KimbinoKimbino
Лого Дар
3/5

Дар брошури (нова от 04.07.2022) - каталог (софия, пловдив, варна)

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Дар брошура

Брошурата на магазин Дар

3/5
Actual brochure

За своите клиенти, търговска верига Дар се грижи винаги да има интересни предложения. С помощта на периодично издавана Дар-брошура, магазинът предлага различни стоки и продукти на специални цени. Ако искате да видите най-актуалната брошура на Дар - София, можете да проверите тук. Тя е валидна от 04.07.2022, така че не е късно да се възползвате от предложенията в нея.

Както вече споменахме, в издаваната от Дар брошура, нова, за всеки нов едноседмичен период, винаги можете да откриете продукти от основните типове, като млечни продукти, пресни меса, напитки, санитарно-битови продукти, плодове и зеленчуци, както и леки закуски.

Защо да пазарувате в ДАР?

Shop

Магазин Дар е един от лидерите на българския пазар. Дар е магазин от категорията Хипермаркети, в който е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И когато пазарувате там, разбира се, вие ще спестите пари. 

Веригата включва осем магазина в София. За първи път Дар отваря врати през далечната 1991 г. в квартал "Надежда", в момента в София има общо 8 магазина от веригата ,които обслужват ежедневно по около 11 000. Магазините ДАР предлагат висококачествени стоки на български и чуждестранни производители, а в повечето от тях има и щандове с готова топла храна. Почти всички магазини от веригата Дар работят още от 7:30 сутрин, така че можете да напазарувате спокойно дори преди да тръгнете на работа!

Може да посетите официалната страница - magazinidar.com - за да научите повече за самия магазин и за продуктите, които се предлагат там. Ако имате нужда и от други стоки, спокойно можете да проверите предложенията и на други магазини от същата категория - CBA, HIT Max, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Кауфланд, Лекси и Лидл.

В асортимента на ДАР има по нещо за всеки

Assortment

Вече стана въпрос за това какво се предлага в магазините ДАР. Там на практика всеки може да открие абсолютно всичко необходимо за ежедневието. Това означава, че когато вкъщи си направите списък за пазаруване, съвсем спокойно можете да го изпълните, посещавайки Дар София. Персоналът на магазина е изключително любезен, ако имате проблем с ориентирането между щандовете ,спокойно бихте могли да попитате служителите в магазин Дар. А като имате предвид, че там винаги има пресни хранителни продукти - тестени, млечни, месни, плодове, зеленчуци, топла кухня - никога няма да останете разочаровани.

Освен това винаги можете да проверите най-актуалната листовка Дар - Брошура, за още по-незабравимо преживяване.

Не пропускайте офертите на Дар, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Дар, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Бира
Домати
Кисело мляко
Олио
Шоколад
Шунка
Риба
Чипс
Сладолед
Салата
Авокадо
Вода
Наденица
Тв
Баня

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Дар
    Лого Дар