Рейтинг на 3/5

БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България. Пазарувайки от там, потребителите знаят, че могат да разчитат както на отлично качество, така и на огромно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, при това – на
атрактивни цени. Започвайки своята история като малък парфюмериен магазин в средата на миналия век в Австрия, днес BILLA се е превърнала в задаващ тенденциите фактор при пазаруването в цяла Европа.

Всяка седмица има определена група хранителни продукти, включени от БИЛЛА в новата й седмична брошура. Цените на тези продукти са с голямо намаление спрямо обичайното. Всички клиенти, които притежават т.нар. „Карта Била“ (Billa Card) могат да се възползват от такава оферта, както и от много други предложения, периодично включвани в новите брошури на Била. Веригата предлага и много други атрактивни предложения, като например възможност за закупуване на различни продукти чрез събиране на Била – точки: когато потребителите правят покупки, получават срещу това определен брой точки, които впоследствие биха могли да използват, за да закупят желания промоционален продукт. Редовно има и изненади за най-малките клиенти. Всички тези предложения се промотират в изготвяния от Billa каталог, който може да намерите както на място в търговските обекти, така и онлайн (просто потърсете за „брошурата на била или „Billa broshura“ J ).