Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого eMAG
3/5

еМАГ брошура 01.06.2023 || Mагазин eMAG всичко за дома

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

еМАГ брошура (eMAG)

Вижте предложенията в брошурата на еМАГ

3/5
Actual brochure

Когато става въпрос за онлайн магазин, вероятно в съзнанието на повечето от нас веднага се появява името еМАГ. Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българския пазар! Магазин eMAG редовно изненадва с нови оферти. Изготвяната от Емаг брошура се разпространява по имейл за улеснение на регистрираните потребители.

Липсва ли в дома ви добра прахосмукачка или бихте искали да закупите роботизирана прахосмукачка на добра цена? За Ваше улеснение, последните предложения, валидни от 01.06.2023 можете да откриете тук, като предварително трябва да знаете, че е почти невъзможно да не харесате нещо от невероятните оферти.

Всъщност дори и да не сте получили брошурата на Емаг, няма повод за притеснение – обикновено още веднага при посещението на сайта на eMAG, промоции, каквито не сте очаквали, изскачат пред вас под формата на банери, съобщения и реклами! А след като вече сте посетили сайта на Емаг, всичко, което остава да направите, е да се регистрирате. В противен случай няма да бъде възможно да поръчвате, но освен това, регистрирайки се, вие вече ще получавате по имейл всеки нов еМАГ каталог, както и различни персонализирани оферти и предложения.

Най-големият онлайн магазин – еМАГ – ви очаква

Shop

ЕМАГ е румънски онлайн магазин от категорията Бяла и черна техника. В последните няколко години той се наложи на българския пазар като една от най-големите, а може би и точно най-голямата онлайн платформа за продажби. Онлайн гигантът постоянно увеличава реализираните продажби, увеличава площите на складовете си в Румъния и постоянно привлича нови и нови клиенти. Определено когато говорим за бъдещето на продажбите, eMAG е един чудесен пример.

В допълнение, като клиент на eMAG получавате и различни свързани с пазаруването услуги, като например възможност за проверка на пратката, 30 дни право на връщане на закупен продукт, гаранция и сервиз, плащане на вноски, а като бонус често получавате и персонализирани ваучери за отстъпка.

Ако посетите сайта на онлайн магазина eMAG (emag.bg), със сигурност ще може да научите и много допълнителни неща, ще видите отговорите на често задавани въпроси и ще се запознаете с хилядите предложения.

За да направите качествен и информиран избор, препоръчваме ви да видите офертите на други подобни магазини: Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, Технополис, VIVACOM, A1 и Yettel.

Разнообразие от продукти на сайта на еМАГ

Assortment

Ако някой ви зададе въпроса какви продукти се предлагат от еМАГ, има два варианта на отговор – дълъг и кратък. Краткият отговор е „всичко“. Ако все още има нужда от по-подробни разяснения, нека изредим част от предлаганите стоки (защото да изброим всичко, дори само по категории продукти, е просто невъзможно). И така, онлайн магазинът eMAG предлага: мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и периферия, ТВ продукти, аудио и видео техника и оборудване, големи и малки електроуреди, дрехи и модни аксесоари, книги, продукти за здраве и красота, играчки, офис артикули, храни и напитки, мебели, авто и мото продукти, продукти за спорт, продукти тип „дом и градина“ и много други. Всяка категория има поне по няколко десетки подкатегории…

А постоянните предложения и оферти „валят“ без прекъсване, постоянно има нови и нови продукти в бюлетина eMAG брошура, така че никога не е късно да си вземете нещо ново и прекрасно!

Не пропускайте офертите на eMAG, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на eMAG, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Телевизор
Конзола за игри
Магазин за вино
Пречиствател за въздух
Машина за бръснене
Маша за коса
Преса за коса
Машина за сандвичи
Електрическа четка за зъби
Масичка за кафе
Комплект за хол
Маса за повиване
Кутия за обувки
Закачалка за палта
Спирала за очи
Сенки за очи
Молив за очи
Гланц за устни
Лак за нокти
Маска за коса

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого eMAG
Лого eMAG

Регистрирай се и използвай всички изгоди