Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Технополис
3/5

Технополис брошура 24.05.2024 || Hова Technopolis broshura

РЕКЛАМА
Технополис

Технополис брошура от 09.05.2024

Специално подбрани оферти в брошурата на Технополис

3/5
Actual brochure

Вече едва ли има голям смесен магазин, който да не предлага периодично издание с промоции. В издаваната от Технополис брошура винаги има актуални предложения и много добри промоции – винаги има например уреди от най-популярните продуктови групи като телевизори, мобилни телефони, климатици и много други, а отстъпките варират между 5 и 30 процента.

Предлаганите намаления в магазин Технополис не са фиктивни – абсолютно винаги има продукти от най-известните марки на завидно ниски цени. В своята брошура Технополис предлага уникални оферти, като можете да потърсите изданието през интернет: technopolis broshura. Най-актуалната листовка с валидност на предложенията от 09.05.2024, може да откриете и тук.

Обмисляте ли закупуване на нов телевизор, аудио система или качествен саундбар? Technopolis Ви очаква с последните си страхотни оферти! Промоциите на Tehnopolis са с валидност 20 дни, така че следва да имате предвид това, ако възнамерявате да купувате нещо.

Магазин Технополис мисли за Вас

Shop

Технополис е специализиран магазин от категорията Бяла и черна техника, в който се предлага основно бяла, черна и офис техника и IT продукти. Първият магазин от веригата е отворен през 2001 г. (т.е. съществува вече около 20 години), а днес вече има 33 хипермаркета Технополис в 25 големи града на България: София, Русе, Перник, Монтана, Благоевград и Кюстендил.

Специално обучените продавач-консултанти в Технополис могат винаги да ви предложат най-подходящия уред според вашите индивидуални нужди. Целта е клиентът да остане доволен както от самата покупка, така и от пазаруването и обслужването като цяло. В допълнение, освен изгодните предложения, сега като клиенти на магазина можете да се възползвате и от специалните еко оферти - ако желаете да смените стария си уред с нов енергоспестяващ такъв, ще получите специална отстъпка за новия уред. Освен това от Технополис не само ще ви го доставят безплатно, но и ще вземат вашия стар уред и ще го предадат за рециклиране.

Ако искате да научите повече за магазините Технополис или да разгледате онлайн офертите, може да го направите съвсем лесно оттук - technopolis.bg. А можете да сравните офертите и на други подобни магазини: Техномаркет, Денси, Зора, Интермаркет, VIVACOM, A1, Yettel, eMAG и Интерсервиз Узунови.

Асортиментът на Технополис е ненадминат!

Assortment

В последните близо 20 години, като един истински утвърден и сериозен магазин, Технополис е доказвал многократно, че държи на своите клиенти, успявайки да задоволи домакинствата с всичко, от което имат нужда. А и няма как да е другояче - с асортимент от над 25 000 уреди и аксесоари за дома, Technopolis успява да задоволи всяка потребност. Продуктите са подходящо наредени по щандовете, изложени по начин, позволяващ на посетителите да разгледат добре различните уреди. По този начин те могат да се запознаят с продукта още преди да го купят и така гарантирано да изберат именно онова, което отговаря на нуждите им.

В Технополис се предлагат хладилници, печки, съдомиялни машини, кухненски уреди за вграждане, перални, сушилни, климатици, бойлери, малки електроуреди (кафе машини, грилове, тостери, ютии, фритюрници, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и др.), уреди за грижа за тялото,

продукти от черната техника, компютърните и технологии и други. Освен това се предлага голямо разнообразие автомобилни аудио и видео системи, говорители, усилватели, колони, CD плейъри и др.

Както става ясно, широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за Технополис. В Технополис вие винаги намирате това, за което сте дошли. Технополис редовно предлага нови специални оферти - убедете си сами, като разгледате Технополис брошура.

Не пропускайте офертите на Технополис, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Технополис, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Хладилник
Пералня
Съдомиялна
Телефон
Смартфон
Часовник
Таблет
Монитор
Настолен компютър
Компютър
Мишка
Клавиатура
Телевизор
Видео
Аудио
Радио
MP3
Слушалки
Камера
Кабел

Брошури онлайн от категорията Бяла и черна техника

РЕКЛАМА