KimbinoKimbino
Лого Ремедиум
3/5

ремедиум брошура + каталог

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ремедиум брошура

Оферти за всеки в брошурата на Ремедиум

3/5
Actual brochure

Аптеки Ремедиум са едни от най-популярните в София. Популярни са заради богатия асортимент и ниските цени. А като стана дума за ниски цени, в изготвяната от Ремедиум брошура винаги можете да откриете дори още по-изгодни оферти, отколкото по принцип има в самия магазин. В този своеобразен Ремедум каталог можете да откриете намаления на продукти за лечение и здраве, хранителни добавки, козметика, продукти за бебета и майки и много други.

Ако искате да видите най-актуалната брошура на Ремедиум онлайн, можете да го направите на нашия сайт. Става и като напишете “Remedium broshura” в Google, разбира се. Тази Брошура Ремедиум е актуална от следващата седмица, т.е. ако искате да се възползвате от предложенията в нея, все още не е късно да го направите!

В аптеки Ремедум ще откриете всичко

Shop

Почти всеки в София познава аптеките Remedium. Магазинът попада в категорията Козметика. Продуктовата гама на Ремедиум е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Първата аптека с името "Ремедиум" е открита на 25.01.1996 г., а в момента в столицата има 11 магазина Ремедиум, в които се предлагат над 90 000 продукта. Сами разбирате, че асортиментът на Ремедиум е просто колосален.

Ако искате да научите повече за Remedium, можете да посетите сайта на веригата remedium.bg. Имайки предвид, че говорим за аптека, вероятността да не откриете това, което търсите е много минимална. По-скоро обратното – вероятно ще откриете много, много други неща, на които не сте очаквали да попаднете в една аптека. Но, ако все пак не откривате нещо там, може да проверите други магазини от същата категория, като например AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Parfimo и Yves Rocher.

Какви продукти има в Ремедиум?

Assortment

Тук по-скоро правилният въпрос би бил “какво не можете да намерите” в Ремедиум… Предвид огромния асортимент, широките площи и невероятните цени, няма нищо чудно в това, че аптеките Remedium обслужват над 100 000 клиента месечно.

В асортимента на магазина можете да откриете освен всички видове лекарства, също така и здравословни храни и хранителни добавки, козметика, продукти “мама и бебе”, билки, препарати и други подобни продукти за дома и кухнята, а не на последно място – фитнес добавки. При това – всички тези продукти, всеки тип от които е представен от голямо разнообразие стоки, са на много прилични цени, всъщност обикновено става въпрос за цени  без конкуренция… А за промоционални оферти, винаги може да проверите последния каталог – Ремедиум винаги се грижи за своите клиенти със специални предложения. Последната брошура Брошура Ремедиум Ви очаква.

Не пропускайте офертите на Ремедиум, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Ремедиум, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Ремедиум
    Лого Ремедиум