Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

KIK (магазин кик) брошура онлайн от 16.06.2024

РЕКЛАМА
Kik

кик магазин (KIK) брошура от 16.06.2024

Издадената от КИК брошура ви предизвиква!

3/5
Actual brochure

Чували ли сте за магазини KiK и богатият им асортимент? Знаете ли вече за периодичното издание – новата КИК брошура? В KiK всеки може да открие нови идеи за облеклото си, както и много други страхотни продукти за цялото семейство. Търсите цветна блуза, панталон или топло яке? По всяко време в издаваната от КИК брошура ще откриете уникални и модерни дрехи със супер качество на страхотни цени. 

KIK магазини вече и у нас! В KiK ще откриете всичко от света на модата, което ви е нужно – текстил и други артикули с високо качество на изгодни цени. Ако искате най-модерните предложения на най-изгодни цени, прегледайте издаваната от КИК брошура, която можете да достъпите и да разгледате тук. Предложенията в нея са валидни от 16.06.2024, така че още не е късно за вас, за вашето семейство и приятели да се възползвате от уникалните по рода си оферти. Прегледайте Kik брошура, за да сте сигурни, че не сте изпуснали нищо изгодно!

Магазини КИК, какво му трябва на човек?

Shop

Първият магазин КИК е основан през 1994 г. в Дюселдорф, като превръщайки се във верига магазини, залага на бизнес моделът на текстилен дискаунтър. Както вероятно вече се досещате, КиК е магазин от категорията Дрехи, обувки и спорт - имайте предвид това, когато търсите даден продукт. 

Ако искате да посетите KiK online, направете го тук: kik.eu (BG). Освен всичко друго, ще можете да разгледате и изготвяната от магазини КиК брошура.Запомнете: KiK магазини са мястото за Вас. В топ 10 на търговците на дребно в Германия, а вече и у нас! Общо 24 000 служители се грижат за удобството и комфорта на клиентите и приятелите на магазина. С 9 обекта на територията на страната, КиК вече превзема сърцата на своите клиенти и приятели! За Ваше удобство, ето в кои градове можете да посетите обектите на КиК: .

Запомнете - %name% се грижи за своите клиенти! Разбира се, лесно и удобно бихте могли да проверите и в други магазини от същата категория: Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, CCC и Sinsay.

Богат избор в магазин КИК

Assortment

Наред с изгодна мода KiK предлага и богат избор от нехранителни продукти, аксесоари за дома, спално бельо и подаръчни артикули. Различни неща за кухнята, спалнята, градината, а има и играчки, както и пособия за писане. А офертите в подготвяната периодично от KiK брошура имат една цел – да ви помогнат да пазарувате изгодно, рационално, да спестите пари (дори докато пазарувате!), да останете доволни от себе си, от своя избор и от самия магазин КиК! В днешния двадесет и първи век всяко пазаруване трябва да е изгодно – с опциите, които интернет пространството ни предлага, това е по-лесно от всякога! А KiK магазини ви помагат да постигнете всичко това! 

Пазаруването трябва да бъде удоволствие, трябва да носи наслада и да се практикува интелигентно – винаги има възможност да направите икономия, когато пазарувате от специалните оферти и намаления, предлагани за вас от веригата магазини КиК, особено ако се доверите на асортимента в най-актуалната КиК брошура!

Не пропускайте офертите на Kik, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Kik, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Дрехи
Халат за баня
Хокей на лед
Сак за ракети
Очила за плуване
Дъска за плуване
Раница за преходи
Постелка за йога
Туфли от плат

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град