Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

ХоумМакс брошура 20.06.2024 | Нова брошура HomeMax Юни

РЕКЛАМА
HomeMax

Специално за вас - Homemax брошура

HomeMax (Хоуммакс) брошура

3/5
Actual brochure

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин HomeMax. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. В HomeMax е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И освен това ще спестите пари. Подобно на повечето подобни магазини, HomeMax също изготвя периодично издание с оферти, което представлява специфична Хоуммакс брошура (homemax broshura), в която клиентите на магазина могат да открият различни намаления. Чрез своята Хоуммакс брошура, магазинът ви предоставя информация за най-атрактивните и страхотни цени на предлаганите продукти, освен това я издава два пъти в месеца. Всеки, който желае, има възможност да се абонира и да получава редовно въпросната Хоуммакс брошура (homemax broshura) на имейла си.

Вижте тук най-новите предложения в последния Хоуммакс каталог, валидни от 20.06.2024. Същите можете да откриете и като потърсите в интернет словосъчетанието Хоуммакс брошура (homemax broshura) или Homemax (Хомемакс). Искате ли да добавите нова съдомиялна машина, кафемашина или часовник към вашата кухня? Побързайте, ако сте харесали нещо. Не трябва да пропускате най-актуалните промоции на мебели в HomeMax брошура! Винаги и във всяка актуална брошура Хоум Макс подготвя страхотни предложения! 

 

 

Магазин HomeMax е любимо място за клиентите

Shop

Допреди известно време магазин HomeMax имаше друго име - Баумакс. От 2015 г. вече се казва HomeMax – известен магазин от категорията Дом и градина, в който винаги може да откриете това, от което имате нужда. Предвид смяната на името от Баумакс на Хоуммакс, множество клиенти познават магазина все още със старото име. Веригата има доста магазини в страната, не само в София. Ето в кои градове можете да го посетите: .

Homemax (Хомемакс) е известен с това, че предлага изключително добро обслужване и много качествени продукти. Онлайн магазинът също е много добре направен, а клиентите могат да разгледат различните промоции.

Повече подробности може да научите на официалния сайт на магазина: www.home-max.bg , но все пак имайте предвид, че винаги можете да разгледате най-различни предложения и на други магазини в същата категория – идеята е да бъдете винаги информирани, така че да не изпускате никога нито една интересна оферта: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis и ТеMакс.

Богатият асортимент на магазин HomeMax

Assortment

Веригата HomeMax предлага страхотен асортимент от над 70 000 качествени артикула в категориите строителство, баня, кухня, вътрешно обзавеждане, техника и инструменти, дом и градина. Предлагат се и допълнителни услуги като тониране на бои, рязане на дървени материали и плоскости, ушиване на пердета и други текстилни изделия, изолация, ВиК и всякакви услуги, свързани с ремонти (проектиране, електро услуги, лепене на плочки и фугиране, боядисване, шпакловане, слагане на изолации и пр.). 

Не пропускайте да разгледате и HomeMax брошура, за да можете да се възползвате от страхотните оферти в нея! Поставяйки клиента в центъра на своите интереси, Homemax винаги се стреми да отговори на растящите потребности на клиентите и да ги задоволи с предлаганите страхотно качествени продукти и уникални цени! Всеки ще открие по нещо интересно в специално издаваната от магазина Хоуммакс брошура (homemax broshura).

Не пропускайте офертите на HomeMax, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на HomeMax, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Възглавница
Решетка
Диван
Маса
Стол
Шкаф
Градински мебели
Умивалник
Тоалетна
Радиатор
Батерия
Баня
Душ
Огледало
Килим
Зарядно
Кърпа
Басейн
Люлка
Навес

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА