KimbinoKimbino
Лого Como
3/5

Como брошура (09.05.2022) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Como брошура

COMO каталог с предложения

3/5
Actual brochure

Комо, като всеки сериозен магазин в днешно време, редовно радва своите клиенти, като осигурява богато разнообразие от качествени продукти, при това на страхотни цени. Периодичното издание на COMO представлява регулярно издавана от COMO брошура с чудесни предложения. Можете да намерите промоционалните брошури както на място в магазина, така и да ги прегледате онлайн. 

Винаги може да прегледате издавания от COMO каталог тук, като имайте предвид, че той е валиден от 09.05.2022. Преглеждайки промо брошурите на магазин COMO, обърнете внимание на срока на промоциите – предложенията са атрактивни, а бройките са ограничени. Побързайте!

Магазин COMO – рай за дома

Shop

Комо е магазин от категорията Дом и градина, в който клиентите винаги могат да разчитат, че могат да намерят качествени продукти. СОМО е един от общо 4-те клона на австрийската фирма K.Ludwig GmbH, като в България можете да се възползвате от продуктите му единствено в  Пловдив, Видин, Русе, Бургас, Кюстендил и Враца. Останалите 3 шоурума се намират във Виена. СОМО заема площ от над 10 000 кв. м., в които са разположени различни продукти от категорията предложения и обзавеждане за дома. Работещите в магазина консултанти са опитни и любезни. Дори в извънработно време можете да се възползвате от предложенията на магазина, посещавайки онлайн платформата. За да се възползвате от предоставените възможности, а и за да научите повече информация за магазина, можете да посетите официалния сайт www.como.bg!

Също така, ако все още имате някакви колебания или ако искате просто да сревните офертите от други подобни магазини, може да ги проверите лесно и удобно сега: Aiko XXXL, Bauhaus, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати, Баня Стил и Виденов.

Какво предлага COMO?

Assortment

В магазин КОМО можете да изберете от огромно разнообразие стоки и продукти от категорията аксесоари и обзавеждане, в това число за всекидневна, спалня, за кухня, за офиса, за банята, антре/коридор, детска стая. Има богат избор на матраци, пердета, килими, постелки, спално бельо, прибори и сервизи за хранене и кафе, чаши, картини, осветителни тела, декорации и много други.

Предлаганите от COMO мебели са наистина страхотни, но освен обзавеждане и различни аксесоари, може да получите и допълнителни услуги като доставка, качване, монтаж, проектиране, конфигуратор на кухни, кредитиране, а можете да вземете и клиентска карта за още повече незабравими моменти.

Не забравяйте да прегледате и Como - Брошура, където винаги може да намерите нещо интересно, което да грабне вниманието ви на мига!

Не пропускайте офертите на Como, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Como, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Кафе
Вода
Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Диван
Фотьойл
Тв шкаф
Рафт
Маса
Стол
Шкаф
Кутия
Кафе машина
Микровълнова
Плот
Обувки
Купа
Чиния

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Como
 • Улица Найчо Цанов 2А
 • Жк П. Р. Славейков 130
 • Улица Вардар 44
 • Булевард Сливница 201
 • Булевард Христо Ботев 114
 • Улица Дунавска
 • Улица Георги С. Раковски
 • Улица Цар Освободител 210
 • Булевард Руски 5
 • Улица Патриарх Евтимий
 • Улица Търговска
 • Булевард България
 • Улица Трайко Китанчев 10
 • Булевард 6-ти септември 154
 • Булевард 6-ти септември