Kimbino
Бургас x
Kimbino
Бургас x
РЕКЛАМА
Лого Кауфланд

Кауфланд нова брошура бургас от 22.04.2024 (вестник)

Избери град

Магазини Кауфланд близо до Бургас

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Предложението на магазин Кауфланд град Бургас

Супермаркети Кауфланд предоставят услугите си на българските граждани от почти две десетилетия. Основан в Германия през 1930 г. концернът развива изключителна търговска дейност не само у нас, но и в цяла  Европа. Днес хипермаркетът има присъствие в почти всички градове в страната, включително и в София, Варна, Пловдив, Русе, Плевен и Перник и тенденцията е да покрие цялата територия.

Зареди електромобила и продукти за дома с Кауфланд в град Бургас

Хипермаркети Кауфланд Бургас е познат с ниските си цени и отстъпки, които привличат по-голямата част от клиентите. В черноморския град магазините на хипермаркета са повече от 5. Търговската площ е голяма и просторна, а местата за паркиране позволяват много хора да дойдат с личните си автомобили, като от скоро клиентите на магазина могат да ползват бърза зарядна станция за своите електромобили.

След статията и преди брошурите за всички останали супермаркети може да откриете точните адреси и работното време на хипермаркети kaufland.bg в Бургас.

Вижте всички оферти с брошура онлайн за Април 2024 г.

С Кауфланд нова брошура Бургас имате възможност да научите новите промоции и отстъпки в магазините. Интернет ви предоставя възможност лесно и бързо да прегледате Кауфланд брошура Бургас от дома или офиса, за да научите всичко, което ви интересува. Валидността  на брошурите е 15.04.2024 - 21.04.2024, като Кауфланд брошура следваща седмица Бургас е по-ранното предложение за потребителите, които предпочитат отрано да планират покупките си. тук ще намерите Седмична брошура София №16 на Кауфланд за месец Април, 2024 г.

Kimbino е винаги до вас с всички най-нови оферти

Всички METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в Бургас предоставят на клиентите си каталог онлайн с рекламна и информативна цел. Кимбино стои в центъра между двата търговски контрагента и успешно предоставя своите услуги без да уврежда природата, тъй като не печата брошурите на хартия, но само в електронен формат. Още по-удобно ще ви бъде да разгледате broshura Kaufland Burgas през мобилното приложение Kimbino на компанията. Възползвайте се от Kimbino.bg, за да получите по-добро качество на по-ниски цени в Хипермаркети Кауфланд.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Търсене
Бургас x
Kimbino
Лого Кауфланд

Регистрирай се и използвай всички изгоди