KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Kik
3/5

KIK (магазин кик) брошура онлайн от 16.01.2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

кик магазин (KIK) брошура от 16.01.2023

Издадената от КИК брошура ви предизвиква!

3/5
Actual brochure

Чували ли сте за магазини KiK и богатият им асортимент? Знаете ли вече за периодичното издание – новата КИК брошура? В KiK всеки може да открие нови идеи за облеклото си, както и много други страхотни продукти за цялото семейство. Търсите цветна блуза, панталон или топло яке? По всяко време в издаваната от КИК брошура ще откриете уникални и модерни дрехи със супер качество на страхотни цени. 

KIK магазини вече и у нас! В KiK ще откриете всичко от света на модата, което ви е нужно – текстил и други артикули с високо качество на изгодни цени. Ако искате най-модерните предложения на най-изгодни цени, прегледайте издаваната от КИК брошура, която можете да достъпите и да разгледате тук. Предложенията в нея са валидни от 16.01.2023, така че още не е късно за вас, за вашето семейство и приятели да се възползвате от уникалните по рода си оферти. Прегледайте Kik - Брошура, за да сте сигурни, че не сте изпуснали нищо изгодно!

Магазини КИК, какво му трябва на човек?

Shop

Първият магазин КИК е основан през 1994 г. в Дюселдорф, като превръщайки се във верига магазини, залага на бизнес моделът на текстилен дискаунтър. Както вероятно вече се досещате, КиК е магазин от категорията Дрехи, обувки и спорт - имайте предвид това, когато търсите даден продукт. 

Ако искате да посетите KiK online, направете го тук: kik.eu (BG). Освен всичко друго, ще можете да разгледате и изготвяната от магазини КиК брошура.Запомнете: KiK магазини са мястото за Вас. В топ 10 на търговците на дребно в Германия, а вече и у нас! Общо 24 000 служители се грижат за удобството и комфорта на клиентите и приятелите на магазина. С 9 обекта на територията на страната, КиК вече превзема сърцата на своите клиенти и приятели! За Ваше удобство, ето в кои градове можете да посетите обектите на КиК: Бургас, София и Благоевград.

Запомнете - Kik се грижи за своите клиенти! Разбира се, лесно и удобно бихте могли да проверите и в други магазини от същата категория: CCC, Decathlon, Deichmann, Fashion Days, Fiolla, H&M, Modivo, Mohito, NIKE и Pepco.

Богат избор в магазин КИК

Assortment

Наред с изгодна мода KiK предлага и богат избор от нехранителни продукти, аксесоари за дома, спално бельо и подаръчни артикули. Различни неща за кухнята, спалнята, градината, а има и играчки, както и пособия за писане. А офертите в подготвяната периодично от KiK брошура имат една цел – да ви помогнат да пазарувате изгодно, рационално, да спестите пари (дори докато пазарувате!), да останете доволни от себе си, от своя избор и от самия магазин КиК! В днешния двадесет и първи век всяко пазаруване трябва да е изгодно – с опциите, които интернет пространството ни предлага, това е по-лесно от всякога! А KiK магазини ви помагат да постигнете всичко това! 

Пазаруването трябва да бъде удоволствие, трябва да носи наслада и да се практикува интелигентно – винаги има възможност да направите икономия, когато пазарувате от специалните оферти и намаления, предлагани за вас от веригата магазини КиК, особено ако се доверите на асортимента в най-актуалната КиК брошура!

Не пропускайте офертите на Kik, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Kik, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Дрехи, обувки и спорт

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Kik
Лого Kik

Регистрирай се и използвай всички изгоди