Kimbino
София
Kimbino
София
РЕКЛАМА
Лого Билла
3/5

Нова Билла София брошура седмична от 23.05.2024 || Май

Магазини Билла близо до София

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Последни оферти на магазин Била в София

Хипермаркет Била в София предлага на потребителите богат арсенал хранителни и битови стоки, пресни плодове и зеленчуци, подробно описани в Била нова брошура София, както и бързо, професионално обслужване. Магазинът предоставя на вниманието на всички интернет потребители онлайн каталог с актуална оферта.

Развитие и дейност на магазини Била в България и София

Хипермаркети Billa са част от големия австрийски концерн REWE Group, който може да се похвали с присъствие в много страни из Европа. В България концернът управлява търговската верига Била, която преди повече от 20 години започна да развива своята дейност в Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе и Добрич и още над 60 града в страната. Марката предоставя на клиентите си от София различни по вид отстъпки в цените, които могат да бъдат видяни и в Билла брошура София, което я прави предпочитана от големия потребителски контингент, а съотношението цена-качество, представено в техния billa.bg  я нарежда сред най-големите конкуренти, като Билла и други  в столицата и страната. В София Била има повече от 40 хипермаркета, разположени като мрежа на територията на града, а тяхното работно време и адреси ще намерите под този текст над брошурите на другите хипермаркети.

Спечелете време с новата брошура онлайн за месец Май 2024 г. 

Няма нужда да чакате някой да пусне хартиена брошура в пощенската ви кутия, за да сте вече осведомени за новите промоции на Била. Всяка седмица излиза новата седмична брошура на Billa в София, в която можете от удобството на дома, пред телефона или настолния компютър да проверите актуалните цени, предложения и специалните намаления за лоялни клиенти с карта „Била“. Вижте тук последния каталог онлайн Cедмична брошура на Билла от месец Май 2024 г. Давността на предложенията, които са представени в брошурата са за 23.05. - 29.05.. Тази брошура онлайн може да пристига веднага при вас, ако имате вече абонамент. Така първи ще научавате за изгодните оферти на хипермаркета и няма да останете разочаровани, в случай че количествата бъдат изчерпани.

Онлайн услуга за потребителите на Кимбино

Кимбино предоставя на всички онлайн потребители отлична възможност да бъдат в крак с най-новите оферти на мрежата Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар, предоставяйки каталог и broshura Billa Sofia със стоки. Приложението за мобилни телефони Kimbino ви предоставя възможност на вашия телефон да узнавате за всички промоции, където и да се намирате. С онлайн каталозите си Кимбино помага за опазването на природата, тъй като не издава рекламните си материали на хартиен носител.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА