Kimbino
Kimbino
Лого METRO
3/5

Магазин METRO Варна от 29.02.2024 » Каталог 2 за 1

РЕКЛАМА

Магазини METRO близо до Варна

Показване на всички

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Оферти и намаления на магазин METRO Varna за месец Март

МЕТРО са добре развита търговска верига не само в България (София, Пловдив, Русе, Плевен, Велико Търново и Бургас), но и в много други европейски държави. Търговската им политика е ориентирана към задоволяване на нуждите и очакванията на клиентите и към поддържане на високо качество на продуктите, представени в магазините или на уебсайта им metro.bg.

Посетете МЕТРО в Варна за по-добро преживяване по време на пазаруване

METRO предоставя богат асортимент продукти от категорията Хипермаркети на конкурентни цени, а добре устроената търговска инфраструктура дава на клиентите чувство за комфорт и удобство. В търговската мрежа на МЕТРО обслужването на клиентите е с приоритет, така че бихте могли да очаквате топло и учтиво отношение от всички в персонала. Точните адреси и работно време на магазини METRO в Варна ще откриете под този текст и над брошурите за другите магазини в категорията Хипермаркети в града.

Бъдете осведомени с актуалните онлайн брошури за Март 2024 г.

МЕТРО в Варна издават седмичен каталог онлайн за всички потребители, които искат да бъдат в крак с промените в търговската мрежа. Нова онлайн брошура на METRO Варна за месец Март може да видите тук. Валидността на офертите имат срок от две седмици или е според датата, отбелязана на самата брошура. Научете за последните промоции на Метро вземи 2 плати 1, пакети с отстъпки и нови продукти с предстояща “METRO брошура - Хранителни стоки”, валидна от от петък 01.03.2024. Не се бавете, но проверете какво ново има за вас новото за вас през текущата седмица 09, преди количествата да бъдат изчерпани.

Актуално предложение за вас от Кимбино

Кимбино е компания, която предоставя рекламна информация, продуктови каталози и брошури онлайн за повечето от търговската мрежа. Те са екологично ориентирани и не предоставят на пазара хартиени брошури и каталози. По този начин пестят хартия и ценна дървесина, защото опазването на природата е важен търговски принцип на компанията. Kimbino ви предоставя повече свобода и гъвкавост, тъй като с мобилната версия винаги можете да проверите от телефона си най-новите предложения в Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар и други. Спестете пари, като получите актуалната информация директно от Кимбино!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого METRO

Регистрирай се и използвай всички изгоди