Kimbino
Kimbino

Магазинъ 345 брошура седмична 17.06.2024 || каталог Юни

РЕКЛАМА
Магазинъ 345
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 брошура

Страхотни намаления в издадената от Магазин 345 брошура

3/5
Actual brochure

От доста време е обичайна практика по-сериозните магазини в страната да предлагат отстъпки за своите клиенти. В това отношение и Магазин 345 не прави изключение. Чрез уникалните предложения в специалната 345 брошура, магазинът се грижи за своите клиенти. Във въпросната брошура 345 включва най-различни продукти със специални промоционални цени, от които всеки може да се възползва.

Ако вие сте настоящ клиент на магазина или планирате да станете такъв, непременно прегледайте Магазинъ 345 брошура. За ваше удобство, може да видите специалното издание, тази така наречена 345 брошура, тук, а също така е важно да знаете, че офертите вътре са валидни от 17.06.2024. Всичко е по-приятно, когато всички са доволни – клиентите са доволни, благодарение на специалните цени в публикуваната от Магазин 345 брошура, а магазинът е доволен, защото има възможността да спечели нови верни клиенти и приятели! Нова седмица - нови оферти, от понеделник до понеделник. Пазаруването е лесно, когато се практикува с желание и удоволствие. В 345 можете винаги да разчитате на това.

Заповядайте в Магазини 345 София

Shop

Със сигурност повечето от хора са наясно с факта, че Магазинъ 345 представлява верига от денонощни универсални магазини на територията на град София, която оперира в категорията Хипермаркети. Собственик на веригата е фирма „345 ООД“, която е основана през далечната 2000-а година. Към настоящия момент веригата разполага с повече от десет обекта в столицата, като повечето от тях са разположени в централните квартали на града. 

Тук е мястото да посочим, че цените на стоките в тази верига магазини може и да са малко по-високи от средното за Хипермаркети, но пък за сметка на това този факт се компенсира от изключително високото качество на продуктите и също така от това, че магазините работят денонощно. Какво повече ви остава, освен да се отдадете на един приятен шопинг на стоки за кухнята и дома?

Изненадващо разнообразие в Магазинъ 345

Assortment

Асортиментът от продукти в Магазинъ 345 е типичен за този тип вериги - месо, мляко и млечни продукти, пакетирани храни, плодове и зеленчуци, различни видове напитки от български и чуждестранни производители, с две думи – всичко, от което едно домакинство би имало нужда, когато пазарува за своята трапеза. В повечето обекти от веригата освен това има и топла точка с готова храна, където се предлагат не само готвени продукти, но също така салати и сандвичи. В допълнение в Магазинъ 345 има козметика, санитарни материали и други стоки за бита, което го доближава напълно до останалите по-големи магазини от категорията. Повече информация за магазина, за издаваната от Магазинъ 345 брошура, за асортимента, за мисията и ценностите, за историята на веригата и пр., можете да получите, разглеждайки уебсайта magazin345.bg.

Комбинацията „страхотен асортимент“ и „345 каталог“ е винаги печеливша! Можете да се убедите в това по всяко време, преглеждайки Магазинъ 345 брошура, а да не говорим, че има и редица допълнителни придобивки за потребителите като намаления за лоялни клиенти например. Както виждате, възможностите за страхотно пазаруване в 345 не са малко! Ако случайно искате да направите някакво сравнение или просто ако не откриват търсен в момента продукт (въпреки споменатото разнообразие тук), можете да прегледате какво има и в други подобни магазини: METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

Супер предложения от Магазинъ 345 в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Магазинъ 345 бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Мляко
Сирене
Бира
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пица
Риба
Сметана
Чипс
Извара
Салата
Картофи
Лук
Зеленчуци
Захар
Наденица
Торта

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА