Рейтинг на 3/5

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин HomeMax. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. В HomeMax, е малко вероятно да не намерите онова, от което се нуждаете. И ще спестите пари. HomeMax редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 18.07.2019 и е валидна, а за да я видите кликнете тук. За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Алати, Баня Стил, Виденов, Еником М.

Ако не сте сигурни кой HomeMax е най - близо до вас, може да видите тук София, Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Русе. Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин www.home-max.bg директно от тази страница.

Не е нужно да чакате пощальона да ви донесе последните брошури на HomeMax. Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете. Разглеждането на най - новите оферти на HomeMax онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от HomeMax. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от HomeMax. Ваш Kimbino.