Kimbino
Kimbino

ремедиум брошура + каталог

РЕКЛАМА
Ремедиум
РЕКЛАМА

ремедиум брошура

Оферти за всеки в брошурата на Ремедиум

3/5
Actual brochure

Аптеки Ремедиум са едни от най-популярните в София. Популярни са заради богатия асортимент и ниските цени. А като стана дума за ниски цени, в изготвяната от Ремедиум брошура винаги може да откриеш дори още по-изгодни оферти, отколкото по принцип има в самия магазин. В този своеобразен Ремедиум каталог може да откриеш намаления на продукти за лечение и здраве, хранителни добавки, козметика, продукти за бебета и майки и много други.

Ако искаш да видиш най-актуалната брошура на Ремедиум онлайн, може да го направиш тук. Става и като напишеш “Remedium broshura” в Google, разбира се. Тази Ремедиум брошура е актуална от 01.06.2024, т.е. ако искаш да се възползваш от предложенията в нея, все още не е късно да го направиш!

 

 

В аптеки Ремедум ще откриете всичко

Shop

Почти всеки в София познава аптеките Remedium. Магазинът попада в категорията Козметика. Магазинът попада в категорията Козметика. Продуктовата гама на Ремедиум е толкова широка, че може да купиш почти всичко, от което имаш нужда. Цените също ще ти харесат. Първата аптека с името "Ремедиум" е открита на 25.01.1996 г., а в момента в столицата има 11 магазина Ремедиум, в които се предлагат над 90 000 продукта. Асортиментът на Ремедиум е просто колосален.

Ако искаш да научиш повече за Remedium, може да посетиш сайта на веригата remedium.bg. Имайки предвид, че говорим за аптека, вероятността да не откриеш това, което търсиш е много минимална. По-скоро обратното – вероятно ще откриеш много, много други неща, на които не си очаквал да попаднеш в една аптека. Но, ако все пак не откриваш нещо там, може да провериш други магазини от същата категория, като например DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Какви продукти има в Ремедиум?

Assortment

Тук по-скоро правилният въпрос би бил “какво не можете да намериш” в Ремедиум… Предвид огромния асортимент, широките площи и невероятните цени, няма нищо чудно в това, че аптеките Remedium обслужват над 100 000 клиента месечно.

В асортимента на магазина може да откриеш освен всички видове лекарства, също така и здравословни храни и хранителни добавки, козметика, продукти “мама и бебе”, билки, препарати и други подобни продукти за дома и кухнята, а не на последно място – фитнес добавки. При това – всички тези продукти, всеки тип от които е представен от голямо разнообразие стоки, са на много прилични цени, всъщност обикновено става въпрос за цени без конкуренция… А за промоционални оферти, винаги може да провериш последния каталог – Ремедиум винаги се грижи за своите клиенти със специални предложения. Последната брошура Ремедиум брошура те очаква.

 

Не пропускай офертите на Ремедиум, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Ремедиум, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Аромат
Тоалетна вода
Грим
Червило
Гланц за устни
Шампоан
Балсам
Крем
Дезодорант
Паста за зъби
Четка за зъби
Вода за уста
Омекотител
Перилен препарат
Кърпички
Фон дьо тен
Пелени
Серум
Лосион
Палитра

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА