Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Лидл брошура следваща седмица 24.06.2024 || LIDL каталог

РЕКЛАМА
Лидл

Лидл брошура следваща седмица от 24.06.2024

магазини Лидл

3/5
Actual brochure

Историята на Лидл започва преди няколко десетилетия, през 1973 г. в германското градче Лудвигсхафен. Тогава в магазина работят само трима души, но само след няколко десетки години, в днешно време, Лидл вече има обекти в цяла Европа, а в България е една от най-разпознаваемите и известни вериги магазини. Потребителите тук асоциират Лидл с представата за немско качество. И има защо. Знаят го както служителите и партньорите, така и клиентите, защото веригата има устойчива социално ангажирана политика по отношение на околната среда и обществото. А в съвременното общество това са изключително важни каузи. Толкова за магазина.

Брошурата на Лидл се публикува всяка седмица - 24.06.2024

Shop

 

Както и повечето големи магазини, периодично Лидл има нова брошура, седмично разпространявана в търговските обекти и онлайн. Предварително, в брошурата за следващата седмица се включват редица специално подбрани предложения за всеки вкус – асортимент както от качествени хранителни продукти, така и от различни други стоки за ежедневието и бита. Особено изгодни и качествени са продуктите от серията „домашен майстор“ – различни електрически инструменти, които не отстъпват абсолютно по нищо на най-известните и доказали се марки. Когато става дума за офертите на Лидл, клиентите трябва да обърнат внимание, защото част от промоционалните оферти са валидни за цялата седмица, още от понеделник, но друга част са валидни чак от идния четвъртък. При всички положения всяка седмица има предложения за всеки вкус, така че не губи време! Новата брошура на Лидл за следващата поредна седмица е валидна както за София, така и за другите градове в страната, например София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Плевен.

 

Богат асортимент в Лидл

Assortment

 

Като голям магазин от категорията хипермаркети, Лидл естествено предлага изключително богат асортимент от продукти - много качествени храни и също толкова качествени нехранителни продукти, в ключително инструменти (например от тяхната марка Parkside), дрехи, обувки и много, много други. Ако обичаш да пазаруваш всичко наведнъж, Лидл е Твоят магазин! Спокойно може да влезеш вътре и да избереш страхотен подарък за рожден ден, както за малки деца, така и за родители, като същевременно ще напълниш и хладилника вкъщи със страхотните стоки на Лидл.

Периодичното издание Cедмична брошура на Лидл също предлага уникална възможност за пазаруване, тъй като стоките там винаги са специално подбрани с много добри цени и качество, не случайно става въпрос за истински оферти! Не се колебай, виж ги още сега тук

Не пропускайте офертите на Лидл, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Лидл, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Бира
Ябълки
Банани
Ананас
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пица
Пиле
Свинско
Риба
Сметана
Говеждо
Бонбони

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА