Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Супермаркет Бурлекс брошура (25.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
Супермаркет Бурлекс

Супермаркет Бурлекс брошура

3/5
Actual brochure
Има много малко хора, които не са запознати с магазин Супермаркет Бурлекс. Той е един от лидерите на българския пазар.
Супермаркет Бурлекс предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени!
Супермаркет Бурлекс редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 25.07.2024 и е валидна, а за да я видите кликнете тук.
Разгледайте офертата и на други магазини METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център! Те са основни конкуренти на Супермаркет Бурлекс.

Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина burlex.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

Хартиени брошури? Пълна пощенска кутия? Кутии, преливащи от брошури? Не е нужно повече да продължава по този начин! Започнете да използвате електронни онлайн брошури от Kimbino и гледайте предложенията на Супермаркет Бурлекс, без да изпускате нито едно от тях.
Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Супермаркет Бурлекс онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Специалната оферта на Супермаркет Бурлекс е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение от Супермаркет Бурлекс? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.

Не пропускайте офертите на Супермаркет Бурлекс, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Супермаркет Бурлекс, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Домати
Кисело мляко
Олио
Шоколад
Салам
Шунка
Сок
Пиле
Ориз
Риба
Сметана
Бонбони
Джин
Ягоди

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА