KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Лидл
3/5

Лидл брошура от 08.08.2022, каталог от следваща седмица

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Лидл брошура следваща седмица от 08.08.2022

магазини Лидл

3/5
Actual brochure

Историята на Лидл започва преди няколко десетилетия, през 1973 г. в германското градче Лудвигсхафен. Тогава в магазина работят само трима души, но само след няколко десетки години, в днешно време, Лидл вече има обекти в цяла Европа, а в България е една от най-разпознаваемите и известни вериги магазини. Потребителите тук асоциират Лидл с представата занемско качество. И има защо. Знаят го както служителите и партньорите, така и клиентите, защото веригата има устойчива социално ангажирана политика по отношение на околната среда и обществото. А в съвременното общество това са изключително важни каузи. Толкова за магазина.

Брошурата на Лидл се публикува всяка седмица - 08.08.2022

Shop

Както и повечето големи магазини, периодично Лидл има нова брошура, седмично разпространявана в търговските обекти и онлайн. Предварително, в брошурата за следващата седмица се включват редица специално подбрани предложения за всеки вкус – асортимент както от качествени хранителни продукти, така и от различни други стоки за ежедневието и бита. Особено изгодни и качествени са продуктите от серията „домашен майстор“ – различни електрически инструменти, които не отстъпват абсолютно по нищо на най-известните и доказали се марки. Когато става дума за офертите на Лидл, клиентите трябва да обърнат внимание, защото част от промоционалните оферти са валидни за цялата седмица, още от понеделник, но друга част са валидни чак от идния четвъртък. При всички положения всяка седмица има предложения за всеки вкус, така че не губете време! Новата брошура на Лидл за следващата поредна седмица е валидна както за София, така и за другите градове в страната, например София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Габрово.

Богат асортимент в Лидл

Assortment

Като голям магазин от категорията хипермаркети, Лидл естествено предлага изключително богат асортимент от продукти - много качествени храни и също толкова качествени нехранителни продукти, в ключително инструменти (например от тяхната марка Parkside), дрехи, обувки и много, много други. Ако обичате да пазарувате всичко наведнъж, Лидл е Вашият магазин! Спокойно може да влезете вътре и да изберете страхотен подарък за рожден ден, както за малки деца, така и за родители, като същевременно ще напълните и хладилника вкъщи със страхотните стоки на Лидл.

Периодичното издание Лидл - Брошура също ви предлага уникална възможност за пазаруване, тъй като стоките там винаги са специално подбрани с много добри цени и качество, не случайно става въпрос за истински оферти! Не се колебайте, вижте ги още сега тук!

Не пропускайте офертите на Лидл, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Лидл, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Сирене
Банани
Салам
Шунка
Свинско
Ориз
Краставици
Сладолед
Зеленчуци
Плодове
Сол
Захар
Пипер
Наденица
Чесън
Диня
Боровинки
Тегло
Кутия
BB крем

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Лидл
    Лого Лидл