KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Виденов
3/5

Виденов брошура (01.08.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Виденов брошура

Мебели Виденов – брошура с отстъпки

3/5
Actual brochure

В днешно време е нормално потребителите да очакват определени отстъпки в големите магазини. В това отношение магазин Виденов не прави изключение. За задоволяване на нуждите на клиентите, както и за привличане на нови такива, се изготвя специално издание – Виденов брошура, в която се включват различни предлагани от мебели Виденов промоции.

Ако искате да видите най-актуалната брошура на Виденов, можете лесно да го направите тук. Лесно бихте намерили Виденов - Брошура Август 2022 и с помощта на някоя от популярните търсачки за интернет съдържание, дори ако просто използвате транслитерацията “Videnov broshura”. Този каталог на Виденов е валиден от 01.08.2022, а вътре постоянно има страхотни предложения и най-актуални продукти от света на мебелите и обзавеждането, при това - на уникални цени. 

Магазин Виденов ви предлага всичко!

Shop

Мебели Виденов е магазин, който попада в категорията Дом и градина. Този магазин вече има над 20 годишна история. Собственост е на „Виденов Груп“ ООД - компания за производство и търговия с мебели на територията на страната. Фирмата е създадена през 1989 г. от инженер Данчо Виденов и до ден днешен седалището и основната база все още се намират в Ямбол. Отделно от това, магазинът има множество представителства и шоуруми в различни градове в страната - Бургас, Асеновград и Видин.

За още повече и по-подробна информация, лесно можете да посетите сайта на компанията тук: videnov.bg. По този начин ще имате и достъп до предложенията и офертите в изготвяния от Мебели Виденов онлайн каталог. 

А ако проявите желание, след като сте разгледали всичко, да се запознаете и с офертите на други магазини от същата категория, разбира се няма нищо по-лесно от това – винаги можете да ги проверите бързо и удобно: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати и Баня Стил.

Голямо разнообразие от мебели в Мебели Виденов

Assortment

Магазин Мебели Виденов специализира в производството на собствени модели и серии маси, секции, гардероби, кухни, спални, столове, мека мебел. Всички те са изработени по собствен дизайн, а продукцията е предназначена както за вътрешния, така за и външния пазар.

Освен производство и търговия с мебели, Мебели Виденов предлага и различни допълнителни услуги, като например изготвяне на индивидуални проекти и тяхната реализация, взимане на размери, доставка, разнос и монтаж на територията на цялата страна. Магазин Виденов предлага постоянни намаления от стандартните цени, както чрез различните оферти (вижте Виденов - Брошура Август 2022), така и чрез различни онлайн промоции. Намаленията често достигат зашеметяващите 40%. 

Като клиент на магазин Виденов, имате право да получите и специалната Карта ВИДЕНОВ, която ви дава право да получавате специална отстъпка за различни продукти извън периода им на промоция. Освен това, магазин Мебели Виденов предлага и безплатна доставка за поръчки на стойност над 200 лв. Не пропускайте да се възползвате от разнообразните услуги и продукти на Мебели Виденов!

Не пропускайте офертите на Виденов, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Виденов, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Часовник
Тв
Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Канапе
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Работно бюро
Огледало
Килим
Лампа
Бельо

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Виденов
    Лого Виденов