Рейтинг на 3/5

Почти всеки знае Магазинъ 345. Магазинът е един от лидерите на българският пазар. Магазинъ 345 предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Магазин Магазинъ 345 редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 15.07.2019 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с BILLA, CBA, HIT - Hypermarket, Kaufland, Lidl, METRO, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market например.

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина magazin345.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошури на Магазинъ 345 е много по – практична и вече налична в Kimbino. Знаете ли, как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура отпечатаната листовка на Магазинъ 345, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари когато пазарувате е лесно и просто? Елате и вижте.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Магазинъ 345 и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение на специалните оферти на Магазинъ 345. Ваш Kimbino