Kimbino
Русе x
Kimbino
Русе x
РЕКЛАМА
Лого Билла
3/5

Новата седмична брошура Билла Русе 18.04.2024 (Април)

Магазини Билла близо до Русе

Филиали Хипермаркети в град Братислава и околните местности

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

Посетете магазин Била в град Русе и пазарувайте с усмивка

Големите Хипермаркети BILLA в град Русе са винаги готови да откликнат на нуждите на клиентите. Крайдунавският град с красива архитектура предлага на потребителите отлични условия за пазаруване в най-голямата верига супермаркети в България - Bila.

Не пропускайте шанса да посетите Билла в  град Русе

Веригата billa.bg отваря врати в град Русе още през 2006 г. като още тогава условията са повече от чудесни за русенци. Над 1000 кв. м търговска площ и 63 паркоместа са били достъпни за клиентите тогава, а днес компанията има над 150 хипермаркета  в цялата страна в градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Добрич. Желаещите да проучат какво се предлага в магазина могат да прегледат  broshura Billa Ruse, а работното време и точните адреси на всички магазини в града може да видите след тази статия е над брошурите за другите супермаркети.      

Спестете парите си с брошура онлайн за Април 2024 г.

С брошура Билла Русе клиентите на Хипермаркети могат да получат актуална информация за предлаганите продукти и цени. Също така с новата седмична брошура на Billa в Русе ще узнаете за промоциите и отстъпките на вашите любими продукти. Техният каталог онлайн има също необходимата рекламна информация за клиентите и можете да го разгледате на телефона или домашния компютър. Продължителността на офертата е за 18.04.2024 - 24.04.2024.  Точно тук можете да разгледате Cедмична брошура на Билла за месец Април 2024 г.

Кимбино е тук за вашето по-добро пазаруване

Kimbino е посветена в доставката на актуална информация на клиентите относно последните ценови и продуктови промени на METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар в страната. Те предоставят само брошури онлайн (без хартиена брошура) и така опазват много дървета от изсичане. %homePage% предоставя Kimbino за мобилни телефони, с което всеки потребител много лесно може да провери Хипермаркети Била нова брошура Русе.

 
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Търсене
Русе x
Kimbino
Лого Билла

Регистрирай се и използвай всички изгоди