KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого MASTERHAUS
3/5

MASTERHAUS брошура (01.08.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Вземете сега новата Мастерхаус брошура

Супер предложения в Мастерхаус брошура

3/5
Actual brochure

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, магазин MASTERHAUS (Мастерхаус) играе съществена роля на българския пазар! Продуктовата гама е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. И, каквато е практиката от доста време насам при повечето подобни магазини, Мастерхаус също изготвя периодично издание с оферти, своеобразна Мастерхаус брошура, в която се включват множество продукти с намалени цени. Благодарение на тази Мастерхаус брошура, магазинът предоставя информация за най-атрактивните си продукти. Голямото разнообразие от стоки гарантира, че винаги ще намерите това, което търсите, при това – на много изгодна цена.

Ако искате да научите какво има в най-актуалния издаден от Мастерхаус каталог, валиден от 01.08.2022, можете да проверите тук, а въпросната Мастерхаус брошура също така можете да откриете и като ползвате някоя от популярните интернет търсачки – за целта въведете в полето за търсене словосъчетанието “Мастерхаус брошура” или “Masterhaus брошура”. Резултатите ще се визуализират пред вас за броени секунди. Непременно вижте и изберете нещо от MASTERHAUS - Каталог 08/2022! Магазинът ви очаква.

 

Историята на MASTERHAUS накратко

Shop

Вероятно знаете, че MASTERHAUS (Мастерхаус) е голям магазин в категорията Дом и градина. Историята му започва през далечната 1991 година, когато всъщност е създадена фирма Бошнаков ЕООД - семейна компания, специализирала се в областта на продажбата на строителни материали, продукти за бита, ремонта и оборудването на дома, офиса, хотела и ресторанта. Наименованието Мастерхаус  е търговското наименование на първия строителен хипермаркет в България, който е собственост на  фирма Бошнаков ЕООД. В този магазин всеки клиент може да разчита на отлично обслужване, професионализъм и уважение. Мастерхаус проявява и подчертана социална ангажираност.

Към момента магазини от веригата MASTERHAUS има в множество български градове: в Айтос, Несебър и други. Ето пълен списък на градовете, в които можете да посетите магазин от веригата: Приморско. Разбира се всеки има достъп до предложенията на магазина – ако искате да прегледате издаваната например от Мастерхаус Айтос брошура, можете лесно да го направите по споменатия по-горе начин.

Освен това по всяко време можете да получите и допълнителна информация за магазина на официалния му сайт - www.masterhaus.bg. Всеки, който иска да направи сравнение на цените или да прегледа сходни продукти, може да провери и предложенията на други магазини от същата категория още сега. Вижте тук: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати, Баня Стил и Виденов.

Хиляди продукти за вас в MASTERHAUS

Assortment

В Мастърхаус постоянно се поддържа асортимент от десетки хиляди продукти от някои от най-известните марки. Клиентите на магазина, включително и онлайн, могат да избират от продукти от няколко основни категории – баня, бои, лакове и мазилки, врати, обков и железария, водоснабдяване и канализация, градина, домакинство електроуреди, машини и инструменти, осветление и електроматериали, подови и стенни покрития, строителни материали.

Абсолютно всеки клиент на MASTERHAUS може да направи чудесен избор от MASTERHAUS - Каталог 08/2022 - непременно се възползвайте от страхотните оферти! Знае се, че мисията на магазина е да удовлетвори потребностите на клиентите от гледна точка на разнообразие, качество и цени. Винаги можете да разчитате на професионални съвети и чудесно отношение, а това, в комбинация с офертите в издавания от Мастерхаус каталог, прави преживяването просто уникално.

Не пропускайте офертите на MASTERHAUS, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на MASTERHAUS, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Вино
Хладилник
Уиски
Вода
Майонеза
Камера
Кабел
Диск
Фризер
Фурна
Скара
Кафемашина
Прахосмукачка
Желязо
Вентилатор
Миксер
Преса
Сешоар
Преса за коса

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого MASTERHAUS
    Лого MASTERHAUS