KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Еником М
3/5

Еником М брошура (01.08.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Еником М брошура

Уникални предложения в брошурата на Еником М

3/5
Actual brochure

Магазин Еником М, подобно на голяма част от другите по-големи магазини, предлага за своите потребители различни отстъпки в комбинация със страхотно качество. По този начин магазинът задоволява нуждите и на най-капризните си клиенти.

В периодично издаваната от Еником брошура можете да откриете множество мебели и аксесоари на намалени цени, като освен това в нея се предоставя информация и за различни разпродажби. Чрез тази брошура Еником популяризира марката си и заслужава доверието на своите клиенти, залагайки на изпитаната практика да предоставя част от своя асортимент на занижени цени.

Можете да разгледате най-актуалната издадена от Еником М брошура тук. Предложенията вътре са актуални от 01.08.2022, така че ако побързате, ще можете да се сдобиете с някой от прекрасните продукти на промоционална цена.    

Вижте Еником М - Брошура сега и станете част от семейството на Еником М!

Магазинът за мебели – Еником М

Shop

Еником М е голям магазин, който попада в категорията Дом и градина. Компанията е създадена през 2000 г. И оттогава непрекъснато увеличава търговските си площи и разширява клоновата си мрежа. Магазините на Enikom M можете да откриете в Бургас, Благоевград, Сливен, Русе, Несебър и Плевен.

Продуктите, които се предлагат там определено са с доказано качество и са с произход както от водещи световни производители, така и от български производители. На ваше разположение в магазина е и екип от професионални консултанти, които във всеки един момент са готови да ви съдействат и да отговорят на въпросите ви. Мисията на Enikom M е да предоставя добри решения за организиране на красиви и приятни за живеене домове.

Ако се интересувате от по-подробна информация за магазин Еником М, включително и от предложенията в изготвената от Еником брошура, можете да посетите официалния сайт тук - www.enikom-m.com, а освен това винаги можете да проверите какво се предлага и в други магазини, извършващи дейност в същата категория - Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати и Баня Стил.

Какво се предлага в Еником

Assortment

Тук е царството на мебелите! Предлаганите в Еником мебели са на разумни цени, с високо качество. Можете да подберете обзавеждане за всички помещения във вашия дом, да вземете осветление и аксесоари. Еником има широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява в съответствие с последните тенденции. Веригата осигурява за вас и специален дизайн център, където можете да получите професионални съвети или да ви бъде изготвен цялостен интериорен проект. 

Освен мебели, клиентите на магазина могат да избират различни аксесоари за кухнята, декорации за дома, текстил, осветление, и изобщо – богат избор от функционални предмети за бита, включително и идеи за подаръци. В допълнение, освен професионализъм и качество, като клиент на магазин Еником можете да се възползвате и от други допълнителни услуги, като транспорт, разнос и монтаж. И разбира се – в Еником М - Брошура винаги ще откриете страхотни продукти на специални цени!

Новата брошура на Еником М е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Еником М бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Салата
Сол
Телефон
Тв
Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Фотьойл
Тв шкаф
Рафт
Маса
Стол
Шкаф
Маса за повиване
Кутия

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Еником М
    Лого Еником М