Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

Нова брошура ДМ Дрогерия 18.07.2024 || DM каталог онлайн

РЕКЛАМА
DM drogeriemarkt

дм брошура

Офертите в брошурата на ДМ

3/5
Actual brochure

 

ДМ винаги има какво да предложи за своите клиенти. Може да се убедиш, ако имаш възможност да разгледаш предложенията в изготвената от ДМ брошура. В този своеобразен ДМ каталог всеки фен може да открие по нещо примамливо и прекрасно. Не бива да губиш време, защото обявените от ДМ промоции в последното издание на DM каталога важат от 18.07.2024 и количествата понякога са ограничени. Непременно трябва да разгледаш въпросното издание (DM drogeriemarkt брошура)!

По принцип цените в магазина са много добри, в смисъл – ниски спрямо повечето подобни магазини. А в допълнение, предложенията в специалната DM брошура задължително ще надминат очакванията ти! Може да разгледаш офертите веднага, като провериш тук, но също така може просто да потърсиш в Гугъл транслитерацията dm broshura или dm katalog! Не губи време!

Магазин ДМ е правилният избор

Shop

ДМ е верига магазини от категорията Козметика - DM DROGERIEMARKT е може би най-прочутата и най-голямата верига дрогерии в Централна и Източна Европа! Първият магазин е открит преди повече от 45 години, още през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а в днешно време dm има магазини в 13 европейски страни. Броят на филиалите на ДМ в Централна и Източна Европа достига 3 500, а служителите, които работят там, са над 60 000.

Към групата страни с магазини ДМ още през 2009 г. се присъединява и България. Първият магазин на ДМ е отворен в град Видин, а към момента в страната има вече 80 магазина в над 20 града в България: . Служителите на ДМ в България са над 750.

В съответствие с мотото на марката „Тук съм човек, тук пазарувам“, ДМ предлага и различни привилегии за клиентите с цел преживяването им да стане още по-приятно, като например предоставяне на гаранция за връщане или замяна на закупен продукт, опаковане на подаръци и други. ДМ организира и различни мероприятия, игри с награди. Повече информация можете да откриете на сайта на магазина - www.dm-drogeriemarkt.bg. А също така можете да разгледате и предложенията на други магазини от тази категория - Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Разнообразие от продукти в ДМ

Assortment

Предлаганите продукти са изключително разнообразни – всеки клиент на магазина знае това и затова го предпочита пред другите подобни магазини. С впечатляващ асортимент от над 14 000 дрогерийни стоки, ДМ определено е място, където ще откриете винаги онова, което търсите. Освен това веригата предлага и 29 собствени марки. Асортиментът включва уникално разнообразие от козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, бебешки продукти и много други.

Освен разнообразието от стоки, клиентите са привличани и от постоянните намаления, от които могат да се възползват както благодарение на периодичното издание DM drogeriemarkt брошура, така и просто посещавайки ДМ онлайн магазина! 

Не забравяйте – клиентите са важни за ДМ, затова магазинът се стреми да подсигури техния комфорта при пазаруването!

 

Не пропускайте офертите на DM drogeriemarkt, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на DM drogeriemarkt, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Тоалетна вода
Бронзант
Руж
Шампоан
Крем
Маска
Дезодорант
Тоалетна хартия
Пелени
Лосион
Превръзки
Таблетки
Лак

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА