KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Билла
3/5

BILLA (билла) от 11.08.2022 - нова брошура седмична

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

била нова брошура седмична от 11.08.2022

Нова седмична брошура на Билла (от 11.08.2022)

3/5
Actual brochure

Както вече стана дума, всяка седмица има определена група хранителни продукти, включени от БИЛЛА в новата й седмична брошура. Цените на тези продукти са с голямо намаление спрямо обичайното. Всички клиенти, които притежават т.нар. „Карта Била“ (Billa Card) могат да се възползват от такава оферта, както и от много други предложения, периодично включвани в новите брошури на Била. Веригата предлага и много други атрактивни предложения, като например възможност за закупуване на различни продукти чрез събиране на Била – точки: когато потребителите правят покупки, получават срещу това определен брой точки, които впоследствие биха могли да използват, за да закупят желания промоционален продукт. Редовно има и изненади за най-малките клиенти. Всички тези предложения се промотират в изготвяния от Billa каталог, който може да намерите както на място в търговските обекти, така и онлайн (просто потърсете за „брошурата на била“ или „Billa broshura“) или за още по-голямо удобство можете да проверите тук.

магазини Билла

Shop

БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България. Той попада в категорията „Хипермаркети“, където може да намерите и други магазини, например CBA, HIT Max, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Дар, Кауфланд, Лекси и Лидл. Пазарувайки от БИЛА, потребителите знаят, че могат да разчитат както на отлично качество, така и на огромно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, при това – на атрактивни цени. Започвайки своята история като малък парфюмериен магазин в средата на миналия век в Австрия, днес BILLA се е превърнала в задаващ тенденциите фактор при пазаруването в цяла Европа. Магазинът Билла има множество клонове в България – със сигурност бихте могли да намерите такъв във вашия или в съседния град, като това включва: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. А ако искате да проверите удобно от вкъщи асортимента на магазина, винаги бихте могли да го направите от тук www.billa.bg, като същевременно може да се запознаете с редица оферти и предложения, предоставяни за вас в специалната секция за новата седмична брошура на Billa (своеобразен билла каталог, изготвен изключително за вас).

Страхотен асортимент в Билла

Assortment

Билла винаги подбира своите стоки с грижа за клиента. Ето защо в магазина винаги се предлагат чудесни пресни меса и млечни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, изключително свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, зърнени храни, конфитюри, препарати, козметични продукти, прибори, десерти, бисквити, мезета - всичко нужно за подготвяне на една страхотна трапеза!

Истински символ на традиционно качество и новаторство, магазин Билла винаги се грижи за вас и вашето неповторимо изживяване в кухнята. Зарадвайте вашите гости с продукти от Билла! Проверявайки редовно брошурата на Билла (Билла - Седмична брошура), никога няма да пропуснете страхотните оферти, които са включени вътре! 

Не пропускайте офертите на Билла, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Билла, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Домати
Съдомиялна
Ябълки
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пиле
Бърбън
Бонбони
Ядки
Водка
Уиски

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Билла
    Лого Билла