Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

SOpharmacy брошура (01.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
SOpharmacy

SOPHARMACY

Вижте новата Софармаси брошура!

3/5
Actual brochure

Подобно на повечето големи хипермаркети, големите аптеки също съставят периодични издания, в които включват подбрани продукти с намалени цени. Същото се отнася и за периодично издаваната от Софармаси брошура (SOpharmacy broshura) – това е един своеобразен SOpharmacy каталог, в който се включват страхотни продукти на изключително привлекателни цени. С две думи – няма как да не си харесаш нещо оттам!

Ако искаш да се запознаеш с предложенията в най-актуалния Софармаси каталог, може да погледнеш тук. Промоционалните оферти, включени вътре, имат валидност от 01.07.2024, но непосредствено след изтичането на срока се издава нова брошура със съвсем нови продукти и отстъпки. Следи офертите в SOpharmacy брошура, за да не изпуснеш някое интересно предложение! Същото може да постигнеш и като проверяваш например в Google резултатите от търсенето на словосъчетанието “sopharmacy broshura”. Възползвай се от периодичните промоции в каталог SOpharmacy, за да бъде преживяването още по-добро и да останеш удовлетворен в максимална степен.

SOpharmacy – една иновативна аптека

Shop

SOpharmacy попада в категорията Други и е една от най-бързо развиващите се вериги аптеки, част от водещата компания на фармацевтичния пазар "Софарма Трейдинг" АД. В България първият магазин от веригата е отворен през 2015 г., като към момента има над 60 магазина на територията на страната. Може да посетиш магазини от веригата в София, Пловдив, Бургас, Варна, Елин Пелин и Троян и др. Клиентите имат възможност да получат клубна карта SOpharmacy - клиентска карта за лоялност. Специалният SOpharmacy каталог с точки дава възможност чрез натрупаните чрез картата за лоялност точки, да взимаш продукти от него на преференциални цени.

Аптеките Софармаси са създадени с идеята за прилагане на модернистичен подход при обслужването на здравните потребности на клиентите. Във всеки магазин от веригата може да разчиташ на професионална консултация, спокойна обстановка, както и на огромен брой продукти от отбрани марки на приемливи цени. В аптеките Софармаси клиентите винаги са на първо място. Допълнителна информация може да научиш от сайта на магазина - sopharmacy.bg, а ако е необходимо да сравниш цени или да прегледаш офертите на подобни магазини виж тук: Аптеки Медея, Хиполенд, Grand Optics и ПроФарма.

Страхотни продукти в асортимента на Софармаси

Assortment

Аптеките от веригата Софармаси предлагат най-различни козметични и лекарствени продукти, както и хранителни и спортни добавки. За още по-добро клиентско преживяване, аптеки Софармаси създават и собствена марка висококачествени продукти на достъпна цена. В разработването им са вложени дългогодишният опит и професионална експертиза на специалисти в областта, с цел по-пълно покриване на нуждите и предлагане на най-добри продукти.

Ако следиш предложенията в SOpharmacy брошура, ще бъдеш винаги в крак с последните оферти. Никога не е късно да спестиш пари, когато пазаруваш в аптеки Софармаси, благодарение на редовно предлаганите намаления и промоции. Стоките там са от водещи европейски производители, щадящи околната среда и здравето, със сертификати за осигуряване и гарантиране на качеството.

Новата брошура на SOpharmacy е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на SOpharmacy, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури.

В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град