Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Decathlon. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти на Decathlon и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Магазин Decathlon редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 01.12.2018 може да откриете тук. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: Bibloo, Deichmann, Спорт Dепо.

Decathlon магазини може да намерят в повече градове в България като например София, Варна, Пловдив, Стара Загора. Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Вие сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина www.decathlon.bg.

Забравете за хартиените брошури, вече нямате нужда от тях. Сега вече можете лесно да проверите най – новите оферти от Decathlon онлайн в Kimbino. Знаете ли, как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура отпечатаната листовка на Decathlon, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари когато пазарувате е лесно и просто? Елате и вижте.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Decathlon и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на Decathlon. Ваш Kimbino