KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого CBA
3/5

ЦБА брошура коме от 29.09.2022 (CBA broshura)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Новата ЦБА брошура от 29.09.2022

Брошурата на CBA е създадена за Вас!

3/5
Actual brochure

 

ЦБА е един от големите хипермаркети в България и като такъв има за цел да подобри преживяването на клиентите си, т.е. те да успяват лесно да намират всичко необходимо в магазина и да не се налага да обикалят различни търговски обекти. За своите клиенти ЦБА предлага различни хранителни продукти: месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци, ядки, десерти, подправки. Предлагат се и битова химия и козметика.

За да бъдеш максимално добре ориентиран по отношение на предлаганите оферти, би било добре да проверяваш периодично издаваната от ЦБА брошура. Можеш да я намериш както онлайн, така и в самите магазини. Тази СВА брошура включва всички актуални промоции, предлагани от веригата към момента и вътре може да откриеш най-различни предложения от целия асортимент.

Последната CBA брошура, валидна от 29.09.2022, можете да прегледате тук.

Магазинът за Вас - CBA

Shop

 

ЦБА е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в България от категорията Хипермаркети. Към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна, но първият магазин от веригата е отворил врати още през 2003 г., а сега вече има магазини в 8 регионални центрове, в градовете Варна, София, Велико Търново, Шумен, Добрич и Плевен.. Търговските обекти на веригата са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на България.

При толкова много магазини от веригата, със сигурност ще има и такъв, който се намира на удобно за вас място. Локациите, както и други данни, може да откриеш в чудесния СВА онлайн магазин тук - www.cba.bg. Така ще научиш например за различните игри за клиентите на ЦБА, на национално и на регионално ниво, в които имаш възможност да спечелиш различни награди и отстъпки. Ще може да разгледаш продуктите, да прочетеш за историята на магазина и ще се запознаеш с други важни неща, свързани с CBA.

Тъй като все пак е възможно да не откриеш онова, което търсиш в момента, виж какво предлагат и другите магазини от тази категория - HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл и Магазинъ 345.

Чудесен асортимент в магазините на ЦБА

Assortment

В основата на разработената стратегия на магазините ЦБА винаги стои грижата за клиента. Ето защо, ЦБА винаги се старае да поднесе най-важните и най-търсените продукти, рекламирайки и подреждайки ги по възможно най-удобния начин за клиентите. Така във веригата се предлагат страхотни пресни меса и млечни продукти, напитки, свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, препарати, някои козметични продукти, общо взето – основни продукти, без които не можете. Ако вече си клиент на магазина, вече знаеш, че оттам може да си купиш всичко необходимо.

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, ЦБА играе водеща роля на българския пазар! Освен това има и още нещо много важно – стоките са на страхотни цени!

А като проверяваш редовно изготвяния CBA каталог (CBA - Брошура), ще бъдеш винаги информирани за най-актуалните предложения!

Не пропускайте офертите на CBA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на CBA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Сирене
Яйца
Кафе
Вино
Бира
Домати
Съдомиялна
Ябълки
Шунка
Пиле
Ориз
Риба
Бърбън
Бонбони
Чипс
Кетчуп
Водка
Уиски
Сладолед

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого CBA
Лого CBA