Рейтинг на 3/5

Почти всеки знае AVON. Магазинът е един от лидерите на българският пазар. AVON предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени! Нова оферта? AVON редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 07.02.2019 може да намерите тук. Тези магазини Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, enzo, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Oriflame, Yves Rocher, Елитис, Ремедиум може също така да ви зарадват промоционални цени.

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.avon.bg.

Знаете ли, как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура отпечатаната листовка на AVON, но пък използвате онлайн такава!

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Трудно ли е да не пропуснете най-добрите промоционални предложения на AVON, когато трябва да отидете на работа или да се грижите за вашето семейство? Опитайте един различен начин: Регистрирайте се в нашия бюлетин или изтеглете приложението Kimbino Kimbino. По този начин ще сте сигурни, че ще следите всички специални оферти на AVON.