Лого Лидл
3/5

Нова Брошура Лидл Бургас || LIDL broshura 05.12.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Лидл брошура следваща седмица за Бургас от 05.12.2022

3/5
Actual brochure
Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Лидл. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Продуктовата гама на Лидл е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Магазин Лидл редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 05.12.2022 може да откриете тук. За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Магазинъ 345.

Лидл е представен също и в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе. Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина lidl.bg.

Хартиени брошури? Пълна пощенска кутия? Кутии, преливащи от брошури? Не е нужно повече да продължава по този начин! Започнете да използвате електронни онлайн брошури от Kimbino и гледайте предложенията на Лидл, без да изпускате нито едно от тях. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Лидл онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение с последните промоционални оферти от Лидл. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Лидл. Ваш Kimbino.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Лидл съхранява местоположения в град Бургас

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Лидл
Лого Лидл