KimbinoKimbino
Kimbino
Текущи оферти в Избери град
Лого Магазинъ 345
3/5

Магазинъ 345 брошура от 15.08.2022 || каталог Август

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 брошура

Страхотни намаления в издадената от Магазин 345 брошура

3/5
Actual brochure

От доста време е обичайна практика по-сериозните магазини в страната да предлагат отстъпки за своите клиенти. В това отношение и Магазин 345 не прави изключение. Чрез уникалните предложения в специалната 345 брошура, магазинът се грижи за своите клиенти. Във въпросната брошура 345 включва най-различни продукти със специални промоционални цени, от които всеки може да се възползва.

Ако вие сте настоящ клиент на магазина или планирате да станете такъв, непременно прегледайте Магазинъ 345 - Брошура. За ваше удобство, може да видите специалното издание, тази така наречена 345 брошура, тук, а също така е важно да знаете, че офертите вътре са валидни от 15.08.2022. Всичко е по-приятно, когато всички са доволни – клиентите са доволни, благодарение на специалните цени в публикуваната от Магазин 345 брошура, а магазинът е доволен, защото има възможността да спечели нови верни клиенти и приятели! Нова седмица - нови оферти, от понеделник до понеделник. Пазаруването е лесно, когато се практикува с желание и удоволствие. В 345 можете винаги да разчитате на това.

Заповядайте в Магазини 345 София

Shop

Със сигурност повечето от хора са наясно с факта, че Магазинъ 345 представлява верига от денонощни универсални магазини на територията на град София, която оперира в категорията Хипермаркети. Собственик на веригата е фирма „345 ООД“, която е основана през далечната 2000-а година. Към настоящия момент веригата разполага с повече от десет обекта в столицата, като повечето от тях са разположени в централните квартали на града. 

Тук е мястото да посочим, че цените на стоките в тази верига магазини може и да са малко по-високи от средното за Хипермаркети, но пък за сметка на това този факт се компенсира от изключително високото качество на продуктите и също така от това, че магазините работят денонощно. Какво повече ви остава, освен да се отдадете на един приятен шопинг на стоки за кухнята и дома?

Изненадващо разнообразие в Магазинъ 345

Assortment

Асортиментът от продукти в Магазинъ 345 е типичен за този тип вериги - месо, мляко и млечни продукти, пакетирани храни, плодове и зеленчуци, различни видове напитки от български и чуждестранни производители, с две думи – всичко, от което едно домакинство би имало нужда, когато пазарува за своята трапеза. В повечето обекти от веригата освен това има и топла точка с готова храна, където се предлагат не само готвени продукти, но също така салати и сандвичи. В допълнение в Магазинъ 345 има козметика, санитарни материали и други стоки за бита, което го доближава напълно до останалите по-големи магазини от категорията. Повече информация за магазина, за издаваната от Магазинъ 345 брошура, за асортимента, за мисията и ценностите, за историята на веригата и пр., можете да получите, разглеждайки уебсайта magazin345.bg.

Комбинацията „страхотен асортимент“ и „345 каталог“ е винаги печеливша! Можете да се убедите в това по всяко време, преглеждайки Магазинъ 345 - Брошура, а да не говорим, че има и редица допълнителни придобивки за потребителите като намаления за лоялни клиенти например. Както виждате, възможностите за страхотно пазаруване в 345 не са малко! Ако случайно искате да направите някакво сравнение или просто ако не откриват търсен в момента продукт (въпреки споменатото разнообразие тук), можете да прегледате какво има и в други подобни магазини: CBA, HIT Max, My Market , Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд и Лекси.

Супер предложения от Магазинъ 345 в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Магазинъ 345 бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Магазинъ 345
    Лого Магазинъ 345