false
Kimbino
Kimbino
Лого Еником М
3/5

Еником М брошура Черен Петък 2023 || Магазин онлайн БГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Еником М брошура

Уникални предложения в брошурата на Еником М

3/5
Actual brochure

 

Магазин Еником М, подобно на голяма част от другите по-големи магазини, предлага за своите потребители различни отстъпки в комбинация със страхотно качество. По този начин магазинът задоволява нуждите и на най-капризните си клиенти.

В периодично издаваната от Еником брошура може да откриеш множество мебели и аксесоари на намалени цени, като освен това в нея се предоставя информация и за различни разпродажби. Чрез тази брошура Еником популяризира марката си и заслужава доверието на своите клиенти, залагайки на изпитаната практика да предоставя част от своя асортимент на занижени цени.

Може да разгледащ най-актуалната издадена от Еником М брошура тук. Предложенията вътре са актуални от 01.11.2023, така че ако побързаш, ще може да се сдобиеш с някои от прекрасните продукти на промоционална цена.  

Вижте Еником М брошура - Месец на спалнята сега и станете част от семейството на Еником М.

Магазинът за мебели – Еником М

Shop

 

Еником М е голям магазин, който попада в категорията Дом и градина. Компанията е създадена през 2000 г. И оттогава непрекъснато увеличава търговските си площи и разширява клоновата си мрежа. Магазините на Enikom M може да откриеш в Благоевград, Сливен, Русе, Несебър, Плевен и Бургас.

Продуктите, които се предлагат там определено са с доказано качество и са с произход както от водещи световни производители, така и от български производители. На разположение в магазина е и екип от професионални консултанти, които във всеки един момент са готови да съдействат и да отговорят на въпросите ти. Мисията на Enikom M е да предоставя добри решения за организиране на красиви и приятни за живеене домове.

Ако се интересуваш от по-подробна информация за магазин Еником М, включително и от предложенията в изготвената от Еником брошура, може да посетиш официалния сайт тук - enikom-m.com (BG), а освен това винаги може да провериш какво се предлага и в други магазини, извършващи дейност в същата категория - Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Какво се предлага в Еником

Assortment

Тук е царството на мебелите! Предлаганите в Еником мебели са на разумни цени, с високо качество. Може да подбереш обзавеждане за всички помещения във своя дом, да вземеш осветление и аксесоари. Еником има широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява в съответствие с последните тенденции. Веригата осигурява за и специален дизайн център, където може да получиш професионални съвети или да бъде изготвен цялостен интериорен проект. 

Освен мебели, клиентите на магазина могат да избират различни аксесоари за кухнята, декорации за дома, текстил, осветление, и изобщо – богат избор от функционални предмети за бита, включително и идеи за подаръци. В допълнение, освен професионализъм и качество, като клиент на магазин Еником можете да се възползваш и от други допълнителни услуги, като транспорт, разнос и монтаж. И разбира се – в Еником М брошура - Месец на спалнята - Брошура винаги ще откриеш страхотни продукти на специални цени!

Не пропускайте офертите на Еником М, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Еником М, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.

Еником М Черен Петък 2023

Празникът за пазаруване Черен петък е тук и е дошъл също така в Еником М. Проверете нашата специална оферта за Черен петък 2023 в новата брошура на Еником М! Последната брошура, наречена Еником М брошура - Месец на спалнята, е валидна от 17.11.2023 - 30.11.2023. Не пропускайте нашите страхотни намаления за Черен петък в Еником М. В категорията Дом и градина ще откриете и много други листовки за Черен петък. Ако възнамерявате да купувате коледни подаръци предварително и ако търсите вдъхновение, проверете всички наши брошури за Черен петък и спестете пари. Kimbino ви дава възможност за преглед на най-добрите отстъпки за Черен петък.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Скрин
Нощно шкафче
Диван
Тв шкаф
Рафт
Маса
Стол
Шкаф
Кутия
Огледало
Контейнер
Кърпа
Декорация
Бюро
Прибори
Чиния

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Еником М

Регистрирай се и използвай всички изгоди