Kimbino
Kimbino

Нова Пепко брошура 13.06.2024 || Kаталог на магазин PEPCO

РЕКЛАМА
Pepco
РЕКЛАМА

Пепко брошура

Pepco – брошура с отстъпки за всеки

3/5
Actual brochure

 

Подобно на практиката на болшинството от големите магазини и вериги, магазин Пепко предлага през определен интервал от време за своите клиенти страхотни отстъпки и промоции за стоки от своя асортимент. Те се включват в периодично издаваната от Pepco брошура, като продуктите от този своеобразен Pepco каталог могат да бъдат намерени както на място в магазина, така и в секцията Pepco online shop на официалния сайт.

Във въпросната Пепко брошура винаги се включват страхотни предложения с изключително ниски цени от почти всички типове продукти, предлагани в магазина. Лесно може да разгледаш изданието Pepco брошура - Свят на забавленияонлайн. Много хора се доверяват на Пепко и не остават разочаровани от страхотните намаления! Виж тук последните предложения в Пепко каталога, валиден от 06.06.2024! Със сигурност няма да останеш разочарован.

Между другото, може да потърсиш предложенията на Pepco и online, като потърсиш транслитерацията “pepko broshura” или “pepco брошура online”, използвайки бинг, гугъл или друга популярна търсачка.

Магазин за народа, това е Пепко

Shop

 

Пепко е европейска верига дискаунт магазини от категорията Дрехи, обувки и спорт. 

Първият магазин от веригата отваря врати в Полша през 1999 г., а в България излиза на пазара през 2019 г.  

Ако трябва да говорим в цифри, което понякога е достатъчно, понастоящем веригата има повече от 16 000 служители, а обслужваните клиенти са над 12 милиона на месец! 

Трябва да отбележим, че освен всичко друго, PEPCO България е и социално отговорна компания, която подпомага два проекта на SOS Детски селища – програма „Подкрепа на семейството“ и програма „Семеен тип грижа“. По този начин веригата магазини показва и своята ангажираност за създаването на един по-добър свят за и около нас.

За повече информация посети сайта на веригата - пепко.бг. Там ще намериш новини за всички магазини и тяхното индивидуално работно време, както и много друга полезна информация. Но ако искаш да видиш какво се предлага и в други подобни магазини, да сравниш цените и да вземеш информирано решение, може да го направиш още сега - Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

Прекрасните продукти на Pepco

Assortment

 

Вече споменахме, че Пепко е магазин, верига магазини, тип дискаунтър. Магазин Пепко и от типа магазини, които предлагат облекла, предимно детски дрехи, както и домакински и декоративни продукти.

Тъй като е верига от типа „дискаунт магазини“, Пепко дава възможност на своите клиенти да закупят внимателно подбрани продукти с високо качество на изключително приемливи цени. И още повече - чрез вече споменатото издание Pepco брошура - Свят на забавления, магазинът страхотни отстъпки, а пазаруването в магазин Пепко е лесно, въпреки че асортиментът му е толкова богат. 

Предложенията на Пепко те очакват, така че не губи време и се възползвай от офертите, които магазинът е приготвил специално за вас!

Не пропускайте офертите на Pepco, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Pepco, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Дрехи
Панталони
Гащеризон
Пижама
Куфар
Памук
Клин
Колоездене

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град