Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Еником М
3/5

Еником М брошура (01.05.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Еником М

Еником М брошура

Уникални предложения в брошурата на Еником М

3/5
Actual brochure

 

Магазин Еником М, подобно на голяма част от другите по-големи магазини, предлага за своите потребители различни отстъпки в комбинация със страхотно качество. По този начин магазинът задоволява нуждите и на най-капризните си клиенти.

В периодично издаваната от Еником брошура може да откриеш множество мебели и аксесоари на намалени цени, като освен това в нея се предоставя информация и за различни разпродажби. Чрез тази брошура Еником популяризира марката си и заслужава доверието на своите клиенти, залагайки на изпитаната практика да предоставя част от своя асортимент на занижени цени.

Може да разгледащ най-актуалната издадена от Еником М брошура тук. Предложенията вътре са актуални от 01.05.2024, така че ако побързаш, ще може да се сдобиеш с някои от прекрасните продукти на промоционална цена.  

Вижте Еником М брошура - Месец на дневната сега и станете част от семейството на Еником М.

Магазинът за мебели – Еником М

Shop

 

Еником М е голям магазин, който попада в категорията Дом и градина. Компанията е създадена през 2000 г. И оттогава непрекъснато увеличава търговските си площи и разширява клоновата си мрежа. Магазините на Enikom M може да откриеш в София.

Продуктите, които се предлагат там определено са с доказано качество и са с произход както от водещи световни производители, така и от български производители. На разположение в магазина е и екип от професионални консултанти, които във всеки един момент са готови да съдействат и да отговорят на въпросите ти. Мисията на Enikom M е да предоставя добри решения за организиране на красиви и приятни за живеене домове.

Ако се интересуваш от по-подробна информация за магазин Еником М, включително и от предложенията в изготвената от Еником брошура, може да посетиш официалния сайт тук - enikom-m.com (BG), а освен това винаги може да провериш какво се предлага и в други магазини, извършващи дейност в същата категория - Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Какво се предлага в Еником

Assortment

Тук е царството на мебелите! Предлаганите в Еником мебели са на разумни цени, с високо качество. Може да подбереш обзавеждане за всички помещения във своя дом, да вземеш осветление и аксесоари. Еником има широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява в съответствие с последните тенденции. Веригата осигурява за и специален дизайн център, където може да получиш професионални съвети или да бъде изготвен цялостен интериорен проект. 

Освен мебели, клиентите на магазина могат да избират различни аксесоари за кухнята, декорации за дома, текстил, осветление, и изобщо – богат избор от функционални предмети за бита, включително и идеи за подаръци. В допълнение, освен професионализъм и качество, като клиент на магазин Еником можете да се възползваш и от други допълнителни услуги, като транспорт, разнос и монтаж. И разбира се – в Еником М брошура - Месец на дневната - Брошура винаги ще откриеш страхотни продукти на специални цени!

Не пропускайте офертите на Еником М, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Еником М, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Фотьойл
Тв шкаф
Рафт
Маса
Стол
Шкаф
Кутия
Огледало
Контейнер
Купа
Бюро
Прибори
Чиния

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА