Kimbino
Kimbino

Нова брошура ЦБА от 13.06.2024 || CBA Коме хипермаркет

РЕКЛАМА
CBA
РЕКЛАМА

Новата ЦБА брошура от 13.06.2024

Брошурата на CBA е създадена за Вас!

3/5
Actual brochure

 

ЦБА е един от големите хипермаркети в България и като такъв има за цел да подобри преживяването на клиентите си, т.е. те да успяват лесно да намират всичко необходимо в магазина и да не се налага да обикалят различни търговски обекти. За своите клиенти ЦБА предлага различни хранителни продукти: месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци, ядки, десерти, подправки. Предлагат се и битова химия и козметика.

За да бъдеш максимално добре ориентиран по отношение на предлаганите оферти, би било добре да проверяваш периодично издаваната от ЦБА брошура. Можеш да я намериш както онлайн, така и в самите магазини. Тази СВА брошура включва всички актуални промоции, предлагани от веригата към момента и вътре може да откриеш най-различни предложения от целия асортимент.

Последната CBA брошура, валидна от 13.06.2024, можете да прегледате тук.

Магазинът за Вас - CBA

Shop

 

ЦБА е една от най-бързо развиващите се търговски вериги в България от категорията Хипермаркети. Към настоящия момент има над 80 обекта на територията на цялата страна, но първият магазин от веригата е отворил врати още през 2003 г., а сега вече има магазини в 8 регионални центрове, в градовете София, Благоевград, Бургас, Перник, Плевен и Шумен.. Търговските обекти на веригата са над 130, разположени в над 40 населени места на територията на България.

При толкова много магазини от веригата, със сигурност ще има и такъв, който се намира на удобно за вас място. Локациите, както и други данни, може да откриеш в чудесния СВА онлайн магазин тук - цба.бг. Така ще научиш например за различните игри за клиентите на ЦБА, на национално и на регионално ниво, в които имаш възможност да спечелиш различни награди и отстъпки. Ще може да разгледаш продуктите, да прочетеш за историята на магазина и ще се запознаеш с други важни неща, свързани с CBA.

Тъй като все пак е възможно да не откриеш онова, което търсиш в момента, виж какво предлагат и другите магазини от тази категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, Mагазини Немски Център и Дар.

Чудесен асортимент в магазините на ЦБА

Assortment

В основата на разработената стратегия на магазините ЦБА винаги стои грижата за клиента. Ето защо, ЦБА винаги се старае да поднесе най-важните и най-търсените продукти, рекламирайки и подреждайки ги по възможно най-удобния начин за клиентите. Така във веригата се предлагат страхотни пресни меса и млечни продукти, напитки, свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, препарати, някои козметични продукти, общо взето – основни продукти, без които не можете. Ако вече си клиент на магазина, вече знаеш, че оттам може да си купиш всичко необходимо.

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, ЦБА играе водеща роля на българския пазар! Освен това има и още нещо много важно – стоките са на страхотни цени!

А като проверяваш редовно изготвяния CBA каталог (Cедмична брошура на CBA), ще бъдеш винаги информирани за най-актуалните предложения!

Не пропускайте офертите на CBA, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на CBA, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА