Рейтинг на 3/5

Кой не знае за Oriflame! Благодарение на отличният асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българският пазар! В Oriflame, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. Магазин Oriflame редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 01.07.2019 може да откриете тук. Тези магазини AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Yves Rocher, Елитис, Ремедиум може също така да ви зарадват промоционални цени.

Oriflame има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например Варна, София. Нямате късмет с откриването на търсеното от вас? Може да посетите официалната страница на магазина bg.oriflame.com.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Oriflame, веднага с Kimbino. Страхотно е да търсите най - оферти на Oriflame онлайн и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Искате ли да проследите офертите на Oriflame? Направете го разумно: Регистрирайте се за нашия бюлетин или изтеглете мобилното приложение на Kimbino Kimbino. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение за Oriflame.