Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого BulMag
3/5

BulMag брошура (25.09.2023) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

BulMag брошура

3/5
Actual brochure
Кой не знае за BulMag! Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българския пазар!
Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за BulMag. В BulMag вие винаги намирате това, за което сте дошли.
Клиентите са свикнали с новите оферти от BulMag. Ето защо те редовно проверяват тук, за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 25.09.2023.
В BulMag ви липсва някое предложение? Опитайте да го намерите на друго място! Погледнете предложенията на тези магазини METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център.

Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина bulmag.org (BG).

Не е нужно да чакате пощальонът да ви донесе последните брошури на BulMag. Може да ги проверите онлайн в Kimbino, където и когато пожелаете.
Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на BulMag, но пък използвате онлайн такава!

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Искате ли да проследите офертите на BulMag? Направете го разумно: Регистрирайте се за нашия бюлетин или изтеглете мобилното приложение на Kimbino Kimbino. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение за BulMag.

Не пропускайте офертите на BulMag, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на BulMag, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Хляб
Ориз
Салата
Зеленчуци
Рафт
Тоалетна хартия
Самобръсначка
Суджук
Кашкавал
Пилешко
Игри
Портокал
Колбас
Скумрия
Спанак
Овче
Препарат за съдове
Пуканки
Печени ядки
Фурми

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди