Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Mr.Bricolage
3/5

Брошура Мосю Бриколаж от 11.05.2023 || Mr Bricolage каталог

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Mr.Bricolage брошура

Мосю Бриколаж брошура с оферти

3/5
Actual brochure

 

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Mr.Bricolage (Бриколаж). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Mr.Bricolage предлага почти всичко, от което имаш нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Бриколаж брошура. Всеки може да открие вътре нещо подходящо, при това – с намалена цена.

Ако искаш да видиш предложенията в най-актуалната подготвена от Бриколаж брошура, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 11.05.2023 и важат за срок от един месец, като същите може да видиш и на място във физическите магазини, както и посещавайки Бриколаж онлайн. Достатъчно е да напишеш в Гугъл „Бриколаж брошура“ или “mr.bricolage брошура“ и резултатът ще бъде налице. 

Не пропускай своя шанс – избери още сега продукт от Mr.Bricolage брошура! В случай че вече си прегледал новата издадена от Бриколаж брошура и все още се колебаеш за даден артикул, не забравяй, че промоциите важат за срок от един месец!

Пазаруване в магазините Мосю Бриколаж

Shop

 

Mr.Bricolage (Бриколаж) е магазин в категорията Дом и градина, който в момента се явява третата най-голяма верига в този сегмент в Европа, със своите над 600 магазина, разположени на 4 континента и с обща площ от близо 2 милиона квадратни метра. Всичко това се случва благодарение на умело водената търговска политика и налагането на общи стандарти във всичките й магазини на веригата.  

У нас Мосю Бриколаж отваря врати през далечната 2000-а година и разполага с повече от 10 магазина – освен в София, всеки, който иска да посети магазин от веригата, може да го направи и в София, Русе, Плевен, Бургас и Благоевград

Допълнителна информация за Мосю Бриколаж може да откриеш тук: mr-bricolage.bg. Тъй като знаем, че най-вероятно ще ти се наложи да направиш сравнение на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Мосю Бриколаж брошура, с подобни продукти в други магазини, сега може лесно да го направиш. За целта виж тук: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Асортимент и качество в Мосю Бриколаж

Assortment

Мосю Бриколаж е френски хипермаркет от типа „направи си сам“, в който се продават инструменти, артикули за дома и градината и други продукти в категориите баня, бои, осветление, отопление и охлаждане, инструменти, интериор, настилки, електричество, железария, строителство. Освен това веригата предлага и различни услуги, като например тониране на бои, ушиване на пердета, рязане на плоскости и кантиране, монтаж на паркети и др. Mr.Bricolage (Бриколаж) обединява на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. 

Предлаганите стоки и услуги са изключително качествени – поддържа се строг френски стандарт във всичко. При това, продуктите са на достъпни цени, а консултантите в магазина са истински професионалисти в работата си и винаги може да разчиташ на съдействие, съвет или помощ от тяхна страна, както и на нови идеи, които да приложиш в своя дом или в градината.

Не забравяй да прегледаш и Mr.Bricolage брошура! Няма нищо по-добро от това да пазаруваш качествени продукти на достъпни цени!

Не пропускайте офертите на Mr.Bricolage, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Mr.Bricolage, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Mr.Bricolage
Лого Mr.Bricolage

Регистрирай се и използвай всички изгоди