Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Фантастико
3/5

Фантастико брошура 21.09.2023 || Fantastiko каталог София

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Нова Фантастико брошура от 21.09.2023

Фантастико – нова брошура, нови оферти

3/5
Actual brochure

 

Всяка седмица, подобно на повечето магазини от категорията Хипермаркети,, Фантастико пуска седмична брошура с оферти, промоции и специални предложения. По този начин поддържа интереса и доверието на своите клиенти.

Искаш ли да разгледаш най-актуалната издадена от Фантастико брошура? Вече може да го направиш лесно - тук. Валидността е една седмица, започвайки от 21.09.2023. Не пропускай възможността да си вземеш нещо ново или да напазаруваш изгодно! Бройките и количествата понякога са ограничени, така че не закъснявай с прегледа на подготвената за вас от Фантастико брошура - нова брошура с нови предложения! Може да се възползваш от офертите в срок до 21.09.2023 - 27.09.2023.

А изготвената от Фантастико нова брошура може да откриеш много лесно, като просто потърсиш в интернет “фантастико, брошура нова” или “фантастико брошура, софия, нова”.

История и интересни факти за Фантастико

Shop

 

Трудно е български хипермаркет да пробие в условията на голяма конкуренция от чуждестранни утвърдени марки магазини. Още по-трудно е такава верига да се задържи на пазара. Защо казваме всичко това? Много просто – защото Фантастико е именно такава българска търговска верига магазини, която съществува над 25 години, още от 1991 г.

От един единствен магазин в началото, сега вече Фантастико има над 40 магазина, като продължи да изгражда нови и нови клонове всяка година. От едва няколко души персонал през 1991 г., сега Фантастико дава работа и осигурява повече от 3 000 служители. Ежедневно Фантастико обслужва над 100 000 клиенти. В допълнение, Фантастико подкрепя приоритетно българските производители и по този начин спомага за тяхното популяризиране и за развитието на икономиката в страната.

Всеки, който проявява интерес, би могъл да научи повече на сайта на магазина - fantastico.bg.

Богато разнообразие в асортимента на Фантастико

Assortment

Вече дълги години потребителите се доверяват на веригата, като доверието им е спечелено благодарение на качеството и богатия асортимент, както и на високите стандарти в обслужването във Fantastiko. Магазинът предлага освен стоки родно производство, също така и вносни, на чудесни цени и с високо качество. Във веригата магазини Фантастико клиентите могат да открият голямо разнообразие от продукти – не само хранителни стоки, но и козметични и почистващи препарати, детски продукти, книги, вестници и списания.

Обикновено в магазините Фантастико има топъл щанд с вкусни, прясно приготвени ястия, има витрини с прясна риба и витрини с прясно изпечени сладкиши и торти. Собствената марка на Фантастико – ФФ вкус – предлага хранителни продукти и препарати с много добро качество и изгодни цени. Оттук идва и името на седмичната брошура – “ФФ брошура”.

Във Фантастико има също така и сектори за химическо чистене, куриерски услуги, плащане на битови сметки. 

Освен промоциите на Фантастико, може да разгледаш офертите и на други търговски вериги от същата категория - METRO, Кауфланд, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар.

Предложенията на Фантастико онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от Фантастико! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Бира
Олио
Шунка
Чипс
Водка
Сос
Грах
Шампоан
Маска за коса
Душ гел
Четка за зъби
Плодова напитка
Кашкавал
Пилешко
Вафла
Чиния
Филе
Превръзки
Обезмаслител
Боя за коса

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Фантастико

Регистрирай се и използвай всички изгоди