Kimbino
Kimbino
Лого BulMag
3/5

Брошура БУЛМАГ за следващата седмица от 04.03.2024 онлайн

РЕКЛАМА

БулМаг нова брошура за следващата седмица

Не пропускайте страхотната БулМаг брошура

3/5
Actual brochure

Знаете за познатата на всички по-големи, пък и не толкова големи магазини, да правят редовно отстъпки за своите клиенти. А БулМаг никак не прави изключени. Чували ли сте за издаваната от БулМаг брошура? Ако не сте, време е да ви запознаем с тази своеобразна листовка, където винаги има по нещо за всеки. Ако търсите нещо с отстъпка, погледнете този каталог, ако искате разнообразие и ниски цени – пак вижте там. Така че – не пропускайте в никакъв случай въпросната БулМаг брошура! 

Събрали сме на едно място за вас всички подобни оферти. Проверете BulMag брошура  още сега тук най-добрите промоции за Март 2024. Предложенията в страхотната БулМаг брошура се валидни, считано от 03.03.2024, като всеки желаещ може съвсем лесно да издири “ bulmag broshura” в Гугъл, дори без да променя азбуката на клавиатурата си. Накратко, запомнете: БулМаг брошура – изданието за вас! Винаги актуални, винаги свежи, винаги атрактивни и на изгодни цени!

Какво представлява магазин БулМаг

Shop

Магазините БулМаг, които попадат в категорията %CategoryName%, водят началото си от далечната 1995 г., когато започва като малко магазинче в Шумен с двама души персонал. После магазините стават няколко, постоянно броят се увеличава. През 2011 г. веригата излиза извън Шумен, а вече има над 17 магазина в страната. Непременно трябва да опитате пазаруването в BulMag. Потърсете ги – във Варна, Търговище, Шумен… Няма да останете разочаровани. Очевидно стратегията на магазина е да се разширява, а пък оттук следва, че не може да си позволи да разочарова своите клиенти. 

В случай че искате да научите повече за БулМаг, можете да посетите уебсайта на магазина тук: bulmag.org (BG). Заповядайте, не се бавете! И разбира се, спомнете си за периодично издаваната от БулМаг нова брошура за следващата седмица. Офертите научавате още през текущата седмица, за да сте подготвени за следващата! И още нещо – магазините от веригата в предлагат доставка, така че може да стане още по-забавно и удобно за вас!

Асортимент и качество за вас в BulMag

Assortment

Плодове и зеленчуци, свежи храни, млечни продукти, месни продукти, специални храни, замразени храни, пакетирани храни, сладки и солени, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика, продукти за дома, продукти за бебета и малки деца, продукти за домакинството. Как ви се струва? Знаем, звучи страхотно. При това в българска верига магазини. И разбира се зад всяка от тази категория стоят хиляди продукти, страхотно разнообразие! 

Магазинът ежеседмично предлага различни начини за спестяване на средства – с издаваната от БулМаг брошура, или сърфирайки на сайта и избирайки по цена – изборът е ваш. Всичко е прясно, свежо и вкусно! Всичко е качествено. А безспорното е едно: страхотната цена, комбинирана със страхотно качество! По всяко време може да разгледате и офертите на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център. Офертите ви очакват!

Супер предложения и предложения от BulMag в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век е! Хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на BulMag бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди