KimbinoKimbino
Лого Ремедиум
3/5

ремедиум брошура + каталог

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Оферти за всеки в брошурата на Ремедиум

3/5
Actual brochure

Аптеки Ремедиум са едни от най-популярните в София. Популярни са заради богатия асортимент и ниските цени. А като стана дума за ниски цени, в изготвяната от Ремедиум брошура винаги можете да откриете дори още по-изгодни оферти, отколкото по принцип има в самия магазин. В този своеобразен Ремедум каталог можете да откриете намаления на продукти за лечение и здраве, хранителни добавки, козметика, продукти за бебета и майки и много други.

Ако искате да видите най-актуалната брошура на Ремедиум онлайн, можете да го направите тук. Става и като напишете “Remedium broshura” в Google, разбира се. Тази Ремедиум - Каталог 10/2021 е актуална от 01.10.2021, т.е. ако искате да се възползвате от предложенията в нея, все още не е късно да го направите!

В аптеки Ремедум ще откриете всичко

Shop

Почти всеки в София познава аптеките Remedium. Магазинът попада в категорията Козметика. Продуктовата гама на Ремедиум е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Първата аптека с името "Ремедиум" е открита на 25.01.1996 г., а в момента в столицата има 11 магазина Ремедиум, в които се предлагат над 90 000 продукта. Сами разбирате, че асортиментът на Ремедиум е просто колосален.

Ако искате да научите повече за Remedium, можете да посетите сайта на веригата remedium.bg. Имайки предвид, че говорим за аптека, вероятността да не откриете това, което търсите е много минимална. По-скоро обратното – вероятно ще откриете много, много други неща, на които не сте очаквали да попаднете в една аптека. Но, ако все пак не откривате нещо там, може да проверите други магазини от същата категория, като например AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Parfimo и Yves Rocher.

Какви продукти има в Ремедиум?

Assortment

Тук по-скоро правилният въпрос би бил “какво не можете да намерите” в Ремедиум… Предвид огромния асортимент, широките площи и невероятните цени, няма нищо чудно в това, че аптеките Remedium обслужват над 100 000 клиента месечно.

В асортимента на магазина можете да откриете освен всички видове лекарства, също така и здравословни храни и хранителни добавки, козметика, продукти “мама и бебе”, билки, препарати и други подобни продукти за дома и кухнята, а не на последно място – фитнес добавки. При това – всички тези продукти, всеки тип от които е представен от голямо разнообразие стоки, са на много прилични цени, всъщност обикновено става въпрос за цени  без конкуренция… А за промоционални оферти, винаги може да проверите последния каталог – Ремедиум винаги се грижи за своите клиенти със специални предложения. Последната брошура Ремедиум - Каталог 10/2021 Ви очаква.

Не пропускайте офертите на Ремедиум, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Ремедиум, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Ремедиум
  • Жк Младост 2 272
  • Площад Петко Р. Славейков 7
  • Улица Гео Милев 34
  • Улица Тарас Шевченко
  • Улица Борис Христов 2
  • Улица Добруджа 15
  • Улица Граф Игнатиев
  • Улица Граф Игнатиев 52
  • Улица Краище 25