Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Decathlon
3/5

Декатлон (Decathlon) актуална оферта онлайн (магазин София, и други)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Decathlon

3/5
Actual brochure

Вероятно един от най-популярните и със сигурност най-големият магазин за спортни стоки в България е магазин Decathlon. Ако някога си пазарувал от Декатлон онлайн или във физическия магазин, вероятно знаеш, че постоянно има различни промоции.

Подобно на повечето големи магазини, и тук може да разчиташ на периодично издавана от %leafletName%, в която има страхотни оферти и намаления. Този предлаган от магазин Декатлон каталог е пълен с всякакви спортни стоки на страхотни цени. Вероятно вече си заинтригуван от предлаганите от Декатлон промоции, така че, ако искаш да хвърлиш един поглед на Decathlon - Yoga, може веднага да го направиш тук

Няма нищо по-лесно от това да разглеждаш съставената от Decathlon брошура онлайн!

 

Mагазин Decathlon – кратка история

Shop

 

Декатлон е френска верига магазини за продажба на спортни стоки на дребно и съответно попада в категорията Дрехи, обувки и спорт. Магазин Декатлон има повече от 1500 магазина в 49 страни, което го прави най-големия търговец на спортни стоки в света. 

Декатлон е основан през 1976 г. в Лил, Франция, като 10 години по-късно започва експанзията му и в други страни – Германия, Испания, Португалия, Англия, Китай и т.н. Фирмата има над 87 000 служители от 80 различни държави.

Френската верига отваря първия си магазин в България през февруари 2013 г. – в София, като планирано излиза и в по-големите градове – София, Плевен и Варна. Декатлон има добре направен сайт, където всеки може да провери и да потърси стоките, от които се интересува – www.decathlon.bg. Магазинът предлага и т.нар. ”карта Декатлон”, която ти дава редица допълнителни предимства, като например лесна замяна и връщане на стоки, безплатно ползване на една от предлаганите услуги (еднократно в рамките на годината): преглед на велосипед, ски сервиз, щамповане на надпис и др.

За всеки случай може да провериш предложенията и на други магазини от същата категория - Deichmann, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

Страхотен асортимент в Декатлон

Assortment

Когато става дума за магазин със спортни стоки, повечето хора знаят, че най-големият такъв е Декатлон! Decathlon предлага разнообразни спортни стоки – от тенис ракети, до професионално леководолазно оборудване и екипировки. Декатлон държи правата на над 20 световни марки и същевременно регистрира до около 40 патента годишно. На практика, в този магазин има всичко, свързано със спорта: велосипеди, гири, щанги, уреди, кимона, туристически принадлежности, дрехи и облекла за всякакви видове спортове, обувки, риболовни принадлежности, с една дума – всичко!

Стоките в Декатлон са много качествени и са на много достъпни цени. Освен това периодично се пускат намаления при покупка онлайн или просто на специално подбрани стоки. Винаги може да се възползваш от предлаганите от Декатлон намаления, като прегледаш какво е включено в изданието Decathlon - Yoga!  

Не пропускайте офертите на Decathlon, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Магазин за вино
Пречиствател за въздух
Машина за бръснене
Кутия за обувки
Гланц за устни
Продукт за премахване на грим
Лосион за тен без слънце
Крем за ръце
Паста за зъби
Препарат за премахване на петна
Почистващ препарат за съдомиялна машина
Грижи за брадата
Ароматизатор за тоалетна
Четка за миене
Протектор за матрак
Черен шоколад
Торби за смет
Сладолед на клечка
Дъска за плуване
Постелка за йога

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Разгледайте всички вериги

Още подобни магазини в град

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Decathlon

Регистрирай се и използвай всички изгоди