KimbinoKimbino
Лого AVON
3/5

ейвън (AVON) каталог 2022, брошура Май

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ейвън (AVON) каталог

Каталогът на Ейвън за 2022

3/5
Actual brochure

Ако познавате марката, а ние вярваме, че е така, едва ли се учудвате от факта, че AVON издава периодично брошура с оферти и предложения за своите клиенти. Така например, най-актуалният Ейвън каталог от Май 2022 е с валидност на предложенията до 01.05.2022 - 31.05.2022, а както обикновено, цените на някои от продуктите вътре са намалени с над 50%! Било то чрез оферти, публикувани само на сайта на Авон, или чрез разпространявания Avon каталог-брошура, компанията винаги се грижи за доброто настроение на своите приятели и клиенти. 

Предлаганите продукти са много качествени, а като цяло цените са много изгодни. Защо не опитате да потърсите в интернет “avon каталог, Май 2022” или “avon брошура”, за да видите за какво говорим? А за още по-лесно, вижте най-актуалния каталог на Ейвън (от 01.05.2022) още сега - тук.

 

AVON – магазин за красота и благополучие

Shop

Известни сред голям брой млади и не толкова млади хора, дами и не само дами, веригата магазини AVON става все по-популярна. Компанията е създадена в Америка, като насочеността в линията и продуктите й общо взето не се е променила съществено от 19 век насам – козметика, парфюмерия, стоки за бита. Много хора се доверяват на мултилевъл маркетинга, а Ейвън е почти ненадмината в това отношение – само си представете: ежегодно веригата магазини реализира продажби не за милиони, а за милиарди долари, а представителите й по света вече са над 6 милиона в повече от 100 страни, повече от 125 години! Дори е трудно човек да си представи такива числа!

Сайта на AVON може да разгледате тук: www.avon.bg. Не се бавете, изберете нещо за вас или за любимите ви хора! Може би искате да разгледате предложения и оферти от други подобни магазини? Проверете ги сега: Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Parfimo, Yves Rocher и Елитис.

Какво може да си купите от Avon?

Assortment

Основно място в асортимента на Ейвън заемат продуктите от категорията на парфюмерията, козметиката за лице и тяло, препарати за стилизиране, серии грижа за кожата, грижа за косата, гримове и други подобни. На второ място се предлагат чанти, облекла и модни аксесоари.

Стараейки се да обхване всички клиентски сегменти, всички потребителски групи, компанията включва в асортимента си серии не само за жени (вярно е, обаче, че за тях асортиментът е най-голям), но също така има и серииза мъже и за деца.

Лидер в директните продажби на продукти за грижа за кожата, декоративната козметика, ароматите и модните продукти и аксесоари, АВОН е винаги до вас, помагайки ви да изглеждате съвършени както за всеки специален повод, така и просто в ежедневието!

Предложенията на AVON онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от AVON! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Кафе
Портокали
Олио
Чай
Авокадо
Грейпфрут
Вода
Сос
Диня
Грозде
Круша
Малина
Телефон
Часовник
Монитор
Тв
Калъф
Чанта

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого AVON
  • Улица Цар Иван Шишман 11
  • Улица Леонардо Да Винчи
  • Улица Александровска
  • Улица Николай Хайтов 2
  • Улица Димитър Петков 4
  • Улица Средорек 10
  • Квартал Бенковски 48
  • Квартал Карпузица
  • Жк Васил Левски 10