false
Kimbino
Kimbino
Лого Билла
3/5

Новата седмична брошура Билла Русе 30.11.2023 (Декември)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазини Билла близо до Русе

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Посетете магазин Била в град Русе и пазарувайте с усмивка

Големите Хипермаркети BILLA в град Русе са винаги готови да откликнат на нуждите на клиентите. Крайдунавският град с красива архитектура предлага на потребителите отлични условия за пазаруване в най-голямата верига супермаркети в България - Bila.

Не пропускайте шанса да посетите Билла в  град Русе

Веригата billa.bg отваря врати в град Русе още през 2006 г. като още тогава условията са повече от чудесни за русенци. Над 1000 кв. м търговска площ и 63 паркоместа са били достъпни за клиентите тогава, а днес компанията има над 150 хипермаркета  в цялата страна в градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Перник и Сливен. Желаещите да проучат какво се предлага в магазина могат да прегледат  broshura Billa Ruse, а работното време и точните адреси на всички магазини в града може да видите след тази статия е над брошурите за другите супермаркети.      

Спестете парите си с брошура онлайн за Декември 2023 г.

С брошура Билла Русе клиентите на Хипермаркети могат да получат актуална информация за предлаганите продукти и цени. Също така с новата седмична брошура на Billa в Русе ще узнаете за промоциите и отстъпките на вашите любими продукти. Техният каталог онлайн има също необходимата рекламна информация за клиентите и можете да го разгледате на телефона или домашния компютър. Продължителността на офертата е за 30.11.2023 - 29.12.2023.  Точно тук можете да разгледате Cедмична брошура на Билла за месец Декември 2023 г.

Кимбино е тук за вашето по-добро пазаруване

Kimbino е посветена в доставката на актуална информация на клиентите относно последните ценови и продуктови промени на METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в страната. Те предоставят само брошури онлайн (без хартиена брошура) и така опазват много дървета от изсичане. %homePage% предоставя Kimbino за мобилни телефони, с което всеки потребител много лесно може да провери Хипермаркети Била нова брошура Русе.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Билла

Регистрирай се и използвай всички изгоди