Рейтинг на 3/5

Историята на Лидл започва преди няколко десетилетия, през 1973 г. в германското градче Лудвигсхафен. Тогава в магазина работят само трима души, но само след няколко десетки години, в днешно време, Лидл вече има обекти в цяла Европа, а в България е една от най-разпознаваемите и известни вериги магазини. Потребителите тук асоциират Лидл с представата за немско качество. И има защо. Знаят го както служителите и партньорите, така и клиентите, защото веригата има устойчива социално ангажирана политика по отношение на околната среда и обществото.

Както и повечето големи магазини, периодично Лидл има нова брошура, седмично разпространявана в търговските обекти и онлайн. Вътре се включват редица специално подбрани предложения за всеки вкус – асортимент както от качествени хранителни продукти, така и от различни други стоки за ежедневието и бита. Клиентите трябва да обърнат внимание, защото част от промоционалните оферти са валидни за цялата седмица, още от понеделник, но друга част са валидни чак от идния четвъртък. Новата брошура на Лидл е валидна
както за София, така и за другите градове в страната. Тя става достъпна онлайн още през уикенда, така че ако искате да бъдете от първите запознали се с офертите, може лесно да потърсите „Lidl broshura“ или „каталог на лидл“ през мобилното си устройство!