Рейтинг на 3/5

Градове

Има много малко хора, които не са запознати с магазин Дар. Той е един от лидерите на българският пазар. В Дар, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. Редовни намаления и нови оферти от този магазин Дар. тук вие може да намерите най - актуалните предложения, валидни от 15.07.2019. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market например.

Дар има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например София. Нямате късмет с откриването на търсеното от вас? Може да посетите официалната страница на магазина magazinidar.com.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Дар, веднага с Kimbino. Разглеждането на най - новите оферти на Дар онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Никога не е било толкова лесно да се пестя пари благодарение на специалните оферти.

Трудно ли е да не пропуснете най-добрите промоционални предложения на Дар, когато трябва да отидете на работа или да се грижите за вашето семейство? Опитайте един различен начин: Регистрирайте се в нашия бюлетин или изтеглете приложението Kimbino Kimbino. По този начин ще сте сигурни, че ще следите всички специални оферти на Дар.