Kimbino
Бургас x
Kimbino
Бургас x
РЕКЛАМА
Лого CBA
3/5

Нова ЦБА брошура Бургас (Болеро) от 18.04.2024 || CBA коме

Магазини CBA близо до Бургас

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Посетете магазин CBА в град Бургас и открийте всичко за вас

Унгарската верига супермаркети СБА работи вече над 20 години в България. След като в град Варна отвори първият магазин от веригата, компанията разшири бизнеса си в градове от цяла България, включително и София, Благоевград, Перник, Плевен, Шумен и Велико Търново, като СБА Болеро е съсредоточено предимно в град Бургас, а Хипермаркети Коме в столицата.

Посетете близкия супермаркет CBA в град Бургас

В Бургас ЦБА имат много хипермаркети, за да могат да отговорят на потребностите на клиентите от различни части на града. Техният цба.бг предлага качествена стока на добри цени в удобни и просторни търговски площи за пазаруване. Потребителите могат да научат повече за продуктовата гама и цените от всяка нова брошура CBA Бургас. СBA разпростря веригата си и има някои подразделения като СБА коме (предимно в столицата) и СБА Болеро. След статията можете да видите точните адреси и работно време на всички хипермаркети СБА в Бургас.

Бъдете готови за добри покупки с брошура онлайн от месец Април 2024 г.

СБА предоставя на потребителите хартиен каталог онлайн, за да бъдат информирани за всички промени в цените и продуктите в магазина. ЦБА брошурата в Бургас се издава през седем дни за 18.04. - 24.04.2024. Потребителите имат възможност да получат онлайн брошури за СБА Болеро в Бургас, което е доминиращият бранд на СБА в града. По този начин бързо и лесно ще научат за ценовите отстъпки, промоции и намаления в мрежата на магазина. А тук ще имат възможност да прегледат Cедмична брошура на CBA за месец Април, 2024 г.

Спестете пари и време с Кимбино

%homePage% е компания, която предлага каталог онлайн за големите Хипермаркети в страната за METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, Mагазини Немски Център и Дар. Тук ще откриете и ЦБА Коме брошура в Бургас, за да сте подготвени за пазаруване и в крак с новите промоции. Кимбино предлага на своите клиенти удобното си мобилно приложение Kimbino, чрез което можете от всяко преносимо устройство да разгледате онлайн брошурите, които супермаркетът предлага. Kimbino е тук до вас, за да знаете и купите повече с парите си.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Търсене
Бургас x
Kimbino
Лого CBA

Регистрирай се и използвай всички изгоди