Kimbino
Kimbino
Лого DM drogeriemarkt
3/5

Нова брошура ДМ Дрогерия 29.02.2024 || DM каталог онлайн

РЕКЛАМА

дм брошура

Офертите в брошурата на ДМ

3/5
Actual brochure

 

ДМ винаги има какво да предложи за своите клиенти. Може да се убедиш, ако имаш възможност да разгледаш предложенията в изготвената от ДМ брошура. В този своеобразен ДМ каталог всеки фен може да открие по нещо примамливо и прекрасно. Не бива да губиш време, защото обявените от ДМ промоции в последното издание на DM каталога важат от 29.02.2024 и количествата понякога са ограничени. Непременно трябва да разгледаш въпросното издание (DM drogeriemarkt брошура)!

По принцип цените в магазина са много добри, в смисъл – ниски спрямо повечето подобни магазини. А в допълнение, предложенията в специалната DM брошура задължително ще надминат очакванията ти! Може да разгледаш офертите веднага, като провериш тук, но също така може просто да потърсиш в Гугъл транслитерацията dm broshura или dm katalog! Не губи време!

Магазин ДМ е правилният избор

Shop

ДМ е верига магазини от категорията Козметика - DM DROGERIEMARKT е може би най-прочутата и най-голямата верига дрогерии в Централна и Източна Европа! Първият магазин е открит преди повече от 45 години, още през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а в днешно време dm има магазини в 13 европейски страни. Броят на филиалите на ДМ в Централна и Източна Европа достига 3 500, а служителите, които работят там, са над 60 000.

Към групата страни с магазини ДМ още през 2009 г. се присъединява и България. Първият магазин на ДМ е отворен в град Видин, а към момента в страната има вече 80 магазина в над 20 града в България: . Служителите на ДМ в България са над 750.

В съответствие с мотото на марката „Тук съм човек, тук пазарувам“, ДМ предлага и различни привилегии за клиентите с цел преживяването им да стане още по-приятно, като например предоставяне на гаранция за връщане или замяна на закупен продукт, опаковане на подаръци и други. ДМ организира и различни мероприятия, игри с награди. Повече информация можете да откриете на сайта на магазина - www.dm-drogeriemarkt.bg. А също така можете да разгледате и предложенията на други магазини от тази категория - Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Разнообразие от продукти в ДМ

Assortment

Предлаганите продукти са изключително разнообразни – всеки клиент на магазина знае това и затова го предпочита пред другите подобни магазини. С впечатляващ асортимент от над 14 000 дрогерийни стоки, ДМ определено е място, където ще откриете винаги онова, което търсите. Освен това веригата предлага и 29 собствени марки. Асортиментът включва уникално разнообразие от козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, бебешки продукти и много други.

Освен разнообразието от стоки, клиентите са привличани и от постоянните намаления, от които могат да се възползват както благодарение на периодичното издание DM drogeriemarkt брошура, така и просто посещавайки ДМ онлайн магазина! 

Не забравяйте – клиентите са важни за ДМ, затова магазинът се стреми да подсигури техния комфорта при пазаруването!

 

Не пропускайте офертите на DM drogeriemarkt, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на DM drogeriemarkt, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Аромат
Коректор
Прах
Руж
Гъба
Червило
Шампоан
Балсам
Крем
Маска
Пилинг
Сапун
Душ гел
Пяна за вана
Дезодорант
Паста за зъби
Четка за зъби
Вода за уста
Прах за пране
Омекотител

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди