Kimbino
Kimbino

AVON каталог Юни 2024 || Ейвън брошура (Aвон BG)

РЕКЛАМА
AVON
РЕКЛАМА

ейвън (AVON) каталог

Каталогът на Ейвън за 2024

3/5
Actual brochure

 

Ако познаваш марката, а ние вярваме, че е така, едва ли се учудваш от факта, че AVON издава периодично брошура с оферти и предложения за своите клиенти. Така например, най-актуалният AVON каталог от Юни 2024 е с валидност на предложенията от четвъртък 01.06.2024 - 30.06.2024, а както обикновено, цените на някои от продуктите вътре са намалени с над 50%! Било то чрез оферти, публикувани само на сайта на Авон, или чрез разпространявания Avon каталог-брошура, компанията винаги се грижи за доброто настроение на своите приятели и клиенти. 

Предлаганите продукти са много качествени, а като цяло цените са много изгодни. Защо не опиташ да потърсиш в интернет “AVON каталог, Юни 2024” или “avon брошура”, за да видите за какво говорим? А за още по-лесно, вижте най-актуалния каталог на Ейвън (от 01.06.2024) още сега - тук.

 

AVON – магазин за красота и благополучие

Shop

 

Известни сред голям брой млади и не толкова млади хора, дами и не само дами, веригата магазини AVON става все по-популярна. Компанията е създадена в Америка, като насочеността в линията и продуктите й общо взето не се е променила съществено от 19-ти век насам – козметика, парфюмерия, стоки за бита. Много хора се доверяват на мултилевъл маркетинга, а Ейвън е почти ненадмината в това отношение – само си представи: ежегодно веригата магазини реализира продажби не за милиони, а за милиарди долари, а представителите й по света вече са над 6 милиона в повече от 100 страни, повече от 125 години! Дори е трудно човек да си представи такива числа!

Сайта на AVON може да разгледаш тук: avon.bg. Не се бави, избери нещо за вас или за любимите ти хора! Може би искаш да разгледаш предложения и оферти от други подобни магазини? Провери ги сега: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

 

Какво може да си купите от Avon?

Assortment

 

Основно място в асортимента на Ейвън заемат продуктите от категорията на парфюмерията, козметиката за лице и тяло, препарати за стилизиране, серии грижа за кожата, грижа за косата, гримове и други подобни. На второ място се предлагат чанти, облекла и модни аксесоари.

Стараейки се да обхване всички клиентски сегменти, всички потребителски групи, компанията включва в асортимента си серии не само за жени (вярно е, обаче, че за тях асортиментът е най-голям), но също така има и серии за мъже и за деца.

Лидер в директните продажби на продукти за грижа за кожата, декоративната козметика, ароматите и модните продукти и аксесоари, АВОН е винаги до вас, помагайки ти да изглеждаш съвършено както за всеки специален повод, така и просто в ежедневието!

Предложенията на AVON онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от AVON! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Парфюм
Аромат
Тоалетна вода
Грим
Коректор
Руж
Гъба
Сенки за очи
Очна линия
Молив за очи
Изкуствени мигли
Червило
Гланц за устни
Лак за нокти
Шампоан
Балсам
Балсам за коса
Гребен
Крем
Маска

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА