин да бъдете сигурни в избора на изгодна сделка, е да разгледате актуалния каталог на Yettel от Септември 2023. Въпреки че консултантите в магазините са изключително компетентни и винаги биха ви помогнали в избора, все пак препоръчваме да разгледате изданието с офертите на Yettel, преди да отидете на мястов офиса.

 

Не пропускайте офертите на Yettel, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Yettel, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Пречиствател за въздух
Преса за коса
Кутия за обувки
Закачалка за палта
Сенки за очи
Маска за коса
Масло за коса
Пяна за бръснене
Лосион за след бръснене
Вода за уста
Прах за пране
Капсули за съдомиялна машина
Почистващ препарат за съдомиялна машина
Мрежа против комари
Хокей на лед
Кутия за храна
Суха храна за кучета
Люлеещ се стол
Боя за коса
Дискове за тоалетна

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Yettel

Регистрирай се и използвай всички изгоди