Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Praktis
3/5

практис брошура 2023

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

практис брошура

Невероятно разнообразие в брошурата на Практис

3/5
Actual brochure

 

Подобно на повечето хипермаркети, Практис периодично издава каталог с оферти -  Практис брошура, в която се включват множество продукти с промо цени. Актуалната брошура на Практис, валидна от 15.05.2023 може да откриеш както на място във физическите магазини, така и онлайн тук. По принцип, проверяването на асортимента онлайн е много по-лесно,бързо и удобно – така предварително ще може да се подготвиш за самото пазаруване.

По принцип има множество лесни начини, по които може да откриеш в интернет издадената от Практис нова брошура, като например да напишеш в Google „praktis broshura”. По този начин веднага ще видиш възможните опции за преглед, като често може да имаш достъп и до стари издания – Практис брошура 2019 или друго, в зависимост от твоя избор. Остава да се впуснеш в света на офертите и да набележиш какво да си купиш.

Практис е Вашият магазин!

Shop

 

Praktis е един от най - популярните магазини на българския пазар в категорията Дом и градина. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Както твърдят представителите на магазина, тяхната мисия е да предложат най-ниските цени на Балканския полуостров и да улеснят изпълнението на всеки проект на техните клиенти.

Praktis има в много градове на територията на цялата страна – освен в София, има Практис Хасково, Практис Русе и други (пълен списък: Русе). Ако не успееш да намериш това, което търсиш, посети официалния уебсайт на магазина - praktis.bg - и виж всички предлагани продукти.

По принцип в Praktis е малко вероятно да не намериш онова, от което се нуждаеш. Но винаги може да разгледаш и предложенията на други магазини от същата категория - Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, ТеMакс и HomeMax.

Богат асортимент в магазините на Практис

Assortment

Магазин Практис е български хипермаркет, в който се предлагат строителни материали, инструменти и други продукти и услуги, свързани със строителния сектор, както и продукти за дома, градината ,банята, автомобила и други. Като услуги, Praktis предлага машини под наем, тониране на бои, транспортни услуги, рязане на плоскости и други елементи, монтаж, професионални съвети и консултации.

Разнообразието от стоки и услуги наистина е голямо. Освен това, винаги може да проверищ новите оферти в най-актуалната издадена от Практис брошура - Praktis брошура.

Не пропускайте офертите на Praktis, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Praktis, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Praktis
Лого Praktis

Регистрирай се и използвай всички изгоди