KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Mr.Bricolage
3/5

Mr.Bricolage брошура (04.08.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Mr.Bricolage брошура

Мосю Бриколаж брошура с оферти

3/5
Actual brochure

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Mr.Bricolage (Бриколаж). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Mr.Bricolage предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Бриколаж брошура. Всеки може да открие вътре нещо подходящо, при това – с намалена цена.

Ако искате да видите предложенията в най-актуалната подготвена от Бриколаж брошура, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 04.08.2022 и важат за срок от един месец, като същите можете да видите и на място във физическите магазини, както и посещавайки Бриколаж онлайн. Достатъчно е да напишете в Гугъл „Бриколаж брошура“ или “mr.bricolage брошура“ и резултатът ще бъде налице. 

Не пропускайте своя шанс – изберете още сега продукт от Mr.Bricolage - Брошура! В случай че вече сте прегледали новата издадена от Бриколаж брошура и все още се колебаете за даден артикул, не забравяйте, че промоциите важат за срок от един месец! 

Пазаруване в магазините Мосю Бриколаж

Shop

Mr.Bricolage (Бриколаж) е магазин в категорията Дом и градина, който в момента се явява третата най-голяма верига в този сегмент в Европа, със своите над 600 магазина, разположени на 4 континента и с обща площ от близо 2 милиона квадратни метра. Всичко това се случва благодарение на умело водената търговска политика и налагането на общи стандарти във всичките й магазини на веригата.  

У нас Мосю Бриколаж отваря врати през далечната 2000-а година и разполага с повече от 10 магазина – освен в София, всеки, който иска да посети магазин от веригата, може да го направи и в София, Русе, Плевен, Бургас и Благоевград

Допълнителна информация за Мосю Бриколаж може да откриете тук: www.mr-bricolage.bg. Тъй като знаем, че най-вероятно ще ви се наложи да направите сравнение на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Мосю Бриколаж брошура, с подобни продукти в други магазини, сега можете лесно да го направите. За целта вижте тук: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Praktis, Vivre, Алати, Баня Стил и Виденов

Асортимент и качество в Мосю Бриколаж

Assortment

Мосю Бриколаж е френски хипермаркет от типа „направи си сам“, в който се продават инструменти, артикули за дома и градината и други продукти в категориите баня, бои, осветление, отопление и охлаждане, инструменти, интериор, настилки, електричество, железария, строителство. Освен това веригата предлага и различни услуги, като например тониране на бои, ушиване на пердета, рязане на плоскости и кантиране, монтаж на паркети и др. Mr.Bricolage (Бриколаж) обединява на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. 

Предлаганите стоки и услуги са изключително качествени – поддържа се строг френски стандарт във всичко. При това, продуктите са на достъпни цени, а консултантите в магазина са истински професионалисти в работата си и винаги може да разчитате на съдействие, съвет или помощ от тяхна страна, както и на нови идеи, които да приложите в своя дом или в градината.

Не забравяйте да прегледате и Mr.Bricolage - Брошура! Няма нищо по-добро от това да пазарувате качествени продукти на достъпни цени!

Новата брошура на Mr.Bricolage е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Mr.Bricolage бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Вино
Котлон
Шоколад
Чипс
Подправки
Вода
Сол
Пипер
Грозде
Телефон
Смартфон
Телевизор
Радио
Кабел
Диск
Тегло
Скара
Прахосмукачка
Термометър

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Mr.Bricolage
    Лого Mr.Bricolage