false
Kimbino
Kimbino
Лого Виденов
3/5

Виденов брошура Черен Петък 2023 || Магазин онлайн БГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Виденов брошура

Мебели Виденов – брошура с отстъпки

3/5
Actual brochure

 

В днешно време е нормално потребителите да очакват определени отстъпки в големите магазини. В това отношение магазин Виденов не прави изключение. За задоволяване на нуждите на клиентите, както и за привличане на нови такива, се изготвя специално издание – Виденов брошура, в която се включват различни предлагани от мебели Виденов промоции.

Ако искаш да видиш Виденов брошура, може лесно да го направиш тук. Този каталог на Виденов е валиден от 01.11.2023, а вътре постоянно има страхотни предложения и най-актуални продукти от света на мебелите и обзавеждането, при това - на уникални цени.

Магазин Виденов ви предлага всичко!

Shop

 

Мебели Виденов е магазин, който попада в категорията Дом и градина. Този магазин вече има над 20 годишна история. Собственост е на „Виденов Груп“ ООД - компания за производство и търговия с мебели на територията на страната. Фирмата е създадена през 1989 г. от инженер Данчо Виденов и до ден днешен седалището и основната база все още се намират в Ямбол. Отделно от това, магазинът има множество представителства и шоуруми в различни градове в страната - Бургас, Асеновград и Видин.

За още повече и по-подробна информация, лесно може да посетиш сайта на компанията тук: videnov.bg. По този начин ще имаш и достъп до предложенията и офертите в изготвяния от Мебели Виденов онлайн каталог. 

А ако проявиш желание, след като си разгледали всичко, да се запознаеш и с офертите на други магазини от същата категория, разбира се няма нищо по-лесно от това – винаги може да ги провериш бързо и удобно: Еником М, Como, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Голямо разнообразие от мебели в Мебели Виденов

Assortment

 

Магазин Мебели Виденов специализира в производството на собствени модели и серии маси, секции, гардероби, кухни, спални, столове, мека мебел. Всички те са изработени по собствен дизайн, а продукцията е предназначена както за вътрешния, така за и външния пазар.

Освен производство и търговия с мебели, Мебели Виденов предлага и различни допълнителни услуги, като например изготвяне на индивидуални проекти и тяхната реализация, взимане на размери, доставка, разнос и монтаж на територията на цялата страна. Магазин Виденов предлага постоянни намаления от стандартните цени, както чрез различните оферти (Виденов брошура), така и чрез различни онлайн промоции. Намаленията често достигат зашеметяващите 40%.

Не пропускайте офертите на Виденов, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Виденов, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.

Виденов Черен Петък 2023

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в Виденов. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на Виденов! Последната брошура, наречена Виденов брошура, е валидна от 01.11.2023 - 30.11.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в Виденов. В категорията Дом и градина ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Възглавница
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Диван
Фотьойл
Канапе
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Бебешко легло
Огледало
Табуретка
Завивка
Етажерка

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Виденов

Регистрирай се и използвай всички изгоди