Рейтинг на 3/5

Виденов може да бъде определен като един от най - популярните магазини сред българските потребители. Това го прави един от лидерите на българският пазар. Виденов предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Виденов редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 01.07.2019 може да откриете тук. Разгледайте офертата и на други магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Еником М! Те са основни конкуренти на Виденов.

Виденов магазини може да намерят в повече градове в България като например Асеновград, Благоевград, Ботевград, Бургас, Варна, Велико Търново. Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина videnov.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Виденов. Хартиените брошури са неприятни и вредни за околната среда. Ето защо оценяваме фактът, че търсите последните оферти на Виденов онлайн.

Никога не е било толкова лесно да се пестя пари благодарение на специалните оферти.

Специалната оферта на Виденов е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение за Виденов? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.