Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Praktis
3/5

практис брошура 2024

РЕКЛАМА
Praktis

практис брошура

Невероятно разнообразие в брошурата на Практис

3/5
Actual brochure

 

Подобно на повечето хипермаркети, Практис периодично издава каталог с оферти -  Практис брошура, в която се включват множество продукти с промо цени. Актуалната брошура на Практис, валидна от 27.05.2024 може да откриеш както на място във физическите магазини, така и онлайн тук. По принцип, проверяването на асортимента онлайн е много по-лесно,бързо и удобно – така предварително ще може да се подготвиш за самото пазаруване.

По принцип има множество лесни начини, по които може да откриеш в интернет издадената от Практис нова брошура, като например да напишеш в Google „praktis broshura”. По този начин веднага ще видиш възможните опции за преглед, като често може да имаш достъп и до стари издания – Практис брошура 2019 или друго, в зависимост от твоя избор. Остава да се впуснеш в света на офертите и да набележиш какво да си купиш.

Практис е Вашият магазин!

Shop

 

Praktis е един от най - популярните магазини на българския пазар в категорията Дом и градина. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Както твърдят представителите на магазина, тяхната мисия е да предложат най-ниските цени на Балканския полуостров и да улеснят изпълнението на всеки проект на техните клиенти.

Praktis има в много градове на територията на цялата страна – освен в София, има Практис Хасково, Практис Русе и други (пълен списък: ). Ако не успееш да намериш това, което търсиш, посети официалния уебсайт на магазина - praktis.bg - и виж всички предлагани продукти.

По принцип в Praktis е малко вероятно да не намериш онова, от което се нуждаеш. Но винаги може да разгледаш и предложенията на други магазини от същата категория - Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, ТеMакс и HomeMax.

Богат асортимент в магазините на Практис

Assortment

Магазин Практис е български хипермаркет, в който се предлагат строителни материали, инструменти и други продукти и услуги, свързани със строителния сектор, както и продукти за дома, градината ,банята, автомобила и други. Като услуги, Praktis предлага машини под наем, тониране на бои, транспортни услуги, рязане на плоскости и други елементи, монтаж, професионални съвети и консултации.

Разнообразието от стоки и услуги наистина е голямо. Освен това, винаги може да проверищ новите оферти в най-актуалната издадена от Практис брошура - Praktis брошура - Предложения за дома и градината.

Не пропускайте офертите на Praktis, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Praktis, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Възглавница
Гардероб
Решетка
Диван
Шезлонг
Рафт
Маса
Стол
Контакт
Шкаф
Кутия
Умивалник
Тоалетна
Батерия
Баня
Душ
Огледало
Изтривалка
Лампа

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА