Рейтинг на 3/5

БИЛЛА е една от най-популярните големи вериги магазини в България. Той попада в категорията „Хипермаркети“, където може да намерите и други магазини, например CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Triumf.  Пазарувайки от БИЛА, потребителите знаят, че могат да разчитат както на отлично качество, така и на огромно разнообразие от хранителни и нехранителни продукти, при това – на атрактивни цени. Започвайки своята история като малък парфюмериен магазин в средата на миналия век в Австрия, днес BILLA се е превърнала в задаващ тенденциите фактор при пазаруването в цяла Европа. Магазинът BILLA има множество клонове в България – със сигурност бихте могли да намерите такъв във вашия или в съседния град, като това включва: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе. А ако искате да проверите удобно от вкъщи асортимента на магазина, винаги бихте могли да го направите от тук www.billa.bg, като същевременно може да се запознаете с редица оферти и предложения, предоставяни за вас в специалната секция за новата седмична брошура на Billa (своеобразен билла каталог, изготвен изключително за вас).

Нова седмична брошура на Билла

Както вече стана дума, всяка седмица има определена група хранителни продукти, включени от БИЛЛА в новата й седмична брошура. Цените на тези продукти са с голямо намаление спрямо обичайното. Всички клиенти, които притежават т.нар. „Карта Била“ (Billa Card) могат да се възползват от такава оферта, както и от много други предложения, периодично включвани в новите брошури на Била. Веригата предлага и много други атрактивни предложения, като например възможност за закупуване на различни продукти чрез събиране на Била – точки: когато потребителите правят покупки, получават срещу това определен брой точки, които впоследствие биха могли да използват, за да закупят желания промоционален продукт. Редовно има и изненади за най-малките клиенти. Всички тези предложения се промотират в изготвяния от Billa каталог, който може да намерите както на място в търговските обекти, така и онлайн (просто потърсете за „брошурата на била“ или „Billa broshura“ J ).

Винаги актуални брошури благодарение на Kimbino

Освен всичко останало, имайте предвид, че в магазините Била може да намерите и продукти, маркирани със знака „Най-добра цена в BILLA”. А ето какво означава това – по този начин се отбелязва най-ниската цена на маркирания продукт в магазините на BILLA за последните две седмици. А тези две седмици се броят от началната дата на валидностна актуалната седмична брошура, в която съответният продукт е публикуван със знак „Най-добра цена в BILLA“. Повече информация за продуктите и техните промоционални цени може да намерите в актуалната седмична брошура на BILLA. А информация за най-новите брошури може да откриете най-лесно на сайта на Kimbino! Моля, вижте най-актуалната брошура на Billa, валидна от 18.07.2019 тук! Защо е най-лесно да търсите Kimbino - Начална страница? Защото така спестявате време, намирайки всичко необходимо на една място. Лесно, бързо, удобно!