Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

BILLA (Билла) от 25.07.2024 || Била нова брошура седмична

РЕКЛАМА
Билла

била нова брошура седмична от 25.07.2024

Нова седмична брошура на Билла (от 25.07.2024)

3/5
Actual brochure

 

Както вече стана дума, всяка седмица има определена група хранителни продукти, включени от БИЛЛА в новата й седмична брошура. Цените на тези продукти са с голямо намаление спрямо обичайното. Всички клиенти, които притежават т.нар. „Карта Билла“ (Billa Card) могат да се възползват от такава оферта, както и от много други предложения, периодично включвани в новите брошури на Билла. Веригата предлага и много други атрактивни предложения, като например възможност за закупуване на различни продукти чрез събиране на Билла – точки: когато потребителите правят покупки, получават срещу това определен брой точки, които впоследствие биха могли да използват, за да закупят желания промоционален продукт. Редовно има и изненади за най-малките клиенти. Всички тези предложения се промотират в изготвяния от Billa каталог, който може да намериш както на място в търговските обекти, така и онлайн (просто потърси за „брошурата на Билла“ или „Billa broshura“) или за още по-голямо удобство можете да провериш тук.

магазини Билла

Shop

 

БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България. Той попада в категорията „Хипермаркети“, където може да намериш и други магазини, например METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, CBA, Mагазини Немски Център и Дар., потребителите знаят, че могат да разчитат както на отлично качество, така и на огромно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, при това – на атрактивни цени. Започвайки своята история като малък парфюмериен магазин в средата на миналия век в Австрия, днес BILLA се е превърнала в задаващ тенденциите фактор при пазаруването в цяла Европа. Магазинът BILLA има множество клонове в България – със сигурност би могъл да намериш такъв в твоя или в съседния град, като това включва: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. А ако искаш да провериш удобно от вкъщи асортимента на магазина, винаги би могъл да го направиш от тук billa.bg, като същевременно може да се запознаеш с редица оферти и предложения, предоставяни за Вас в специалната секция за новата седмична брошура на Billa (своеобразен Билла каталог, изготвен изключително за Вас).

Страхотен асортимент в Билла

Assortment

Билла винаги подбира своите стоки с грижа за клиента. Ето защо в магазина винаги се предлагат чудесни пресни меса и млечни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, изключително свежи плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия, зърнени храни, конфитюри, препарати, козметични продукти, прибори, десерти, бисквити, мезета - всичко нужно за подготвяне на една страхотна трапеза!

Истински символ на традиционно качество и новаторство, магазин Билла винаги се грижи за Вас и Вашето неповторимо изживяване в кухнята. Зарадвай своите гости с продукти от Билла! Проверявайки редовно брошурата на Билла (Билла брошура), никога няма да пропуснеш страхотните оферти, които са включени вътре!

Не пропускайте офертите на Билла, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Билла, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА