KimbinoKimbino
Лого My Market
3/5

My Market брошура (30.06.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

My Market брошура

Брошурата на магазин Май Маркет

3/5
Actual brochure

Магазин Май Маркет (My Market) е една от онези търговски вериги за бързооборотни стоки, които постоянно предлагат за своите клиенти много добри оферти. Благодарение на периодично издаваната Май Маркет брошура, магазинът ви предоставя възможността да закупите най-различни стоки и продукти на специални цени. Непременно вижте My Market - Брошура, за да не изпуснете някое от тези предложения!

Ако искате да видите най-актуалната изготвена от My Market брошура, можете да проверите тук. Тя е валидна от 30.06.2022, така че очевидно имате време да се възползвате от специално подбраните оферти в нея. Не забравяйте да проверите предложенията в този Май Маркет каталог и да се възползвате от отстъпките в него. Можете да потърсите и “my market broshura” в някоя от популярните търсачки за съдържание в интернет – желаните резултати няма да закъснеят!

Май Маркет – магазин за всеки вкус

Shop

Магазин My Market е един от лидерите на българския пазар, като съответно попада в категорията Хипермаркети. Дружеството е с дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки и развива дейности по продажба на дребно на хранителни и нехранителни стоки. Към момента дружеството е със 100% българско участие, като под марката My Market функционират 17 супермаркета на територията на градoвете Варна, Самоков, Балчик и Добрич. Магазинът предоставя възможност за своите клиенти да попълнят и потвърдят издаване на клубна карта, с помощта на която могат да използват и допълнителни отстъпки.

Може да посетите и официалната уеб страница на Май Маркет - www.my-market.bg - за да научите повече за самия магазин, за клубната карта и за продуктите, които се предлагат там. Ако имате нужда и от други стоки, или искате да сравните цените на определен продукт, съвсем спокойно можете да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси и Лидл.

В асортимента на My Market има по нещо за всеки

Assortment

Магазини My Market ви предоставят на практика възможността да откриете абсолютно всичко необходимо за ежедневието. Можете да бъдете сигурни, че когато вкъщи си направите списък за пазаруване, без никакви проблеми можете да го изпълните, посещавайки магазина! 

Веригата магазини Май Маркет предлага висококачествени стоки на български и чуждестранни производители от категориите хранителни и нехранителни продукти, в това число меса, колбаси, тестени изделия, млечни продукти, напитки, домашни потреби и много други. Там винаги има пресни хранителни продукти - тестени, млечни, месни, плодове, зеленчуци. В комбинация с множеството аксесоари, домашни потреби и всякакви дреболии, всичко това ви дава увереност, че няма да се налага да си губите времето, посещавайки и друг магазин, тъй като тук ще откриете всичко!

Освен това винаги можете да проверите най-актуалното издание My Market - Брошура, за още по-незабравимо преживяване, а можете и просто да потърсите в интернет “My market” или “My Market broshura”!

Не пропускайте офертите на My Market , благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на My Market , лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Бира
Домати
Съдомиялна
Кисело мляко
Хляб
Салам
Шунка
Пиле
Свинско
Чай
Юфка
Бонбони
Джин
Кетчуп
Уиски

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого My Market
    Лого My Market