Рейтинг на 3/5

Кой не знае за My Market ! Благодарение на отличният асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българският пазар! Според потребителите, My Market е добре известен с широката си гама от продукти и отличните цени. Повечето клиенти намират почти всичко, от което имат нужда. Нова оферта? My Market редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 11.07.2019 може да намерите тук. Разгледайте офертата и на други магазини BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf! Те са основни конкуренти на My Market .

My Market има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например Варна, Аксаково, Белослав, Добрич. Избрали сте си продукт, но не намирате информация за него на нашия уебсайт? Посетете официалната уебстраница на компанията www.my-market.bg.

Не е нужно да чакате пощальона да ви донесе последните брошури на My Market . Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете. Хартиените брошури са неприятни и вредни за околната среда. Ето защо оценяваме фактът, че търсите последните оферти на My Market онлайн.

Не вярвате, че пестенето на пари когато пазарувате е лесно и просто? Елате и вижте.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от My Market защото винаги ще сте в течение на промоциите на My Market .