Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Hова Баухаус брошура от 18.07.2024 || Магазин BAUHAUS BG

РЕКЛАМА
Bauhaus

Bauhaus брошура

Не пропускайте новата Баухаус брошура

3/5
Actual brochure

Благодарение на огромното разнообразие от продукти в Bauhaus и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Освен това можете да се възползвате и от периодичното издание с оферти – специфична Баухаус брошура, в която магазинът предлага подбрани продукти на промоционални цени. Това не е нещо ново за потребителите – в днешно време почти всички големи и утвърдени магазини го правят. Но пък в случая можете да разчитате както на качество и високи стандарти, така и на супер оферти и невероятни цени в издаваната от Баухаус брошура. А нещата не стоят навсякъде точно по този начин, вероятно всеки сам се е убеждавал в това.

И така, ако искате да прегледате предложенията в най-новата Баухаус брошура, валидна от 18.07.2024, можете да го направите като проверите тук. В допълнение, съвсем лесно можете да постигнете същия резултат, ако потърсите в някоя от популярните търсачки за интернет съдържание словосъчетанието „баухаус брошура“ (или дори „bauhaus broshura“, „bauhaus брошура“). Даже, например ако искате да концентрирате резултатите, така че те да бъдат свързани с определено населено място, можете да изпишете Баухаус София брошура (bauhaus sofia broshura) – веднага ще попаднете на това, което искате.

При всички положения, не пропускайте да прегледате и да се информирате за офертите в Bauhaus брошура!

 

Всеки е добре дошъл в магазин Bauhaus

Shop

Баухаус е търговска верига, попадаща в категорията Дом и градина. Магазинът се появява през 1960 година в отговор на необходимостта потребителите да откриват на едно място на всичко нужно за техните ремонти, в това число строителни материали, бои, инструменти и пр. Бау Хаус предлага за своите клиенти голямо разнообразие от продукти на много добри цени, а в допълнение - компетентно консултиране, разбира се и клиентско ориентирано обслужване.

Истински стандарт за немско качество, магазините на Баухаус можете да откриете освен в Германия, също така в Австрия, Исландия, Дания, Холандия, Естония, Швейцария, Испания, Турция, Норвегия, Исландия, Унгария, Чехия и, разбира се, в България. У нас магазинът отваря врати през 2012 г. в София и до ден днешен радва своите клиенти не само с предложенията в страхотната Баухаус брошура, но и с неподправено качество на продуктите и на обслужването.

Ако искате да придобиете по-добра представа за продуктите и услугите на магазина, както и да научите допълнителна информация за неговата история, за визията на Бау Хаус, за гаранционното обслужване и всичко, което ви интересува, можете да посетите сайта - bauhaus.bg. А всеки, който иска да сравнява различни оферти от Баухаус с подобни оферти в други магазини, може да го направи още сега: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Потопете се в разнообразието на продукти в Bauhaus

Assortment

Асортиментът на веригата Bauhaus е невероятен, предлагат се над 120 000 продукта! За да се убедите какво в действителност означава това, нека опишем отделните групи продукти, от които можете да пазарувате. Клиентите могат да избират артикули от следните категории: градина и свободно време, баня, санитария, ВиК, кухня, железария, инструменти и машини, електроинсталации и осветление, отопление и климатизация, подови настилки, плочки, бои, лакове и тапети, почистване и домашни потреби, интериор и декорация, прозорци, врати, стълби, строителни материали, авто и вело и други. 

Специално внимание се обръща на секцията „Разпродажба“ на сайта. Там всеки може да открие продукти на намалени цени. Разбира се, непременно трябва да разгледате и офертите в Bauhaus брошура.

Клиентите на магазина могат да разчитат и на допълнителни услуги, като бърза доставка, сигурно плащане, покупка на изплащане и безпроблемно връщане на закупени продукти. 

 

Новата брошура на Bauhaus е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Bauhaus бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Решетка
Шезлонг
Канапе
Маса
Стол
Контакт
Шкаф
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Огледало
Саксия
Ваза
Лампа
Зарядно
Кърпа

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА