Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин CBA. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. Продуктовата гама на CBA е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. CBA редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 14.02.2019 може да откриете тук.

Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайта на магазина www.cba.bg.

Знаете ли, как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура отпечатаната листовка на CBA, но пък използвате онлайн такава!

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Специалната оферта на CBA е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение за CBA? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.