Kimbino
Варна
Kimbino
Варна

Кауфланд Варна брошура от 17.06.2024 (следваща седмица)

РЕКЛАМА
Кауфланд
РЕКЛАМА

Магазини Кауфланд близо до Варна

Филиали Хипермаркети в град Варна и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Седмица с много намаления в магазин Кауфланд в град Варна

Кауфланд води началото си от далечната 1930 година, когато Йосеф Шварц обединява Кауфланд с Lidl и създава нов по-голям бизнес в Германия. У нас Кауфланд отваря врати през 2006 г. в Варна и оттогава той става един от най-популярните хипермаркети в страната.

Търсите намаления? Идете в Кауфланд в  град Варна

В същата година този хипермаркет отваря врати и в редица други градове, включително в София, Пловдив, Бургас, Русе, Плевен и Перник. Веригата kaufland.bg поддържа огромен асортимент стоки и продава много често на най-ниските цени. Това привлича много клиенти да пазаруват от тях, а големите търговски площи предлагат и автопаркинг често за над 150 автомобила. Точните адреси и работното време на Хипермаркети в град Варна ще откриете точно под тази статия и над брошурите за другите брандове.

Как да спестите средства с брошура онлайн за Юни 2024 г.

Колко по-удобно е да знаете какво се продава в магазина предварително. Така ще се подготвите за най-добрите предложения и ще спестите пари. За целта хипермаркетът предоставя broshura Kaufland Varna, която се издава всяка седмица за периода 10.06. - 16.06.2024. С Кауфланд нова брошура варна ще сте в крак с всички нови промоции и намаления, а в Кауфланд брошура следваща седмица Bарна можете от по-рано да планирате покупките си. тук имате възможността да разгледате Кауфланд брошура за месец Юни, 2024 г

 Предложение на Кимбино за по-евтино пазаруване

Компанията %homePage% предлага на потребителите каталог онлайн с актуалните предложения на Хипермаркети от всички брандове - METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар. Кимбино се придържа към директивите за опазване на околната среда и не използва хартия в производството на своя продукт. Мобилното приложение Kimbino на Kimbino ще ви позволи от всяко място и по всяко време да прегледате кауфланд брошура Bарна и да вземете навременно решение за покупки. Не са бавете, но разгледайте предложенията на любимите си хипермаркети с Кимбино!

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА