false
Kimbino
Kimbino
Лого Билла
3/5

Нова Билла София брошура седмична от 30.11.2023 || Декември

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазини Билла близо до София

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Последни оферти на магазин Била в София

Хипермаркет Била в София предлага на потребителите богат арсенал хранителни и битови стоки, пресни плодове и зеленчуци, подробно описани в Била нова брошура София, както и бързо, професионално обслужване. Магазинът предоставя на вниманието на всички интернет потребители онлайн каталог с актуална оферта.

Развитие и дейност на магазини Била в България и София

Хипермаркети Billa са част от големия австрийски концерн REWE Group, който може да се похвали с присъствие в много страни из Европа. В България концернът управлява търговската верига Била, която преди повече от 20 години започна да развива своята дейност в Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Перник и Сливен и още над 60 града в страната. Марката предоставя на клиентите си от София различни по вид отстъпки в цените, които могат да бъдат видяни и в Билла брошура София, което я прави предпочитана от големия потребителски контингент, а съотношението цена-качество, представено в техния billa.bg  я нарежда сред най-големите конкуренти, като Билла и други  в столицата и страната. В София Била има повече от 40 хипермаркета, разположени като мрежа на територията на града, а тяхното работно време и адреси ще намерите под този текст над брошурите на другите хипермаркети.

Спечелете време с новата брошура онлайн за месец Декември 2023 г. 

Няма нужда да чакате някой да пусне хартиена брошура в пощенската ви кутия, за да сте вече осведомени за новите промоции на Била. Всяка седмица излиза новата седмична брошура на Billa в София, в която можете от удобството на дома, пред телефона или настолния компютър да проверите актуалните цени, предложения и специалните намаления за лоялни клиенти с карта „Била“. Вижте тук последния каталог онлайн Cедмична брошура на Билла от месец Декември 2023 г. Давността на предложенията, които са представени в брошурата са за 30.11. - 29.12.. Тази брошура онлайн може да пристига веднага при вас, ако имате вече абонамент. Така първи ще научавате за изгодните оферти на хипермаркета и няма да останете разочаровани, в случай че количествата бъдат изчерпани.

Онлайн услуга за потребителите на Кимбино

Кимбино предоставя на всички онлайн потребители отлична възможност да бъдат в крак с най-новите оферти на мрежата Хипермаркети METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар, предоставяйки каталог и broshura Billa Sofia със стоки. Приложението за мобилни телефони Kimbino ви предоставя възможност на вашия телефон да узнавате за всички промоции, където и да се намирате. С онлайн каталозите си Кимбино помага за опазването на природата, тъй като не издава рекламните си материали на хартиен носител.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Билла

Регистрирай се и използвай всички изгоди