Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Алати
3/5

Алати брошура (16.05.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Алати

Оферти за всеки в издаваната от Алати брошура

Супер предложения в алати брошура

3/5
Actual brochure

 

Магазин Алати може да бъде определен като един от най - популярните магазини сред българските потребители. Това го прави един от лидерите на българския пазар. Алати предлага всичко, от което се нуждаете, при това - на страхотни цени! Алати редовно предлага нови изгодни оферти. Подобно на повечето вериги хипермаркети, магазинът периодично пуска своя собствена промоционална листовка. Това е специална Алати брошура, в която се добавят множество стоки и продукти на промоционални цени за определен период. В изготвяния от Алати каталог всеки може да открие най-различни оферти, намаления и отстъпки, специални седмични предложения и много други продукти.

Въпросната издавана от Алати брошура можете да откриете тук, като непременно имайте предвид, че същата е валидна за период от две седмици, считано от 16.05.2024. Това издание на Алати (Alati) можете да откриете както във физическите магазини, така и онлайн. Както вероятно знаете, ползването на хартиени брошури не е екологично, затова ви е по-добре да търсите онлайн Алати брошура! В публикуваната от Алати брошура винаги можете да откриете това, което търсите – със сигурност няма да останете разочаровани, затова просто потърсете онлайн изданието!

 

 

Алати е перфектният магазин за Вас

Shop

Алати (Alati) е верига магазини в категорията Дом и градина, която е ориентирана към продажбата на стоки за дома, бита и строителството. Дружеството „КЕРАМИК ГРУП“ ЕООД, което е собственик на веригата строителни хипермаркети Алати, е регистрирано през 1994 г. в град Пловдив. От началото на своето съществуване до настоящия момент компанията се е утвърдила като лидер в областта на търговията със строителни материали за дома, офиса, хотела и градината.

Освен в града на своето възникване – Пловдив - можете да посетите Алати и в няколко други града, като Варна, Русе и София. Повече информация за историята на магазина, за продуктите, за неговата мисия и визия за развитие, както и за предлаганите там услуги, можете да получите, като просто посетите интернет страницата на веригата - alati.bg. По принцип, колкото и да е зареден един магазин, колкото и голямо да е разнообразието от продукти, винаги съществува вероятност да не откриете нещото, което ви трябва. А също така може просто да искате да сравните цените, при които определен продукт се предлага на различните места. За целта още сега можете да проверите това нещо: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Какво можете да купите в Алати?

Assortment

Алати е български хипермаркет, в който се предлагат различни строителни материали, инструменти, електроматериали и различни други продукти и услуги за бита. Бидейки магазини от типа „направи си сам”, Алати предлага множество стоки и услуги, отговарящи на финансовите възможности на българските потребители. В магазините на Алати се предлагат над 50 000 артикула за дома, за банята, електроматериали, железария и инструменти, интериор и декорация. Има и множество продукти в специалните секции на Алати градина и строителство. 

Магазините Алати предлагат също така и услуги като тониране, разкрой, транспорт, онлайн поръчки, стоки на изплащане, паркинг, обслужване на рекламации, а на място има банкомати и снек бар за бързо похапване по време на пазаруването. Веригата разполага и със собствени майстори, които могат да ви помогнат, ако имате такава нужда за ремонта, който правите. Това е чудесна комбинация с предложенията и промоциите в издаваната от Алати брошура. Определено си заслужава да следите кога и какво се предлага в Алати брошура!

Не пропускайте офертите на Алати, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Алати, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА