Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Мосю Бриколаж брошура от 04.07.2024 || Mr Bricolage каталог

РЕКЛАМА
Mr.Bricolage

Mr.Bricolage брошура

Мосю Бриколаж брошура с оферти

3/5
Actual brochure

 

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Mr.Bricolage (Бриколаж). Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Mr.Bricolage предлага почти всичко, от което имаш нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Редовно се предлагат нови специални оферти, чрез специално издаваната от Бриколаж брошура. Всеки може да открие вътре нещо подходящо, при това – с намалена цена.

Ако искаш да видиш предложенията в най-актуалната подготвена от Бриколаж брошура, можете да проверите тук. Предложенията са валидни от 11.07.2024 и важат за срок от един месец, като същите може да видиш и на място във физическите магазини, както и посещавайки Бриколаж онлайн. Достатъчно е да напишеш в Гугъл „Бриколаж брошура“ или “mr.bricolage брошура“ и резултатът ще бъде налице. 

Не пропускай своя шанс – избери още сега продукт от Mr.Bricolage брошура! В случай че вече си прегледал новата издадена от Бриколаж брошура и все още се колебаеш за даден артикул, не забравяй, че промоциите важат за срок от един месец!

Пазаруване в магазините Мосю Бриколаж

Shop

 

Mr.Bricolage (Бриколаж) е магазин в категорията Дом и градина, който в момента се явява третата най-голяма верига в този сегмент в Европа, със своите над 600 магазина, разположени на 4 континента и с обща площ от близо 2 милиона квадратни метра. Всичко това се случва благодарение на умело водената търговска политика и налагането на общи стандарти във всичките й магазини на веригата.  

У нас Мосю Бриколаж отваря врати през далечната 2000-а година и разполага с повече от 10 магазина – освен в София, всеки, който иска да посети магазин от веригата, може да го направи и в Русе и София

Допълнителна информация за Мосю Бриколаж може да откриеш тук: mr-bricolage.bg. Тъй като знаем, че най-вероятно ще ти се наложи да направиш сравнение на цените на стоките от магазина или на тези, рекламирани в изготвената от Мосю Бриколаж брошура, с подобни продукти в други магазини, сега може лесно да го направиш. За целта виж тук: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Асортимент и качество в Мосю Бриколаж

Assortment

Мосю Бриколаж е френски хипермаркет от типа „направи си сам“, в който се продават инструменти, артикули за дома и градината и други продукти в категориите баня, бои, осветление, отопление и охлаждане, инструменти, интериор, настилки, електричество, железария, строителство. Освен това веригата предлага и различни услуги, като например тониране на бои, ушиване на пердета, рязане на плоскости и кантиране, монтаж на паркети и др. Mr.Bricolage (Бриколаж) обединява на едно място всички необходими продукти за декорация и ремонт на дома и градината. 

Предлаганите стоки и услуги са изключително качествени – поддържа се строг френски стандарт във всичко. При това, продуктите са на достъпни цени, а консултантите в магазина са истински професионалисти в работата си и винаги може да разчиташ на съдействие, съвет или помощ от тяхна страна, както и на нови идеи, които да приложиш в своя дом или в градината.

Не забравяй да прегледаш и Mr.Bricolage брошура! Няма нищо по-добро от това да пазаруваш качествени продукти на достъпни цени!

Не пропускайте офертите на Mr.Bricolage, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Mr.Bricolage, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Скрин
Решетка
Диван
Канапе
Рафт
Маса
Стол
Шкаф
Градински мебели
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Огледало

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА