KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Praktis
3/5

практис брошура 2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

практис брошура

Невероятно разнообразие в брошурата на Практис

3/5
Actual brochure

Подобно на повечето хипермаркети, Практис периодично издава каталог с оферти -  Практис брошура, в която се включват множество продукти с промо цени. Актуалната брошура на Практис, валидна от 19.09.2022 можете да откриете както на място във физическите магазини, така и онлайн тук. По принцип, проверяването на асортимента онлайн е много по-лесно,бързо и удобно – так апредварително ще може да се подготвите за самото пазаруване.

По принцип има множество лесни начини, по които можете да откриете в интернет издадената от Практис нова брошура, като например да напишете в Google „praktis broshura”. По този начин веднага ще видите възможните опции за преглед, като често може да имате достъп и до стари издания – Практис брошура 2019 или друго, в зависимост от вашия избор. Остава ви да се впуснете в света на офертите и да набележите какво да си купите.

Практис е Вашият магазин!

Shop

Praktis е един от най - популярните магазини на българския пазар в категорията Дом и градина. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Както твърдят представителите на магазина, тяхната мисия е да предложат най-ниските цени на Балканския полуостров и да улеснят изпълнението на всеки проект на техните клиенти.

Praktis има в много градове на територията на цялата страна – освен в София, има Практис Хасково, Практис Русе и други (пълен списък: Русе). Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина - praktis.bg - и вижте всички предлагани продукти.

По принцип в Praktis е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. Но винаги можете да разгледате и предложенията на други магазини от същата категория - Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Vivre, Алати, Баня Стил и Виденов.

Богат асортимент в магазините на Практис

Assortment

Магазин Практис е български хипермаркет, в който се предлагат строителни материали, инструменти и други продукти и услуги, свързани със строителния сектор, както и продукти за дома, градината ,банята, автомобила и други. Като услуги, Praktis предлага машини под наем, тониране на бои, транспортни услуги, рязане на плоскости и други елементи, монтаж, професионални съвети и консултации.

Разнообразието от стоки и услуги наистина е голямо. Освен това, винаги можете да проверите новите оферти в най-актуалната издадена от Практис брошура - Praktis - Брошура.

Не пропускайте офертите на Praktis, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Praktis, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Вино
Хладилник
Съдомиялна
Котлон
Олио
Чай
Подправки
Вода
Зеленчуци
Сос
Захар
Зеле
Грозде
Малина
Смартфон
Тв
Кабел
Диск
Адаптер

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Praktis
Лого Praktis