Kimbino
Русе
Kimbino
Русе
РЕКЛАМА
Лого METRO
3/5

Магазин METRO Русе от 23.05.2024 » Каталог 2 за 1

Магазини METRO близо до Русе

Показване на всички

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Оферти и намаления на магазин METRO Ruse за месец Май

МЕТРО са добре развита търговска верига не само в България (София, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Бургас и Благоевград), но и в много други европейски държави. Търговската им политика е ориентирана към задоволяване на нуждите и очакванията на клиентите и към поддържане на високо качество на продуктите, представени в магазините или на уебсайта им metro.bg.

Посетете МЕТРО в Русе за по-добро преживяване по време на пазаруване

METRO предоставя богат асортимент продукти от категорията Хипермаркети на конкурентни цени, а добре устроената търговска инфраструктура дава на клиентите чувство за комфорт и удобство. В търговската мрежа на МЕТРО обслужването на клиентите е с приоритет, така че бихте могли да очаквате топло и учтиво отношение от всички в персонала. Точните адреси и работно време на магазини METRO в Русе ще откриете под този текст и над брошурите за другите магазини в категорията Хипермаркети в града.

Бъдете осведомени с актуалните онлайн брошури за Май 2024 г.

МЕТРО в Русе издават седмичен каталог онлайн за всички потребители, които искат да бъдат в крак с промените в търговската мрежа. Нова онлайн брошура на METRO Русе за месец Май може да видите тук. Валидността на офертите имат срок от две седмици или е според датата, отбелязана на самата брошура. Научете за последните промоции на Метро вземи 2 плати 1, пакети с отстъпки и нови продукти с предстояща “METRO брошура - Хранителни стоки”, валидна от 21.05. - 27.05.2024. Не се бавете, но проверете какво ново има за вас новото за вас през текущата седмица 21, преди количествата да бъдат изчерпани.

Актуално предложение за вас от Кимбино

Кимбино е компания, която предоставя рекламна информация, продуктови каталози и брошури онлайн за повечето от търговската мрежа. Те са екологично ориентирани и не предоставят на пазара хартиени брошури и каталози. По този начин пестят хартия и ценна дървесина, защото опазването на природата е важен търговски принцип на компанията. Kimbino ви предоставя повече свобода и гъвкавост, тъй като с мобилната версия винаги можете да проверите от телефона си най-новите предложения в Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар и други. Спестете пари, като получите актуалната информация директно от Кимбино!

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА