Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Виденов
3/5

Виденов брошура (01.04.2024) - Актуални промоции

Виденов брошура

Мебели Виденов – брошура с отстъпки

3/5
Actual brochure

 

В днешно време е нормално потребителите да очакват определени отстъпки в големите магазини. В това отношение магазин Виденов не прави изключение. За задоволяване на нуждите на клиентите, както и за привличане на нови такива, се изготвя специално издание – Виденов брошура, в която се включват различни предлагани от мебели Виденов промоции.

Ако искаш да видиш Виденов брошура, може лесно да го направиш тук. Този каталог на Виденов е валиден от 01.04.2024, а вътре постоянно има страхотни предложения и най-актуални продукти от света на мебелите и обзавеждането, при това - на уникални цени.

Магазин Виденов ви предлага всичко!

Shop

 

Мебели Виденов е магазин, който попада в категорията Дом и градина. Този магазин вече има над 20 годишна история. Собственост е на „Виденов Груп“ ООД - компания за производство и търговия с мебели на територията на страната. Фирмата е създадена през 1989 г. от инженер Данчо Виденов и до ден днешен седалището и основната база все още се намират в Ямбол. Отделно от това, магазинът има множество представителства и шоуруми в различни градове в страната - Бургас и Асеновград.

За още повече и по-подробна информация, лесно може да посетиш сайта на компанията тук: videnov.bg. По този начин ще имаш и достъп до предложенията и офертите в изготвяния от Мебели Виденов онлайн каталог. 

А ако проявиш желание, след като си разгледали всичко, да се запознаеш и с офертите на други магазини от същата категория, разбира се няма нищо по-лесно от това – винаги може да ги провериш бързо и удобно: Еником М, Como, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Голямо разнообразие от мебели в Мебели Виденов

Assortment

 

Магазин Мебели Виденов специализира в производството на собствени модели и серии маси, секции, гардероби, кухни, спални, столове, мека мебел. Всички те са изработени по собствен дизайн, а продукцията е предназначена както за вътрешния, така за и външния пазар.

Освен производство и търговия с мебели, Мебели Виденов предлага и различни допълнителни услуги, като например изготвяне на индивидуални проекти и тяхната реализация, взимане на размери, доставка, разнос и монтаж на територията на цялата страна. Магазин Виденов предлага постоянни намаления от стандартните цени, както чрез различните оферти (Виденов брошура), така и чрез различни онлайн промоции. Намаленията често достигат зашеметяващите 40%.

Не пропускайте офертите на Виденов, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Виденов, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Маса
Стол
Огледало
Бюро
Завивка
Офис

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Виденов

Регистрирай се и използвай всички изгоди