Рейтинг на 3/5

Кой не знае за CBA! Благодарение на отличният асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българският пазар! CBA предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Клиентите са свикнали с новите оферти от CBA. Ето защо те редовно проверяват тук за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 11.07.2019. В CBA ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини BILLA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf.

Ако искате да пазарувате в CBA, може да намерите магазини от веригата в следните градове: София, Благоевград, Стара Загора, Бургас, Перник, Плевен . Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайта на магазина www.cba.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошури на CBA е много по – практична и вече налична в Kimbino. Разглеждането на най - новите оферти на CBA онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Никога не е било толкова лесно да се пестя пари благодарение на специалните оферти.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от CBA защото винаги ще сте в течение на промоциите на CBA.