Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Бургас
Лого Лидл
3/5

Лидл бургас брошура следваща седмица 27.03.2023 || Март

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Най-нови оферти на магазин Лидл в Бургас

Лидл е верига хипермаркети, предлагащи на българските потребители качествени стоки на добри цени. Централата на голямата търговска верига се намира в Германия, а целта на компанията е отлично клиентско изживяване във всички нейни магазини. Обслужването е винаги на ниво, търговската площ е просторна и в повечето случаи с достатъчно паркоместа.

Магазин Лидл в Бургас – повече от удобство за всеки

Крайморският град Бургас е привлекателна дестинация за много столичани и чужденци. Лятото по курортната крайбрежна линия става много оживено, но много хора предпочитат да отскочат за покупки в близкия хипермаркет, за да си спестят не малко средства. В най-новата брошура на Лидл в Бургас ще откриете всички изгодни оферти и намаления за седмицата.

lidl.bg винаги предлага добре подбран асортимент съобразно сезона и нуждите на потребителите. Хипермаркети Lidl полага усилия в усъвършенстването на търговския си модел и така печели много отличия сред останалите хипермаркети в бранша. Разпространението на веригата в България е много широко и общо за всички градове, включително и в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Плевен, достигат почти 100 търговски обекта. А работното време и адресите на клоновете на Лидъл за град Бургас можете да откриете под тази статия и над брошурите за останалите хипермаркети.

Вижте новите предложения с брошура онлайн за месец Март 2023 г. 

Хипермаркет Лидл в Бургас предоставя на своите клиенти както брошура онлайн, така и на хартиен носител. Освен че може да получавате редовно лидл брошура за следваща седмица в Бургас по пощата, бихте могли да си вземете от техен магазин, когато сте на пазаруване. Лидл обикновено предоставя каталог онлайн за настоящата и следващата седмица, така че винаги може да сте осведомени за новите продукти, намаления и цени в хипермаркета. Срокът, за който важи актуалното предложение на broshura LIDL Burgas, е една седмица, но продуктовите наличности се актуализират три пъти през това време. тук можете да видите последната Cедмична брошура на Лидл за месец Март, 2023 г. Предложението на Лидл Бургас е валидно за периода 27.03.2023 - 02.04.2023.

Удобно и бързо с брошурите на Кимбино

Компания Кимбино се занимава с изработването на онлайн каталози и брошури както за Хипермаркети, така и за METRO, Кауфланд, Фантастико , T Market, HIT Max, ProMarket , Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар от цялата страна. Тяхната услуга не ползва дървесина за хартиен носител и това я прави много екологична. Бързо ще се ориентирате в информацията и ще намерите каквото ви трябва в тяхното Kimbino за мобилен телефон, както и тяхната Лидл нова брошура Бургас. Така още по-лесно бихте могли без значение от локацията и времето да проверите какви са последните промени в цените, отстъпките и други промоции.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Лидл съхранява местоположения в град Бургас

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Лидл
Лого Лидл

Регистрирай се и използвай всички изгоди