Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Алати
3/5

Алати брошура (18.04.2024) - Актуални промоции

Оферти за всеки в издаваната от Алати брошура

Супер предложения в алати брошура

3/5
Actual brochure

 

Магазин Алати може да бъде определен като един от най - популярните магазини сред българските потребители. Това го прави един от лидерите на българския пазар. Алати предлага всичко, от което се нуждаете, при това - на страхотни цени! Алати редовно предлага нови изгодни оферти. Подобно на повечето вериги хипермаркети, магазинът периодично пуска своя собствена промоционална листовка. Това е специална Алати брошура, в която се добавят множество стоки и продукти на промоционални цени за определен период. В изготвяния от Алати каталог всеки може да открие най-различни оферти, намаления и отстъпки, специални седмични предложения и много други продукти.

Въпросната издавана от Алати брошура можете да откриете тук, като непременно имайте предвид, че същата е валидна за период от две седмици, считано от 18.04.2024. Това издание на Алати (Alati) можете да откриете както във физическите магазини, така и онлайн. Както вероятно знаете, ползването на хартиени брошури не е екологично, затова ви е по-добре да търсите онлайн Алати брошура! В публикуваната от Алати брошура винаги можете да откриете това, което търсите – със сигурност няма да останете разочаровани, затова просто потърсете онлайн изданието!

 

 

Алати е перфектният магазин за Вас

Shop

Алати (Alati) е верига магазини в категорията Дом и градина, която е ориентирана към продажбата на стоки за дома, бита и строителството. Дружеството „КЕРАМИК ГРУП“ ЕООД, което е собственик на веригата строителни хипермаркети Алати, е регистрирано през 1994 г. в град Пловдив. От началото на своето съществуване до настоящия момент компанията се е утвърдила като лидер в областта на търговията със строителни материали за дома, офиса, хотела и градината.

Освен в града на своето възникване – Пловдив - можете да посетите Алати и в няколко други града, като Варна, Русе и София. Повече информация за историята на магазина, за продуктите, за неговата мисия и визия за развитие, както и за предлаганите там услуги, можете да получите, като просто посетите интернет страницата на веригата - alati.bg. По принцип, колкото и да е зареден един магазин, колкото и голямо да е разнообразието от продукти, винаги съществува вероятност да не откриете нещото, което ви трябва. А също така може просто да искате да сравните цените, при които определен продукт се предлага на различните места. За целта още сега можете да проверите това нещо: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Какво можете да купите в Алати?

Assortment

Алати е български хипермаркет, в който се предлагат различни строителни материали, инструменти, електроматериали и различни други продукти и услуги за бита. Бидейки магазини от типа „направи си сам”, Алати предлага множество стоки и услуги, отговарящи на финансовите възможности на българските потребители. В магазините на Алати се предлагат над 50 000 артикула за дома, за банята, електроматериали, железария и инструменти, интериор и декорация. Има и множество продукти в специалните секции на Алати градина и строителство. 

Магазините Алати предлагат също така и услуги като тониране, разкрой, транспорт, онлайн поръчки, стоки на изплащане, паркинг, обслужване на рекламации, а на място има банкомати и снек бар за бързо похапване по време на пазаруването. Веригата разполага и със собствени майстори, които могат да ви помогнат, ако имате такава нужда за ремонта, който правите. Това е чудесна комбинация с предложенията и промоциите в издаваната от Алати брошура. Определено си заслужава да следите кога и какво се предлага в Алати брошура!

Не пропускайте офертите на Алати, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Алати, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Матрак
Възглавница
Спален комплект
Шезлонг
Канапе
Маса
Стол
Контакт
Шкаф
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Огледало
Саксия
Лампа
Кош
Контейнер

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Алати

Регистрирай се и използвай всички изгоди