Рейтинг на 3/5

Градове

Има много малко хора в България, които незнаят за Bauhaus. Въпреки това, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българският пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти на Bauhaus и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Нова оферта? Bauhaus редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 20.06.2019 може да намерите тук. Тези магазини Aiko XXXL, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов, Еником М може също така да ви зарадват промоционални цени.

Bauhaus има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например София. Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина bauhaus.bg.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от Bauhaus са винаги налични за да може да ги разгледате когато пожелаете. Опазването на околната среда е наш приоритет. Ето защо горещо препоръчваме и се радваме, че вие предпочитате брошурата на Bauhaus в нейния електронен вариант пред този на хартия.

Как да спестим бързо и лесно? Благодарение на по - ниските цени!

Следенето на последните промо оферти от Bauhaus може да отнеме много време. Но това не е истина. Направете го мъдро и се абонирайте за нашият бюлетин. Или свалете нашето мобилно приложение Kimbino. По този начин никога няма да изпуснете промоционална оферта от Bauhaus, плюс – ще спестите много време от търсенето или гледането на различни хартиени брошури.