Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Магазин Дар брошура нова от 25.07.2024 || Супермаркет DAR

РЕКЛАМА
Дар

Дар брошура

Брошурата на магазин Дар

3/5
Actual brochure

 

За своите клиенти, търговска верига Дар се грижи винаги да има интересни предложения. С помощта на периодично издавана Дар-брошура, магазинът предлага различни стоки и продукти на специални цени. Ако искаш да видиш най-актуалната брошура на Дар - София, може да провериш тук. Тя е валидна от 08.08.2024, така че не е късно да се възползваш от предложенията в нея.

Както вече споменахме, в издаваната от Дар брошура, за всеки нов едноседмичен период, винаги може да откриеш продукти от основните типове, като млечни продукти, пресни меса, напитки, санитарно-битови продукти, плодове и зеленчуци, както и леки закуски.

Защо да пазарувате в ДАР?

Shop

 

Магазин Дар е един от лидерите на българския пазар. Дар е магазин от категорията Хипермаркети, в които е малко вероятно да не намериш онова, от което се нуждаеш. И когато пазаруваш там, разбира се, ще спестиш. 

Веригата включва осем магазина в София. За първи път Дар отваря врати през далечната 1991 г. в квартал "Надежда", в момента в София има общо 8 магазина от веригата ,които обслужват ежедневно по около 11 000 души. Магазините ДАР предлагат висококачествени стоки на български и чуждестранни производители, а в повечето от тях има и щандове с готова топла храна. Почти всички магазини от веригата Дар работят още от 7:30 сутрин, така че може да напазаруваш спокойно дори преди да тръгнеш за работа!

Може да посетиш официалната страница - magazinidar.com (BG) - за да научиш повече за самия магазин и за продуктите, които се предлагат там. Ако имаш нужда и от други стоки, спокойно може да провериш предложенията и на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

В асортимента на ДАР има по нещо за всеки

Assortment

 

Вече стана въпрос за това какво се предлага в магазините ДАР. Там на практика всеки може да открие абсолютно всичко необходимо за ежедневието. Това означава, че когато вкъщи си направиш списък за пазаруване, съвсем спокойно може да го изпълниш, посещавайки Дар София. Персоналът на магазина е изключително любезен, ако имаш проблем с ориентирането между щандовете ,спокойно би могъл да попиташ служителите в магазин Дар. А като се има предвид, че там винаги има пресни хранителни продукти - тестени, млечни, месни, плодове, зеленчуци, топла кухня - никога няма да останеш разочарован.

Освен това винаги може да провериш най-актуалната листовка Дар брошура, за още по-незабравимо преживяване.

Не пропускайте офертите на Дар, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Дар, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА