KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Билла
3/5

Билла брошура от 08.12.2022 || BILLA broshura седмична

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

била нова брошура седмична от 08.12.2022

Нова седмична брошура на Билла (от 08.12.2022)

3/5
Actual brochure

 

Както вече стана дума, всяка седмица има определена група хранителни продукти, включени от БИЛЛА в новата й седмична брошура. Цените на тези продукти са с голямо намаление спрямо обичайното. Всички клиенти, които притежават т.нар. „Карта Билла“ (Billa Card) могат да се възползват от такава оферта, както и от много други предложения, периодично включвани в новите брошури на Билла. Веригата предлага и много други атрактивни предложения, като например възможност за закупуване на различни продукти чрез събиране на Билла – точки: когато потребителите правят покупки, получават срещу това определен брой точки, които впоследствие биха могли да използват, за да закупят желания промоционален продукт. Редовно има и изненади за най-малките клиенти. Всички тези предложения се промотират в изготвяния от Billa каталог, който може да намериш както на място в търговските обекти, така и онлайн (просто потърси за „брошурата на Билла“ или „Billa broshura“) или за още по-голямо удобство можете да провериш тук.

магазини Билла

Shop

 

БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България. Той попада в категорията „Хипермаркети“, където може да намериш и други магазини, например CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл и Магазинъ 345., потребителите знаят, че могат да разчитат както на отлично качество, така и на огромно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, при това – на атрактивни цени. Започвайки своята история като малък парфюмериен магазин в средата на миналия век в Австрия, днес BILLA се е превърнала в задаващ тенденциите фактор при пазаруването в цяла Европа. Магазинът BILLA има множество клонове в България – със сигурност би могъл да намериш такъв в твоя или в съседния град, като това включва: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. А ако искаш да провериш удобно от вкъщи асортимента на магазина, винаги би могъл да го направиш от тук www.billa.bg, като същевременно може да се запознаеш с редица оферти и предложения, предоставяни за Вас в специалната секция за новата седмична брошура на Billa (своеобразен Билла каталог, изготвен изключително за Вас).

Страхотен асортимент в Билла

Assortment

Билла винаги подбира своите стоки с грижа за клиента. Ето защо в магазина винаги се предлагат чудесни пресни меса и млечни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, изключително свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, зърнени храни, конфитюри, препарати, козметични продукти, прибори, десерти, бисквити, мезета - всичко нужно за подготвяне на една страхотна трапеза!

Истински символ на традиционно качество и новаторство, магазин Билла винаги се грижи за Вас и Вашето неповторимо изживяване в кухнята. Зарадвай своите гости с продукти от Билла! Проверявайки редовно брошурата на Билла (Билла - Седмична брошура), никога няма да пропуснеш страхотните оферти, които са включени вътре!

Не пропускайте офертите на Билла, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Билла, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Билла
Лого Билла