KimbinoKimbino
Лого AVON
3/5

ейвън (AVON) каталог 2021, брошура Декември

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
3/5
Actual brochure

Каталогът на Ейвън за 2021

Ако познавате марката, а ние вярваме, че е така, едва ли се учудвате от факта, че AVON издава периодично брошура с оферти и предложения за своите клиенти. Така например, най-актуалният Ейвън каталог от Декември 2021 е с валидност на предложенията до 01.12.2021 - 31.12.2021, а както обикновено, цените на някои от продуктите вътре са намалени с над 50%! Било то чрез оферти, публикувани само на сайта на Авон, или чрез разпространявания Avon каталог-брошура, компанията винаги се грижи за доброто настроение на своите приятели и клиенти. 

Предлаганите продукти са много качествени, а като цяло цените са много изгодни. Защо не опитате да потърсите в интернет “avon каталог, Декември 2021” или “avon брошура”, за да видите за какво говорим? А за още по-лесно, вижте най-актуалния каталог на Ейвън (от 01.12.2021) още сега - тук.

AVON – магазин за красота и благополучие

Известни сред голям брой млади и не толкова млади хора, дами и не само дами, веригата магазини AVON става все по-популярна. Компанията е създадена в Америка, като насочеността в линията и продуктите й общо взето не се е променила съществено от 19 век насам – козметика, парфюмерия, стоки за бита. Много хора се доверяват на мултилевъл маркетинга, а Ейвън е почти ненадмината в това отношение – само си представете: ежегодно веригата магазини реализира продажби не за милиони, а за милиарди долари, а представителите й по света вече са над 6 милиона в повече от 100 страни, повече от 125 години! Дори е трудно човек да си представи такива числа!

Сайта на AVON може да разгледате тук: www.avon.bg. Не се бавете, изберете нещо за вас или за любимите ви хора! Може би искате да разгледате предложения и оферти от други подобни магазини? Проверете ги сега: Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Parfimo, Yves Rocher и Елитис.

Какво може да си купите от Avon?

Основно място в асортимента на Ейвън заемат продуктите от категорията на парфюмерията, козметиката за лице и тяло, препарати за стилизиране, серии грижа за кожата, грижа за косата, гримове и други подобни. На второ място се предлагат чанти, облекла и модни аксесоари.

Стараейки се да обхване всички клиентски сегменти, всички потребителски групи, компанията включва в асортимента си серии не само за жени (вярно е, обаче, че за тях асортиментът е най-голям), но също така има и серииза мъже и за деца.

Лидер в директните продажби на продукти за грижа за кожата, декоративната козметика, ароматите и модните продукти и аксесоари, АВОН е винаги до вас, помагайки ви да изглеждате съвършени както за всеки специален повод, така и просто в ежедневието!

Предложенията на AVON онлайн с KIMBINO

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от AVON! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

Не пропускайте офертите на AVON, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на AVON, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Козметика

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого AVON
 • Пясъците 120-B
 • Булевард Цар Симеон Велики 101
 • Улица Цар Иван Шишман 11
 • Улица Леонардо Да Винчи
 • Улица Александровска
 • Улица Николай Хайтов 2
 • Улица Димитър Петков 4
 • Улица Средорек 10
 • Квартал Бенковски 48
 • Улица Марагидик 48А
 • Квартал Карпузица
 • Жк Васил Левски 10