KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Decathlon
3/5

Декатлон (Decathlon) актуална оферта онлайн (магазин София, и други)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Decathlon

3/5
Actual brochure
Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Decathlon. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти в Decathlon и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Магазин Decathlon редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 01.09.2022 може да откриете тук. В други магазини може да намерите същия продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: CCC, Deichmann, Fashion Days, Fiolla, H&M, Kik, Mohito, Pepco, Sinsay, SPORT DEPOT.

Decathlon магазини може да се открият в повече градове в България като например София, Плевен, Варна. Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина www.decathlon.bg.

Забравете за хартиените брошури, вече нямате нужда от тях. Сега вече можете лесно да проверите най – новите оферти от Decathlon онлайн в Kimbino. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на Decathlon, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари, когато пазарувате, е лесно и просто? Елате и вижте.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Decathlon и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Decathlon. Ваш Kimbino

Mагазин Decathlon – кратка история

Shop

Декатлон е френска верига магазини за продажба на спортни стоки на дребно и съответно попада в категорията Дрехи, обувки и спорт. Магазин Декатлон има повече от 1500 магазина в 49 страни, което го прави най-големия търговец на спортни стоки в света. 

Декатлон е основан през 1976 г. в Лил, Франция, като 10 години по-късно започва експанзията му и в други страни – Германия, Испания, Португалия, Англия, Китай и т.н. Фирмата има над 87 000 служители от 80 различни държави.

Френската верига отваря първия си магазин в България през февруари 2013 г. – в София, като планирано излиза и в по-големите градове – София, Плевен и Варна. Декатлон има добре направен сайт, където всеки може да провери и да потърси стоките, от които се интересува – www.decathlon.bg. Магазинът предлага и т.нар. ”карта Декатлон”, която ви дава редица допълнителни предимства, като например лесна замяна и връщане на стоки, безплатно ползване на една от предлаганите услуги (еднократно в рамките на годината): преглед на велосипед, ски сервиз, щамповане на надпис и др.

За всеки случай можете да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - CCC, Deichmann, Fashion Days, Fiolla, H&M, Kik, Mohito, Pepco, Sinsay и SPORT DEPOT.

Страхотен асортимент в Декатлон

Assortment

Когато става дума за магазин със спортни стоки, повечето хора знаят, че най-големият такъв е Декатлон! Decathlon предлага разнообразни спортни стоки – от тенис ракети, до професионално леководолазно оборудване и екипировки. Декатлон държи правата на над 20 световни марки и същевременно регистрира до около 40 патента годишно. На практика, в този магазин има всичко, свързано със спорта: велосипеди, гири, щанги, уреди, кимона, туристически принадлежности, дрехи и облекла за всякакви видове спортове, обувки, риболовни принадлежности, с една дума – всичко!

Не пропускайте офертите на Decathlon, благодарение на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Потник
Блуза
Шорти
Анцуг
Клин

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Дрехи, обувки и спорт

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Decathlon
Лого Decathlon