Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Yettel (теленор) брошура + каталог Юни 2024

РЕКЛАМА
Yettel

теленор брошура

Yettel (Telenor) брошура с предложения

3/5
Actual brochure

Yettel е един от най-популярните магазини на българския пазар. И благодарение на това е и един от най-успешните в страната. Както в повечето сериозни магазини, можете да откриете множество подготвени от Yettel оферти за 2024 в специално съставената от Yettel брошура. Тази брошура представлява периодично издание, което магазинът пуска за своите клиенти – своеобразен Yettel каталог с промоции, от който можете да изберете абонаментни планове за разговори и 4G интернет достъп, различни телефони, смартфони, таблети, лаптопи и много, много други. 

Искате да изберете подарък за вашите близки? Искате да изненадата приятно любимия човек? Много лесно можете да го направите, като прегледате новия Yettel каталог от Юни 2024.

Най-актуалната разпространена от Yettel брошура може да видите тук (валидна е от 31.05.2024). 

 

Теленор в България

Shop

Yettel е една от най-известните телекомуникационни компании в страната. До неотдавна магазинът носеше името GLOBUL, но през 2013 година той стана част от Yettel Груп и година по-късно променя името си. Telenor Group е норвежка телекомуникационна компания, най-голямата в страната, един от водещите международни инвеститори в сектора на мобилните връзки. Седалището на фирмата е във Форнебу, близо до Осло. Общият брой на абонати на Yettel Груп в света надвишава 190 милиона. Служителите на компанията вече са дори повече от 33 000. В България офис мрежата на Yettel е много широка - можете да посетите един от 370-те магазина на Yettel (например в ) и лесно да вземете абонаментен план или да изберете нов смартфон, таблет или лаптоп от последната издадена от Yettel брошура. 

Ако искате да научите повече за магазина, посетете сайта на фирмата: yettel.bg. А ако се интересувате от намаления, промоции и специални оферти в други магазини от същата категория, вижте предложенията: Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1, eMAG и Интерсервиз Узунови

 

Какво може да си вземете в Yettel (Теленор)

Assortment

Е, отговорът на този въпрос е ясен. След като Yettel е мобилен оператор, значи оттам може да си вземете стартов пакет за мобилни услуги, смарт или обикновен мобилен телефон, таблет, лаптоп, разбира се сим-карти, предплатени планове и всичко, което обикновено човек очаква да открие в един подобен магазин.

Редовно компанията пуска най-различни пакетни предложения и оферти, така че най-добрият начин да бъдете сигурни в избора на изгодна сделка, е да разгледате актуалния каталог на Yettel от Юни 2024. Въпреки че консултантите в магазините са изключително компетентни и винаги биха ви помогнали в избора, все пак препоръчваме да разгледате изданието с офертите на Yettel, преди да отидете на мястов офиса.

 

Не пропускайте офертите на Yettel, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Yettel, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Смартфон
Камера
Батерия
Мрежа
Снежанка

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА