Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Como брошура (10.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Como

Como брошура

COMO каталог с предложения

3/5
Actual brochure

 

Комо, като всеки сериозен магазин в днешно време, редовно радва своите клиенти, като осигурява богато разнообразие от качествени продукти, при това на страхотни цени. Периодичното издание на COMO представлява регулярно издавана от COMO брошура с чудесни предложения. Може да намериш промоционалните брошури както на място в магазина, така и да ги прегледаш онлайн. 

Винаги може да прегледаш издавания от COMO каталог тук, като имай предвид, че той е валиден от 10.07.2024. Преглеждайки промо брошурите на магазин COMO, обърни внимание на срока на промоциите – предложенията са атрактивни, а бройките са ограничени. Побързай!

Магазин COMO – рай за дома

Shop

 

Комо е магазин от категорията Дом и градина, в който клиентите винаги могат да разчитат, че могат да намерят качествени продукти. СОМО е един от общо 4-те клона на австрийската фирма K.Ludwig GmbH, като в България може да се възползваш от продуктите му единствено в . Останалите 3 шоурума се намират във Виена. СОМО заема площ от над 10 000 кв. м., в които са разположени различни продукти от категорията предложения и обзавеждане за дома. Работещите в магазина консултанти са опитни и любезни. Дори в извънработно време може да се възползваш от предложенията на магазина, посещавайки онлайн платформата. За да се възползваш от предоставените възможности, а и за да научиш повече информация за магазина, може да посетиш официалния сайт como.bg!

Също така, ако все още имаш някакви колебания или ако искаш просто да сравниш офертите от други подобни магазини, може да ги провериш лесно и удобно сега: Еником М, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Какво предлага COMO?

Assortment

В магазин КОМО можете да изберете от огромно разнообразие стоки и продукти от категорията аксесоари и обзавеждане, в това число за всекидневна, спалня, за кухня, за офиса, за банята, антре/коридор, детска стая. Има богат избор на матраци, пердета, килими, постелки, спално бельо, прибори и сервизи за хранене и кафе, чаши, картини, осветителни тела, декорации и много други.

Предлаганите от COMO мебели са наистина страхотни, но освен обзавеждане и различни аксесоари, може да получите и допълнителни услуги като доставка, качване, монтаж, проектиране, конфигуратор на кухни, кредитиране, а можете да вземете и клиентска карта за още повече незабравими моменти.

Не забравяйте да прегледате и Como брошура, където винаги може да намерите нещо интересно, което да грабне вниманието ви на мига!

 

Не пропускайте офертите на Como, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Como, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА