Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Елитис брошура (17.06.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Елитис

Елитис брошура

Вижте брошурата на Елитис

3/5
Actual brochure

 

Магазинът Елитис е един от лидерите на българския пазар и като такъв предлага за своите клиенти специална Елитис брошура! Това е специфичен периодично издаван от Елитис каталог, в който се включват множество продукти от асортимента на магазина с намалени цени!

Непременно трябва да разгледате Елитис брошура, защото вътре със сигурност ще откриете нещо, което ще грабне вниманието ви! Сега ви даваме възможност да разгледате най-новите предложения от въпросната Elitis брошура, валидна от 17.06.2024. Достатъчно е да кликнете тук! Не се съмняваме, че ще останете изключително доволни. Елитис е магазин, който държи на традициите и на своите клиенти. Това е най-сигурната формула-гаранция за качество!

 

Магазин Елитис – перфектното място

Shop

 

Първият магазин на ELITIS е открит през 1995 г. във Варна. Елитис е магазин, попадащ в категорията Козметика. Елитис предлага услуги в областта на търговията на едро и дребно с продукти в сферата на парфюмерията, козметиката, както и перилни и почистващи препарати. Доброто управление и правилното позициониране на пазара бързо превръщат Елитис в регионален лидер в Североизточна България, като през 2009 г. ELITIS отваря търговски център и централен офис с площ близо 4000 кв.м., където освен всичко друго, има и детски кът за най-малките посетители!

Елитис има магазини в много градове в цялата страна, например Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Пловдив, София. Клиентите на магазина са винаги доволни. Може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки над 50 лв., ако сте решили да олзвате онлайн платформата. За повече информация можете да посетите официалния сайт - elitis.bg.

Все пак е възможно да искате да прегледате продуктите и да други подобни магазини. Сега това не е проблем. Можете лесно да го направите – вижте какво се предлага: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Асортиментът на Елитис е уникално подбран

Assortment

 

В търговската верига Elitis ще откриете широка гама от продукти в категориите красота, здраве и чистота. Всички стоки са качествени и са от известни световни марки. Има повече от 3000 аромата парфюми, над 1000 нюанса бои за коса и повече от 300 продукта, предназначени за хигиена и грижа за Вашето бебе. Има и над 1300 вида омекотители!

Непременно трябва да посетите магазините Елитис, за да разберете какво означава грижа за клиента. Това, комбинирано с предложенията в периодичното издание, Елитис брошура, със сигурност ще ви направи много добро впечатление. Парфюми, козметика, грижа и честота – Елитис е мястото за Вас!

Не пропускайте офертите на Елитис, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Елитис, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Прах
Душ гел
Дезодорант
Омекотител
Перилен препарат
Капсули за пране
Тоалетна хартия
Дамски превръзки
Кухненска ролка
Самобръсначка
Серум
Превръзки
Лак
Гел за бръснене
Тоалетно блокче

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА