Рейтинг на 3/5

Историята на Лидл започва преди няколко десетилетия, през 1973 г. в германското градче Лудвигсхафен. Тогава в магазина работят само трима души, но само след няколко десетки години, в днешно време, Лидл вече има обекти в цяла Европа, а в България е една от най-разпознаваемите и известни вериги магазини. Потребителите тук асоциират Лидл с представата занемско качество. И има защо. Знаят го както служителите и партньорите, така и клиентите, защото веригата има устойчива социално ангажирана политика по отношение на околната среда и обществото. А в съвременното общество това са изключително важни каузи. Толкова за магазина.

Брошурата на Лидл

Както и повечето големи магазини, периодично Лидл има нова брошура, седмично разпространявана в търговските обекти и онлайн. Предварително, в брошурата за следващата седмица се включват редица специално подбрани предложения за всеки вкус – асортимент както от качествени хранителни продукти, така и от различни други стоки за ежедневието и бита. Особено изгодни и качествени са продуктите от серията „домашен майстор“ – различни електрическиинструменти, които не отстъпват абсолютно по нищо на най-известните и доказали се марки. Когато става дума за офертите на Лидл, клиентите трябва да обърнат внимание, защото част от промоционалните оферти са валидни за цялата седмица, още от понеделник, но друга част са валидни чак от идния четвъртък. При всички положения всяка седмица има предложения за всеки вкус, така че не губете време! Новата брошура на Лидл за следващата поредна седмица е валидна както за София, така и за другите градове в страната, например София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново.

Винаги информирани благодарение на Kimbino

Вече споменахме за брошурата на Лидл. Този своеобразен промоционален каталог с актуални седмични предложения от Лидл става достъпен онлайн още през уикенда, така че ако искате да бъдете от първите запознали се с офертите, може лесно да потърсите „Lidl брошура“ или „лидл каталог“ през мобилното си устройство, или просто вижте тук ssl.lidl.bg! А за да сте винаги информирани за тези и други предложения, посетете сайта на Кимбино: Kimbino - Начална страница! тук може да проверите още сега най-актуалната брошура на Лидл, валидна от 22.07.2019! Няма нищо по-удобно от това да се излежавате вкъщи и да избирате от стотиците предложения!