Kimbino
Kimbino

Новата Май Маркет брошура 20.06.2024 || My Market Юни

РЕКЛАМА
My Market
РЕКЛАМА

Май Маркет новата брошура за Юни 2024

Брошурата на магазин Май Маркет

3/5
Actual brochure

Магазин Май Маркет е локална за гр. Варна и региона бързоразвиваща се верига за търговия на дребно, която постоянно предлага за своите клиенти чудесни. Благодарение на периодично издаваната от Май Маркет брошура, магазинът предоставя на своите клиенти възможността да закупят най-различни стоки и продукти на специални и преференциални цени. На всяка цена прегледайте My Market - Брошура Май Маркет - 13.06.-26.06.2024 г., за да не изпуснете някое от тези предложения!

Всеки, който би искал да разгледа най-актуалната изготвена от My Market брошура за Юни 2024, може да провери тук. Тя е валидна от 13.06.2024, така че очевидно имате време да се възползвате от специално подбраните оферти в нея. Не забравяйте да проверите предложенията в този Май Маркет каталог и да се възползвате от отстъпките в него. Съвсем лесно бихте могли да потърсите и “my market broshura” в някоя от популярните търсачки за интернет съдържание - желаните резултати няма да закъснеят. А новата брошура на Май Маркет ви очаква!

Май Маркет – магазин за всеки вкус

Shop

Магазин My Market е един от лидерите на българския пазар, като съответно попада в категорията Хипермаркети. Дружеството е с дългогодишен опит в търговията с бързооборотни стоки (търговия на дребно с хранителни стоки) и развива дейност във Варна и региона. Към момента дружеството е със 100% българско участие, като под марката My Market функционират над 30 супермаркета на територията на Варна, Добрич и Аксаково. Магазинът предоставя възможност за своите клиенти да попълнят и потвърдят издаване на клубна карта, с помощта на която могат да използват и допълнителни отстъпки. Мотото на компанията е „Всеки ден с мисъл за вас!“, а това се потвърждава от богатото разнообразие и неповторимата атмосфера в магазините.

Може да посетите и официалната уеб страница на Май Маркет - my-market.bg - за да научите повече за самия магазин, за клубната карта и за продуктите, които се предлагат там. Има специална секция „Промоции“, където също има изненади за вас. Ако имате нужда и от други стоки, или искате да сравните цените на определен продукт, съвсем спокойно можете да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

В асортимента на My Market има по нещо за всеки

Assortment

Магазини My Market ви предоставят на практика възможността да откриете абсолютно всичко необходимо за ежедневието. Можете да бъдете сигурни, че когато вкъщи си направите списък за пазаруване, без никакви проблеми можете да го изпълните, посещавайки магазина!

Веригата магазини Май Маркет предлага висококачествени стоки на български и чуждестранни производители от категориите хранителни и нехранителни продукти, в това число меса, колбаси, тестени изделия, млечни продукти, напитки, домашни потреби и много други. Там винаги има пресни хранителни продукти - тестени, млечни, месни, плодове, зеленчуци. В комбинация с множеството аксесоари, домашни потреби и всякакви дреболии, всичко това ви дава увереност, че няма да се налага да си губите времето, посещавайки и друг магазин, тъй като тук ще откриете всичко… Свежи зеленчуци, прясно изпечен хляб, топла витрина – просто си заслужава! Разбира се, не забравяйте и за периодично издаваната Май Маркет брошура, с която пазаруването става още по-приятно! Винаги можете да проверите най-актуалното издание My Market - Брошура Май Маркет - 13.06.-26.06.2024 г., за още по-незабравимо преживяване и невероятни оферти.

Супер предложения и предложения от My Market в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век е! Хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на My Market бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Вино
Бира
Кисело мляко
Хляб
Салам
Шунка
Пица
Свинско
Риба
Чай
Сметана
Бонбони
Джин
Чипс
Кетчуп

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА