Kimbino
Kimbino

Aктуален следващ каталог Oрифлейм 30.05.2024 || Юни

РЕКЛАМА
Oriflame
РЕКЛАМА

Oriflame брошура

Орифлейм каталог с продукти за вас

3/5
Actual brochure

 

В днешно време повечето хора познават марката Oriflame, което означава, че са виждали и известния Oriflame каталог с оферти и предложения за потребителите на марката. А сигурно почти всеки от вас познава и поне по един дистрибутор, който с удоволствие ще ви помогне да получите и разгледате въпросната Oriflame брошура! Най-актуалния каталог на Орифлейм от Юни 2024” можете да разгледате съвсем лесно сега тук. Различните хора имат различни необходимости по отношение на грижата за тялото и козметиката, но в Орифлейм със сигурност ще откриете всичко, което търсите.

В периодичното издание Oriflame каталог 08 ще намерите много качествени продукти, а цените са много изгодни. Винаги може да потърсите в интернет “oriflame katalog“ и да придобиете информирана представа за най-актуалните продукти от асортимента на марката. Със сигурност си заслужава да пробвате и няма да останете разочаровани!

Oriflame е магазин за красота!

Shop

 

Орифлейм е компания в категорията Козметика, която продава естествени козметични продукти чрез независими консултанти и извън традиционната търговска мрежа. 

Първият клон на компанията в България отваря през 1994-а година, като и тук, както по целия свят, се работи с директни продажби чрез мулти-левъл маркетинг. По принцип фирмата първоначално е основана още през 1967-а година в Швеция, а днес Орифлейм е компания, представена на пазара в над 60 страни с повече от 3 милиона независими консултанти, които обгрижват клиентите, консултират, предлагат и препоръчват невероятната козметика и уелнес продуктите на марката. В момента в страната може да се запознаете с продуктите на Орифлейм на много места: .

Допълнителна информация, както и повече данни за отделните продукти може да видите на сайта oriflame.com (BG). Това определено ще ви бъде от полза, но имайте предвид, че ако случайно не намерите каквото търсите (което е малко вероятно), разбира се можете да проверите предложенията на други магазини от същата категория - DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Богато разнообразие от продукти в Oriflame

Assortment

 

Компанията Орифлейм има абсолютно невероятно портфолио, асортиментът включва хиляди продукти, а по целия свят има по всяка вероятност над 3,5 милиона продавачи. Орифлейм също така е абсолютен лидер в продажбите на продукти за грижа за кожата, естествената козметика, ароматите и модните продукти. Съгласно философията на компанията, красотата е начин на живот. Това само по себе си говори за грижата, която Орифлейм полага за задоволяване на нуждите на своите клиенти! 

Било то парфюми, козметика за баня, аксесоари, гримове, абсолютно всичко, от което се нуждае тялото ви можете да откриете в асортимента на Орифлейм!

Непременно трябва да прегледате периодичното издание Oriflame каталог 08, за да се възползвате от зашеметяващите промоции и намаления! Опитайте и със сигурност няма да съжалявате!

Не пропускайте офертите на Oriflame, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Oriflame, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Парфюм
Аромат
Тоалетна вода
Грим
Коректор
Руж
Гъба
Сенки за очи
Очна линия
Молив за очи
Червило
Гланц за устни
Лак за нокти
Шампоан
Балсам
Маска за коса
Гребен
Крем
Маска
Пилинг

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА