Рейтинг на 3/5

Технополис е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Широката гама от продукти и високото качество предлаганите стоки на страхотни цени това е типично за Технополис. В Технополис, вие винаги намирате това, за което сте дошли. Технополис редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидна от 19.07.2019 може да откриете тук. За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини A1, eMAG, Handy, Jar Computers, Plesio, Telenor, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора.

Технополис има много градове на територията на цялата страна. Може да пазарувате в тези магазини в различни градове като например София, Варна, Бургас, Благоевград, Велико Търново, Видин. Не сте намерили това, което търсите на нашия сайт? Опитайте на официалния сайта на магазина www.technopolis.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Технополис. Опазването на околната среда е наш приоритет. Ето защо горещо препоръчваме и се радваме, че вие предпочитате брошурата на Технополис в нейния електронен вариант пред този на хартия.

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Технополис и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на Технополис. Ваш Kimbino