KimbinoKimbino
Лого MASTERHAUS
3/5

MASTERHAUS брошура - Актуални промоции от 02.01.2022 - 31.01.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Супер предложения в Мастерхаус брошура

3/5
Actual brochure

Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, магазин MASTERHAUS (Мастерхаус) играе съществена роля на българския пазар! Продуктовата гама е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. И, каквато е практиката от доста време насам при повечето подобни магазини, Мастерхаус също изготвя периодично издание с оферти, своеобразна Мастерхаус брошура, в която се включват множество продукти с намалени цени. Благодарение на тази Мастерхаус брошура, магазинът предоставя информация за най-атрактивните си продукти. Голямото разнообразие от стоки гарантира, че винаги ще намерите това, което търсите, при това – на много изгодна цена.

Ако искате да научите какво има в най-актуалния издаден от Мастерхаус каталог, валиден от 02.01.2022, можете да проверите тук, а въпросната Мастерхаус брошура също така можете да откриете и като ползвате някоя от популярните интернет търсачки – за целта въведете в полето за търсене словосъчетанието “Мастерхаус брошура” или “Masterhaus брошура”. Резултатите ще се визуализират пред вас за броени секунди. Непременно вижте и изберете нещо от MASTERHAUS - Каталог 01/2022! Магазинът ви очаква.

 

Историята на MASTERHAUS накратко

Shop

Вероятно знаете, че MASTERHAUS (Мастерхаус) е голям магазин в категорията Дом и градина. Историята му започва през далечната 1991 година, когато всъщност е създадена фирма Бошнаков ЕООД - семейна компания, специализирала се в областта на продажбата на строителни материали, продукти за бита, ремонта и оборудването на дома, офиса, хотела и ресторанта. Наименованието Мастерхаус  е търговското наименование на първия строителен хипермаркет в България, който е собственост на  фирма Бошнаков ЕООД. В този магазин всеки клиент може да разчита на отлично обслужване, професионализъм и уважение. Мастерхаус проявява и подчертана социална ангажираност.

Към момента магазини от веригата MASTERHAUS има в множество български градове: в Айтос, Несебър и други. Ето пълен списък на градовете, в които можете да посетите магазин от веригата: София и Приморско. Разбира се всеки има достъп до предложенията на магазина – ако искате да прегледате издаваната например от Мастерхаус Айтос брошура, можете лесно да го направите по споменатия по-горе начин.

Освен това по всяко време можете да получите и допълнителна информация за магазина на официалния му сайт - www.masterhaus.bg. Всеки, който иска да направи сравнение на цените или да прегледа сходни продукти, може да провери и предложенията на други магазини от същата категория още сега. Вижте тук: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, Mr.Bricolage, Praktis, Profimag.bg, Vivre, Алати и Баня Стил.

Хиляди продукти за вас в MASTERHAUS

Assortment

В Мастърхаус постоянно се поддържа асортимент от десетки хиляди продукти от някои от най-известните марки. Клиентите на магазина, включително и онлайн, могат да избират от продукти от няколко основни категории – баня, бои, лакове и мазилки, врати, обков и железария, водоснабдяване и канализация, градина, домакинство електроуреди, машини и инструменти, осветление и електроматериали, подови и стенни покрития, строителни материали.

Абсолютно всеки клиент на MASTERHAUS може да направи чудесен избор от MASTERHAUS - Каталог 01/2022 - непременно се възползвайте от страхотните оферти! Знае се, че мисията на магазина е да удовлетвори потребностите на клиентите от гледна точка на разнообразие, качество и цени. Винаги можете да разчитате на професионални съвети и чудесно отношение, а това, в комбинация с офертите в издавания от Мастерхаус каталог, прави преживяването просто уникално.

Не пропускайте офертите на MASTERHAUS, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на MASTERHAUS, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого MASTERHAUS
  • Улица Славянска 24
  • 992