Kimbino
Kimbino

SOpharmacy брошура (01.06.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
SOpharmacy
РЕКЛАМА

SOPHARMACY

Вижте новата Софармаси брошура!

3/5
Actual brochure

Подобно на повечето големи хипермаркети, големите аптеки също съставят периодични издания, в които включват подбрани продукти с намалени цени. Същото се отнася и за периодично издаваната от Софармаси брошура (SOpharmacy broshura) – това е един своеобразен SOpharmacy каталог, в който се включват страхотни продукти на изключително привлекателни цени. С две думи – няма как да не си харесаш нещо оттам!

Ако искаш да се запознаеш с предложенията в най-актуалния Софармаси каталог, може да погледнеш тук. Промоционалните оферти, включени вътре, имат валидност от 01.06.2024, но непосредствено след изтичането на срока се издава нова брошура със съвсем нови продукти и отстъпки. Следи офертите в SOpharmacy брошура, за да не изпуснеш някое интересно предложение! Същото може да постигнеш и като проверяваш например в Google резултатите от търсенето на словосъчетанието “sopharmacy broshura”. Възползвай се от периодичните промоции в каталог SOpharmacy, за да бъде преживяването още по-добро и да останеш удовлетворен в максимална степен.

SOpharmacy – една иновативна аптека

Shop

SOpharmacy попада в категорията Други и е една от най-бързо развиващите се вериги аптеки, част от водещата компания на фармацевтичния пазар "Софарма Трейдинг" АД. В България първият магазин от веригата е отворен през 2015 г., като към момента има над 60 магазина на територията на страната. Може да посетиш магазини от веригата в София, Пловдив, Бургас, Варна, Елин Пелин и Троян и др. Клиентите имат възможност да получат клубна карта SOpharmacy - клиентска карта за лоялност. Специалният SOpharmacy каталог с точки дава възможност чрез натрупаните чрез картата за лоялност точки, да взимаш продукти от него на преференциални цени.

Аптеките Софармаси са създадени с идеята за прилагане на модернистичен подход при обслужването на здравните потребности на клиентите. Във всеки магазин от веригата може да разчиташ на професионална консултация, спокойна обстановка, както и на огромен брой продукти от отбрани марки на приемливи цени. В аптеките Софармаси клиентите винаги са на първо място. Допълнителна информация може да научиш от сайта на магазина - sopharmacy.bg, а ако е необходимо да сравниш цени или да прегледаш офертите на подобни магазини виж тук: Аптеки Медея, Хиполенд, Grand Optics и ПроФарма.

Страхотни продукти в асортимента на Софармаси

Assortment

Аптеките от веригата Софармаси предлагат най-различни козметични и лекарствени продукти, както и хранителни и спортни добавки. За още по-добро клиентско преживяване, аптеки Софармаси създават и собствена марка висококачествени продукти на достъпна цена. В разработването им са вложени дългогодишният опит и професионална експертиза на специалисти в областта, с цел по-пълно покриване на нуждите и предлагане на най-добри продукти.

Ако следиш предложенията в SOpharmacy брошура, ще бъдеш винаги в крак с последните оферти. Никога не е късно да спестиш пари, когато пазаруваш в аптеки Софармаси, благодарение на редовно предлаганите намаления и промоции. Стоките там са от водещи европейски производители, щадящи околната среда и здравето, със сертификати за осигуряване и гарантиране на качеството.

Новата брошура на SOpharmacy е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на SOpharmacy, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури.

В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Кафе
Съдомиялна
Ябълки
Олио
Шоколад
Бонбони
Грейпфрут
Вода
Захар
Лимон
Манго
Малина
Калъф
Чанта
Адаптер
Тегло
Термометър
Навигация

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град