Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого Pepco
3/5

Нова Пепко брошура 21.09.2023 || Kаталог на магазин PEPCO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Пепко брошура

Pepco – брошура с отстъпки за всеки

3/5
Actual brochure

 

Подобно на практиката на болшинството от големите магазини и вериги, магазин Пепко предлага през определен интервал от време за своите клиенти страхотни отстъпки и промоции за стоки от своя асортимент. Те се включват в периодично издаваната от Pepco брошура, като продуктите от този своеобразен Pepco каталог могат да бъдат намерени както на място в магазина, така и в секцията Pepco online shop на официалния сайт.

Във въпросната Пепко брошура винаги се включват страхотни предложения с изключително ниски цени от почти всички типове продукти, предлагани в магазина. Лесно може да разгледаш изданието Pepco брошура - Домашен оазисонлайн. Много хора се доверяват на Пепко и не остават разочаровани от страхотните намаления! Виж тук последните предложения в Пепко каталога, валиден от 21.09.2023! Със сигурност няма да останеш разочарован.

Между другото, може да потърсиш предложенията на Pepco и online, като потърсиш транслитерацията “pepko broshura” или “pepco брошура online”, използвайки бинг, гугъл или друга популярна търсачка.

Магазин за народа, това е Пепко

Shop

 

Пепко е европейска верига дискаунт магазини от категорията Дрехи, обувки и спорт. 

Първият магазин от веригата отваря врати в Полша през 1999 г., а в България излиза на пазара през 2019 г.  

Ако трябва да говорим в цифри, което понякога е достатъчно, понастоящем веригата има повече от 16 000 служители, а обслужваните клиенти са над 12 милиона на месец! 

Трябва да отбележим, че освен всичко друго, PEPCO България е и социално отговорна компания, която подпомага два проекта на SOS Детски селища – програма „Подкрепа на семейството“ и програма „Семеен тип грижа“. По този начин веригата магазини показва и своята ангажираност за създаването на един по-добър свят за и около нас.

За повече информация посети сайта на веригата - пепко.бг. Там ще намериш новини за всички магазини и тяхното индивидуално работно време, както и много друга полезна информация. Но ако искаш да видиш какво се предлага и в други подобни магазини, да сравниш цените и да вземеш информирано решение, може да го направиш още сега - Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik, CCC и Sinsay.

Прекрасните продукти на Pepco

Assortment

 

Вече споменахме, че Пепко е магазин, верига магазини, тип дискаунтър. Магазин Пепко и от типа магазини, които предлагат облекла, предимно детски дрехи, както и домакински и декоративни продукти.

Тъй като е верига от типа „дискаунт магазини“, Пепко дава възможност на своите клиенти да закупят внимателно подбрани продукти с високо качество на изключително приемливи цени. И още повече - чрез вече споменатото издание Pepco брошура - Домашен оазис, магазинът страхотни отстъпки, а пазаруването в магазин Пепко е лесно, въпреки че асортиментът му е толкова богат. 

Предложенията на Пепко те очакват, така че не губи време и се възползвай от офертите, които магазинът е приготвил специално за вас!

Не пропускайте офертите на Pepco, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Pepco, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Игра
Чанта
Килим
Гъба
Дрехи
Блуза
Яке
Гащеризон
Чорапи
Пижама
Раница
Шапка
Клин
Свещ
Халат
Тенджера
Боти
Фигурка
Играчка
Суитшърт

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Разгледайте всички вериги

Още подобни магазини в град

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Pepco

Регистрирай се и използвай всички изгоди