Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого AVON
3/5

AVON каталог Октомври 2023 || Ейвън брошура (Aвон BG)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

ейвън (AVON) каталог

Каталогът на Ейвън за 2023

3/5
Actual brochure

 

Ако познаваш марката, а ние вярваме, че е така, едва ли се учудваш от факта, че AVON издава периодично брошура с оферти и предложения за своите клиенти. Така например, най-актуалният AVON каталог от Октомври 2023 е с валидност на предложенията от четвъртък следващата седмица, а както обикновено, цените на някои от продуктите вътре са намалени с над 50%! Било то чрез оферти, публикувани само на сайта на Авон, или чрез разпространявания Avon каталог-брошура, компанията винаги се грижи за доброто настроение на своите приятели и клиенти. 

Предлаганите продукти са много качествени, а като цяло цените са много изгодни. Защо не опиташ да потърсиш в интернет “AVON каталог, Октомври 2023” или “avon брошура”, за да видите за какво говорим? А за още по-лесно, вижте най-актуалния каталог на Ейвън (от следващата седмица) още сега - тук.

 

AVON – магазин за красота и благополучие

Shop

 

Известни сред голям брой млади и не толкова млади хора, дами и не само дами, веригата магазини AVON става все по-популярна. Компанията е създадена в Америка, като насочеността в линията и продуктите й общо взето не се е променила съществено от 19-ти век насам – козметика, парфюмерия, стоки за бита. Много хора се доверяват на мултилевъл маркетинга, а Ейвън е почти ненадмината в това отношение – само си представи: ежегодно веригата магазини реализира продажби не за милиони, а за милиарди долари, а представителите й по света вече са над 6 милиона в повече от 100 страни, повече от 125 години! Дори е трудно човек да си представи такива числа!

Сайта на AVON може да разгледаш тук: avon.bg. Не се бави, избери нещо за вас или за любимите ти хора! Може би искаш да разгледаш предложения и оферти от други подобни магазини? Провери ги сега: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Yves Rocher, Notino, Елитис, Be Fit и LR Health & Beauty.

 

Какво може да си купите от Avon?

Assortment

 

Основно място в асортимента на Ейвън заемат продуктите от категорията на парфюмерията, козметиката за лице и тяло, препарати за стилизиране, серии грижа за кожата, грижа за косата, гримове и други подобни. На второ място се предлагат чанти, облекла и модни аксесоари.

Стараейки се да обхване всички клиентски сегменти, всички потребителски групи, компанията включва в асортимента си серии не само за жени (вярно е, обаче, че за тях асортиментът е най-голям), но също така има и серии за мъже и за деца.

Лидер в директните продажби на продукти за грижа за кожата, декоративната козметика, ароматите и модните продукти и аксесоари, АВОН е винаги до вас, помагайки ти да изглеждаш съвършено както за всеки специален повод, така и просто в ежедневието!

Предложенията на AVON онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от AVON! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого AVON

Регистрирай се и използвай всички изгоди