KimbinoKimbino
Лого Mr.Bricolage
3/5

Mr.Bricolage брошура - Актуални промоции от 30.12.2021 - 26.01.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Мосю Бриколаж брошура с оферти

3/5
Actual brochure

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Mr.Bricolage (Бриколаж). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Mr.Bricolage предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Бриколаж брошура. Всеки може да открие вътре нещо подходящо, при това – с намалена цена.

Ако искате да видите предложенията в най-актуалната подготвена от Бриколаж брошура, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 30.12.2021 и важат за срок от един месец, като същите можете да видите и на място във физическите магазини, както и посещавайки Бриколаж онлайн. Достатъчно е да напишете в Гугъл „Бриколаж брошура“ или “mr.bricolage брошура“ и резултатът ще бъде налице. 

Не пропускайте своя шанс – изберете още сега продукт от Mr.Bricolage - Брошура! В случай че вече сте прегледали новата издадена от Бриколаж брошура и все още се колебаете за даден артикул, не забравяйте, че промоциите важат за срок от един месец! 

Пазаруване в магазините Мосю Бриколаж

Shop

Mr.Bricolage (Бриколаж) е магазин в категорията Дом и градина, който в момента се явява третата най-голяма верига в този сегмент в Европа, със своите над 600 магазина, разположени на 4 континента и с обща площ от близо 2 милиона квадратни метра. Всичко това се случва благодарение на умело водената търговска политика и налагането на общи стандарти във всичките й магазини на веригата.  

У нас Мосю Бриколаж отваря врати през далечната 2000-а година и разполага с повече от 10 магазина – освен в София, всеки, който иска да посети магазин от веригата, може да го направи и в София, Русе, Плевен, Бургас и Благоевград

Допълнителна информация за Мосю Бриколаж може да откриете тук: www.mr-bricolage.bg. Тъй като знаем, че най-вероятно ще ви се наложи да направите сравнение на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Мосю Бриколаж брошура, с подобни продукти в други магазини, сега можете лесно да го направите. За целта вижте тук: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Praktis, Profimag.bg, Vivre, Алати и Баня Стил

Асортимент и качество в Мосю Бриколаж

Assortment

Мосю Бриколаж е френски хипермаркет от типа „направи си сам“, в който се продават инструменти, артикули за дома и градината и други продукти в категориите баня, бои, осветление, отопление и охлаждане, инструменти, интериор, настилки, електричество, железария, строителство. Освен това веригата предлага и различни услуги, като например тониране на бои, ушиване на пердета, рязане на плоскости и кантиране, монтаж на паркети и др. Mr.Bricolage (Бриколаж) обединява на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. 

Предлаганите стоки и услуги са изключително качествени – поддържа се строг френски стандарт във всичко. При това, продуктите са на достъпни цени, а консултантите в магазина са истински професионалисти в работата си и винаги може да разчитате на съдействие, съвет или помощ от тяхна страна, както и на нови идеи, които да приложите в своя дом или в градината.

Не забравяйте да прегледате и Mr.Bricolage - Брошура! Няма нищо по-добро от това да пазарувате качествени продукти на достъпни цени!

Новата брошура на Mr.Bricolage е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Mr.Bricolage бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Mr.Bricolage
 • Булевард Липник 2
 • Булевард Сливница 171
 • Улица Околовръстен път 214
 • Жк Воден
 • Улица Яне Сандански 1
 • Булевард Цариградско шосе 119
 • Булевард Тодор Грудов
 • Булевард Липник
 • Булевард Цариградско шосе 115
 • Улица 109-та
 • Улица Д-р Христо Стамболски