Рейтинг на 2/5

Почти всеки знае Bauhaus. Магазинът е един от лидерите на българският пазар. Широката гама от продукти и високото качество предлаганите стоки на страхотни цени това е типично за Bauhaus. В Bauhaus, вие винаги намирате това, за което сте дошли. Нова оферта? Bauhaus редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 31.01.2019 може да намерите тук. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за Мебели ЗОНА, Aiko XXXL, Como, HomeMax, JYSK, MASTERHAUS, Mömax, Mr.Bricolage, Praktis, Алати?

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина bauhaus.bg.

Опазването на околната среда е наш приоритет. Ето защо горещо препоръчваме и се радваме, че вие предпочитате брошурата на Bauhaus в нейния електронен вариант пред този на хартия.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от Bauhaus. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Bauhaus. Ваш Kimbino.