KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого CBA
3/5

ЦБА брошура коме от 22.09.2022 (CBA broshura)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Новата ЦБА брошура от 22.09.2022

Брошурата на CBA е създадена за Вас!

3/5
Actual brochure

ЦБА е един от големите хипермаркети в България и като такъв има за цел да подобри преживяването на клиентите си, т.е. те да успяват лесно да намират всичко необходимо в магазина и да не се налага да обикалят различни търговски обекти. За своите клиенти ЦБА предлага различни хранителни продукти: месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци, ядки, десерти, подправки. Предлагат се и битова химия и козметика.

За да бъдете максимално добре ориентирани по отношение на предлаганите оферти, би било добре да проверявате периодично издаваната от ЦБА брошура. Можете да я намерите както онлайн, така и в самите магазини. Тази сба брошура включва всички актуални промоции, предлагани от веригата към момента и вътре можете да откриете най-различни предложения от целия асортимент.

Последната CBA брошура, валидна от 22.09.2022, можете да прегледате тук.

Магазинът за Вас - CBA

Shop

ЦБА е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в България от категорията Хипермаркети. Към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна, но първият магазин от веригата е отворил врати още през 2003 г., а сега вече има магазини в 8 регионални центрове, в градовете Варна, София, Велико Търново, Шумен, Добрич и Плевен. Търговските обекти на веригата са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на България.

При толкова много магазини от веригата, със сигурност ще има и такъв, който се намира на удобно за вас място. Локациите, както и други данни, може да откриете в чудесния сба онлайн магазин тук - www.cba.bg. Така ще научите например за различните игри за клиентите на ЦБА, на национално и на регионално ниво, в които имате възможност да спечелите различни награди и отстъпки. Ще може да разгледате продуктите, да прочетете за историята на магазина и ще се запознаете с други важни неща, свързани с CBA.

Тъй като все пак е възможно да не откриете онова, което търсите в момента, вижте какво предлагат и другите магазини от тази категория - HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл и Магазинъ 345.

Чудесен асортимент в магазините на ЦБА

Assortment

В основата на разработената стратегия на магазините ЦБА винаги стои грижата за клиента. Ето защо, ЦБА винаги се старае да поднесе най-важните и най-търсените продукти, рекламирайки и подреждайки ги по възможно най-удобния начин за клиентите. Така във веригата се предлагат страхотни пресни меса и млечни продукти, напитки, свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, препарати, някои козметични продукти, общо взето – основни продукти, без които не можете. Ако вече сте клиент на магазина, значи знаете, че оттам може да си купите всичко необходимо.

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, ЦБА играе водеща роля на българския пазар! Освен това има и още нещо много важно – стоките са на страхотни цени!

А като проверявате редовно изготвяния CBA каталог (CBA - Брошура), ще бъдете винаги информирани за най-актуалните предложения!

Не пропускайте офертите на CBA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на CBA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Домати
Шоколад
Шунка
Пица
Сок
Пиле
Свинско
Ориз
Риба
Чай
Сметана
Бонбони
Чипс
Ядки

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого CBA
Лого CBA