KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Bauhaus
3/5

Баухаус брошура от 02.02.2023 || Bauhaus BG broshura, София

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Bauhaus брошура

Не пропускайте новата Баухаус брошура

3/5
Actual brochure

Благодарение на огромното разнообразие от продукти в Bauhaus и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Освен това можете да се възползвате и от периодичното издание с оферти – специфична Баухаус брошура, в която магазинът предлага подбрани продукти на промоционални цени. Това не е нещо ново за потребителите – в днешно време почти всички големи и утвърдени магазини го правят. Но пък в случая можете да разчитате както на качество и високи стандарти, така и на супер оферти и невероятни цени в издаваната от Баухаус брошура. А нещата не стоят навсякъде точно по този начин, вероятно всеки сам се е убеждавал в това.

И така, ако искате да прегледате предложенията в най-новата Баухаус брошура, валидна от 02.02.2023, можете да го направите като проверите тук. В допълнение, съвсем лесно можете да постигнете същия резултат, ако потърсите в някоя от популярните търсачки за интернет съдържание словосъчетанието „баухаус брошура“ (или дори „bauhaus broshura“, „bauhaus брошура“). Даже, например ако искате да концентрирате резултатите, така че те да бъдат свързани с определено населено място, можете да изпишете Баухаус София брошура (bauhaus sofia broshura) – веднага ще попаднете на това, което искате.

При всички положения, не пропускайте да прегледате и да се информирате за офертите в Bauhaus брошура!

 

Всеки е добре дошъл в магазин Bauhaus

Shop

Баухаус е търговска верига, попадаща в категорията Дом и градина. Магазинът се появява през 1960 година в отговор на необходимостта потребителите да откриват на едно място на всичко нужно за техните ремонти, в това число строителни материали, бои, инструменти и пр. Бау Хаус предлага за своите клиенти голямо разнообразие от продукти на много добри цени, а в допълнение - компетентно консултиране, разбира се и клиентско ориентирано обслужване.

Истински стандарт за немско качество, магазините на Баухаус можете да откриете освен в Германия, също така в Австрия, Исландия, Дания, Холандия, Естония, Швейцария, Испания, Турция, Норвегия, Исландия, Унгария, Чехия и, разбира се, в България. У нас магазинът отваря врати през 2012 г. в София и до ден днешен радва своите клиенти не само с предложенията в страхотната Баухаус брошура, но и с неподправено качество на продуктите и на обслужването.

Ако искате да придобиете по-добра представа за продуктите и услугите на магазина, както и да научите допълнителна информация за неговата история, за визията на Бау Хаус, за гаранционното обслужване и всичко, което ви интересува, можете да посетите сайта - bauhaus.bg. А всеки, който иска да сравнява различни оферти от Баухаус с подобни оферти в други магазини, може да го направи още сега: Aiko XXXL, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати, Баня Стил и Виденов.

Потопете се в разнообразието на продукти в Bauhaus

Assortment

Асортиментът на веригата Bauhaus е невероятен, предлагат се над 120 000 продукта! За да се убедите какво в действителност означава това, нека опишем отделните групи продукти, от които можете да пазарувате. Клиентите могат да избират артикули от следните категории: градина и свободно време, баня, санитария, ВиК, кухня, железария, инструменти и машини, електроинсталации и осветление, отопление и климатизация, подови настилки, плочки, бои, лакове и тапети, почистване и домашни потреби, интериор и декорация, прозорци, врати, стълби, строителни материали, авто и вело и други. 

Специално внимание се обръща на секцията „Разпродажба“ на сайта. Там всеки може да открие продукти на намалени цени. Разбира се, непременно трябва да разгледате и офертите в Bauhaus брошура.

Клиентите на магазина могат да разчитат и на допълнителни услуги, като бърза доставка, сигурно плащане, покупка на изплащане и безпроблемно връщане на закупени продукти. 

 

Новата брошура на Bauhaus е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Bauhaus бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Bauhaus
Лого Bauhaus

Регистрирай се и използвай всички изгоди