Рейтинг на 3/5

Градове

Има много малко хора в България, които незнаят за Como. Въпреки това, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българският пазар. Como предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени! Como редовно предлага нови страхотни оферти. Коя е нова сега, валидна от 19.05.2019? Може да видите тук. Разгледайте офертата и на други магазини Aiko XXXL, Bauhaus, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов, Еником М! Те са основни конкуренти на Como.

Como има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например София. Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин www.como.bg директно от тази страница.

Хартиени брошури? Пълна пощенска кутия? Кутии преливащи от брошури? Не е нужно повече да продължава по този начин! Започнете да използвате електронни онлайн брошури от Kimbino и гледайте предложенията Como, без да изпускате нито едно от тях. Онлайн брошурите, в това число и най - новите промоционални брошури на Como налични онлайн са не само модно, но и е ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Благодарим ви, че се присъединихте към нас и спомагате за опазването на околната среда.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Трудно ли е да не пропуснете най-добрите промоционални предложения на Como, когато трябва да отидете на работа или да се грижите за вашето семейство? Опитайте един различен начин: Регистрирайте се в нашия бюлетин или изтеглете приложението Kimbino Kimbino. По този начин ще сте сигурни, че ще следите всички специални оферти на Como.