Лого CBA
3/5

Брошура ЦБА София || CBA broshura 01.12.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Новата ЦБА брошура за София от 01.12.2022

3/5
Actual brochure
Кой не знае за CBA! Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българския пазар! CBA предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Клиентите са свикнали с новите оферти от CBA. Ето защо те редовно проверяват тук, за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 01.12.2022. В CBA ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл, Магазинъ 345.

Ако искате да пазарувате в CBA, може да намерите магазини от веригата в следните градове: Варна, София, Велико Търново, Шумен, Добрич . Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайт на магазина www.cba.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошура на CBA е много по – практична и вече налична в Kimbino. Разглеждайки най - новите оферти на CBA онлайн, вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Никога не е било толкова лесно да се пестят пари благодарение на специалните оферти.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от CBA, защото винаги ще сте в течение с промоциите на CBA.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

CBA съхранява местоположения в град София

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого CBA
Лого CBA