Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Брошура БУЛМАГ за следващата седмица от 22.07.2024 онлайн

РЕКЛАМА
BulMag

БулМаг нова брошура за следващата седмица

Не пропускайте страхотната БулМаг брошура

3/5
Actual brochure

Знаете за познатата на всички по-големи, пък и не толкова големи магазини, да правят редовно отстъпки за своите клиенти. А БулМаг никак не прави изключени. Чували ли сте за издаваната от БулМаг брошура? Ако не сте, време е да ви запознаем с тази своеобразна листовка, където винаги има по нещо за всеки. Ако търсите нещо с отстъпка, погледнете този каталог, ако искате разнообразие и ниски цени – пак вижте там. Така че – не пропускайте в никакъв случай въпросната БулМаг брошура! 

Събрали сме на едно място за вас всички подобни оферти. Проверете BulMag брошура  още сега тук най-добрите промоции за Юли 2024. Предложенията в страхотната БулМаг брошура се валидни, считано от 22.07.2024, като всеки желаещ може съвсем лесно да издири “ bulmag broshura” в Гугъл, дори без да променя азбуката на клавиатурата си. Накратко, запомнете: БулМаг брошура – изданието за вас! Винаги актуални, винаги свежи, винаги атрактивни и на изгодни цени!

Какво представлява магазин БулМаг

Shop

Магазините БулМаг, които попадат в категорията %CategoryName%, водят началото си от далечната 1995 г., когато започва като малко магазинче в Шумен с двама души персонал. После магазините стават няколко, постоянно броят се увеличава. През 2011 г. веригата излиза извън Шумен, а вече има над 17 магазина в страната. Непременно трябва да опитате пазаруването в BulMag. Потърсете ги – във Варна, Търговище, Шумен… Няма да останете разочаровани. Очевидно стратегията на магазина е да се разширява, а пък оттук следва, че не може да си позволи да разочарова своите клиенти. 

В случай че искате да научите повече за БулМаг, можете да посетите уебсайта на магазина тук: bulmag.org (BG). Заповядайте, не се бавете! И разбира се, спомнете си за периодично издаваната от БулМаг нова брошура за следващата седмица. Офертите научавате още през текущата седмица, за да сте подготвени за следващата! И още нещо – магазините от веригата в предлагат доставка, така че може да стане още по-забавно и удобно за вас!

Асортимент и качество за вас в BulMag

Assortment

Плодове и зеленчуци, свежи храни, млечни продукти, месни продукти, специални храни, замразени храни, пакетирани храни, сладки и солени, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика, продукти за дома, продукти за бебета и малки деца, продукти за домакинството. Как ви се струва? Знаем, звучи страхотно. При това в българска верига магазини. И разбира се зад всяка от тази категория стоят хиляди продукти, страхотно разнообразие! 

Магазинът ежеседмично предлага различни начини за спестяване на средства – с издаваната от БулМаг брошура, или сърфирайки на сайта и избирайки по цена – изборът е ваш. Всичко е прясно, свежо и вкусно! Всичко е качествено. А безспорното е едно: страхотната цена, комбинирана със страхотно качество! По всяко време може да разгледате и офертите на други магазини от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център. Офертите ви очакват!

Супер предложения и предложения от BulMag в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век е! Хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на BulMag бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Вино
Бира
Домати
Кисело мляко
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пиле
Ориз
Риба
Юфка
Бонбони
Джин
Чипс
Водка

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА