Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Mr.Bricolage. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. Mr.Bricolage предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Mr.Bricolage редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 04.07.2019 може да откриете тук. Тези магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов, Еником М може също така да ви зарадват промоционални цени.

В много градове в България може да пазарувате в Mr.Bricolage. И къде още? Например тук Пловдив, София, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич. Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин www.mr-bricolage.bg директно от тази страница.

Хартиени брошури? Пълна пощенска кутия? Кутии преливащи от брошури? Не е нужно повече да продължава по този начин! Започнете да използвате електронни онлайн брошури от Kimbino и гледайте предложенията Mr.Bricolage, без да изпускате нито едно от тях. Хартиените брошури са неприятни и вредни за околната среда. Ето защо оценяваме фактът, че търсите последните оферти на Mr.Bricolage онлайн.

Как да спестим бързо и лесно? Благодарение на по - ниските цени!

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от Mr.Bricolage. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Mr.Bricolage. Ваш Kimbino.